שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
02-Jul-2015, 17:50 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Jul-2015 על ידי 17:55 roeyshaul.)
הודעה: #71
RE: יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
(02-Jul-2015 17:39)אייל ס כתב:  
(02-Jul-2015 17:31)roeyshaul כתב:  אם מדברים על שחקנים שהיינו רוצים לראות כאן... יש לי כמה משאלות, אשמח לתגובותיכם...

דיברו בזמנו על טגה. כשחקן משלים, עם נשמה ואנרגיה, הייתי שמח לראותו.

גם דוידוב או פפדופולוס מצויינים ויוכלו להתשלב מצויין, באיחור של שנה (המשבצת של דודו סארנסה...).

בשער - לויטה, בתקוה שלא נרד איתו ליגה - משום מה למרות שקיבל אישור עדיין לא סגר בחיפה. שוער טוב זה מאסט, מאמין בו לא פחות מכל מועמד אחר שנזרק לאוויר.

דלה ימפולסקי - להבנתי ללא קבוצה. להזכירכם בעונה האחרונה בקופסה דחק לשליש עונה פעם את פיראס ופעם את עזרה לספסל, שיחק מעולה ולא סתם שחר השתולל, כמנהגו בקודש.

פיראס - אחד מאהובי ליבי שהיו כאן, מניח שמחירו היום ירקיע שחקים... גם הוא עדיין לא הרים את העט וחתם באחת החיפאיות או בסכנין... עם המסירות של ערן והמהירות שלו ושל דלה מהאגפים, יכולה להיות התקפה מדהימה...

לדוידוב יש חיסרון כלכלי,הוא השלים 5 עונות בארץ.

אם ככה, צריך ללמוד יוונית.

נ.ב.

עוד שנה גם טופי... אז סוף סוף נפסיק לקבל הצעות שידוך לגביו מכל מיני חברים שלו שבמקרה הם גם אוהדים?

(02-Jul-2015 17:41)פיליפצוק כתב:  הזוי מבחינתי שיש פה אוהדים שמתגעגעים לי ל"פורסט גאמפ".
שחקן שאין בו כלום חוץ מריצה מהירה (בלי כדור).

דיקטטורה היית ונשארת.

דלה שחקן מצויין, ממש לא אותו אחד שרבים זוכרים לרעה, כנראה בעונה האחרונה בקופסא היית בחו"ל

(02-Jul-2015 17:48)אלון כתב:  
(02-Jul-2015 17:31)roeyshaul כתב:  אם מדברים על שחקנים שהיינו רוצים לראות כאן... יש לי כמה משאלות, אשמח לתגובותיכם...

גם דוידוב או פפדופולוס מצויינים ויוכלו להתשלב מצויין, באיחור של שנה (המשבצת של דודו סארנסה...).

בשער - לויטה, בתקוה שלא נרד איתו ליגה - משום מה למרות שקיבל אישור עדיין לא סגר בחיפה. שוער טוב זה מאסט, מאמין בו לא פחות מכל מועמד אחר שנזרק לאוויר.

דלה ימפולסקי - להבנתי ללא קבוצה. להזכירכם בעונה האחרונה בקופסה דחק לשליש עונה פעם את פיראס ופעם את עזרה לספסל, שיחק מעולה ולא סתם שחר השתולל, כמנהגו בקודש.

פיראס - אחד מאהובי ליבי שהיו כאן, מניח שמחירו היום ירקיע שחקים... גם הוא עדיין לא הרים את העט וחתם באחת החיפאיות או בסכנין... עם המסירות של ערן והמהירות שלו ושל דלה מהאגפים, יכולה להיות התקפה מדהימה...

אני מקווה שלא חזרת בשביל לדבר על טגה וימפולסקי. אם נצרף אליהם את תמיד כהן ולאראי כהן לבקשת אופיר יחד עם טופי מחביביו של טל ואופיר, אפשר יהיה לסגור את הבסטה עוד לפני האימון הראשון....

טגה וימפולסקי שחקני בית, אחרי 2 עונות בינוניות כל אחד = חוזה במחיר עממי, יש להם הרבה מה להוכיח + אהבת הקהל, והוכיחו בעבר שהם יכולים להשתלב מצויין בקבוצה כמו נתניה.

טגה - משקיע המון, דלה - מהיר וטכני שהפך גם לשחקן "גוטמני" בסוף הקריירה אצלנו, נוכל להנות מהם בטירוף. כמובן - טגה כמחליף בלבד למי שישחק ליד רומאריו, 50/50 כזה, מהספסל...

מדבר על שחקני סגל, מחליפים ראויים כאלה, משהו כמו מה שהיה חסר אשתקד.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
02-Jul-2015, 17:57 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Jul-2015 על ידי 17:59 ORENARIEL.)
הודעה: #72

ימפולסקי שחקן חופשי?? בזמנו הוא חתם ל-3 שנים ברעננה , אם הם שחררו אותו, זה השחקן בראש סדר העדיפויות למכבי נתניה , ואפשר להביא אותו במשכורת סבירה מאוד
ערן לוי +מהירות = מתכון קטלני

אנשים פה לא קולטים שאנחנו המועמדים מס' 1 לרידת ליגה המועדון במצב גסיסה ועוד יש להם טענות על שחקנים שהם לא מספיק טובים , לא ממהרים לחתום במכבי נתניה אחרי כל מה שקרה..

02-Jul-2015, 17:58
הודעה: #73
(02-Jul-2015 17:57)ORENARIEL כתב:  

ימפולסקי שחקן חופשי?? בזמנו הוא חתם ל-3 שנים ברעננה , אם הם שחררו אותו, זה השחקן בראש סדר העדיפויות למכבי נתניה , ואפשר להביא אותו במשכורת סבירה מאוד
ערן לוי +מהירות = מתכון קטלני

לא מאמין שהפרסי אשכרה החתים אותו לשלוש שנים.

לדעתי הוא גם לא שיחק כל כך הרבה השנה.
02-Jul-2015, 17:59
הודעה: #74
את טופי הייתי מחתים אתמול....(ואלון, חשבתי שאת השיעור שלך לגביו כבר קבלת. כנראה שאתה צריך תגבור נוסף)
מוגרבי - הלוואי . אחד מהשחקנים החביבים עלי. מהיר, מסוכן. לכו תדעו ,אולי שומר לנו חסד נעורים
טגה - נקסט. חוץ מראובן עטר שחשב שהוא שחקן לא נראה שנמצא עוד מישהו שחושב ככה. גם שהיה בשיאו היה בינוני ,על אחת כמה וכמה היום.
02-Jul-2015, 18:00
הודעה: #75
יש רק בעיה אחת במקרה של דלה, אין סינכרון בין הפקודה במוח למהירות.
02-Jul-2015, 18:12 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Jul-2015 על ידי 18:13 ORENARIEL.)
הודעה: #76
(02-Jul-2015 18:00)פיליפצוק כתב:  יש רק בעיה אחת במקרה של דלה, אין סינכרון בין הפקודה במוח למהירות.

במקום להעביר ביקורת על כל הצעה שעולה פה , אולי תתחיל להביא שמות של שחקנים שמתאימים לדעתך?
אם אין לך אף שמות יותר טובים , אל תשלול את ימפולסקי , יש לו מהירות מטורפת , הוא שחקן בית ומשקיע תמיד .
לעמוד מהצד ולהגיד זה לא מתאים וזה לא מתאים גם אני יכול לעשות ..
מי מהשמות שעולים פה , או יש שחקנים חופשיים שאתה כן בעד להביא אותם?
02-Jul-2015, 18:40
הודעה: #77
(02-Jul-2015 17:59)אופיר34 כתב:  את טופי הייתי מחתים אתמול....(ואלון, חשבתי שאת השיעור שלך לגביו כבר קבלת. כנראה שאתה צריך תגבור נוסף)
מוגרבי - הלוואי . אחד מהשחקנים החביבים עלי. מהיר, מסוכן. לכו תדעו ,אולי שומר לנו חסד נעורים
טגה - נקסט. חוץ מראובן עטר שחשב שהוא שחקן לא נראה שנמצא עוד מישהו שחושב ככה. גם שהיה בשיאו היה בינוני ,על אחת כמה וכמה היום.

תזכיר לי כמה משחקים ידידך שיחק העונה ומה מצבו כרגע?
תזכורת קטנה- שחקן שהגיע מהנוער של השכנים בעונה בינונית שלו וחלשה של הקבוצה, הצליח להשכיח מהר מאוד את ידידך...
The following 1 user Likes אלון's post:
amir (0202-0707-2015201520152015)
02-Jul-2015, 18:51
הודעה: #78
יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
(02-Jul-2015 18:40)אלון כתב:  
(02-Jul-2015 17:59)אופיר34 כתב:  את טופי הייתי מחתים אתמול....(ואלון, חשבתי שאת השיעור שלך לגביו כבר קבלת. כנראה שאתה צריך תגבור נוסף)

תזכיר לי כמה משחקים ידידך שיחק העונה ומה מצבו כרגע?
תזכורת קטנה- שחקן שהגיע מהנוער של השכנים בעונה בינונית שלו וחלשה של הקבוצה, הצליח להשכיח מהר מאוד את ידידך...

ממש לא השכיח... וטופי מלבד כשהיה פצוע ברוב המשחקים פתח בהרכב.
גם אני את טופי לוקח בשתי ידיים. מה שבוזגלו עשה לאבו עביד בב״ש אין אף שחקן בארץ שיכול לעשות לטופי.
02-Jul-2015, 19:12
הודעה: #79
אפרופו מה שכתב אייל -
לדעתי על טופי בכל מקרה המס גבוה, ההטבה היא רק לשחקני כדורגל

#לאשחקן
#ההאשטאג_לא_עובד_כאן

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
02-Jul-2015, 19:41
הודעה: #80
חזר הזאב בשם חדש?
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים