יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
|
01-Jul-2015, 21:46
הודעה: #61
|
|||
|
|||
RE: יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
עשו לי טובה. חזרו מפרישה עאלק...
אני מבטיח לכם ,היום גם תמיר כהן וגם אלראי כהן בלי שנה של כדורגל מסודר, בכושר גופני יותר טוב מחצי מהסגל של מכבי נתניה. הבאנו בעבר כבר סוסים מתים גדולים משני אלה - עטר, זוהר ,בנין שנתנו אחלה עונות. תמיר כהן לא הודיע על פרישה. הסיפור אצלו הוא יותר פסיכולוגי בגלל הסיפור של אביו, אבל אני מאמין שאם יקבל את ההצעה בשילוב עם שיחות מוטיבציה שיעשו לו הוא בהחלט יכול לחזור לבמה המרכזית. כושר טבעי יש לו. רק צריך לקבל את ההחלטה והוא חוזר לעיניינים. לא רואה כרגע שום טאלנט ,בטח לא מייד אין נתניה, שיכול לתת את מה שתמיר כהן מסוגל לתת. אם כספי זה מסתדר אני בעד |
|||
01-Jul-2015, 21:53
הודעה: #62
|
|||
|
|||
אופיר, ראובן שמקורב מאוד לתמיר ניסה בתחילת השנה להביא אותו להפועל חיפה ולא הצליח.
הוא אם אני לא טועה פתח עסק עם גל ניר. אלרואי רוצה לוודא שאשתו לא חושפת יותר מידי עור באינסטגרם. אני מבין שאתה מתוסכל כמוני מהעובדה שאין כלום ושום דבר תוצרת בית במועדון הזה, אבל הלכת קצת רחוק בנואשות הזו. |
|||
01-Jul-2015, 21:59
הודעה: #63
|
|||
|
|||
על אלרואי אני לא מדבר (למרות שגם אותו לא אתנגד לראות אצלנו).
לגבי תמיר - אם החליט שהוא לא משחק כדורגל יותר סבבה. רק אני יודע שלכדורגלנים יש תכונה מוזרה כזאת שכשהם פורשים הם דואגים שלא יהיה אחד במדינה שלא ידע מזה... אצל תמיר זה לא קרה. אני אומר שבהנחה שיש לו את הרצון הוא שווה את ההשקעה. אם לא רוצה ,לא בכח.... בסופו של דבר זה כולה תמיר כהן. |
|||
01-Jul-2015, 22:23
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 01-Jul-2015 על ידי 22:24 פיליפצ'וק.)
הודעה: #64
|
|||
|
|||
טוב ביררתי לך כי אתה ממש מתגעגע אני רואה.
כמו שאמרתי הוא וגל ניר הקימו עסק משותף, מדובר באולם אירועים יוקרתי בבת ים שנקרא "קו הים - Sealine" הוא אחד הבעלים וגם המנכ"ל, בקיצור תוותר על הרעיון, הוא לא בכיוון של חזרה. דרך אגב, גם גל ניר פרש לאחרונה. |
|||
01-Jul-2015, 23:43
הודעה: #65
|
|||
|
|||
יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
(01-Jul-2015 21:46)אופיר34 כתב: עשו לי טובה. חזרו מפרישה עאלק... אני לא מאמין שאני קורא את דבריך. אתה משווה שחקנים שפרשו ועוד לפני שפרשו לא סיפקו את הסחורה לשחקנים כמו איציק זוהר ורובן עטר שתמיד נתנו מספרים? אני מוכן להתערב איתך שעוד לפני מחנה האימון שניהם ייפצעו. נו באמת, לא למדת ממקרה שליו מנשה? כמו שאני תמיד אומר לך, תקשיב לאבל׳ה וחזור למציאות. נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
02-Jul-2015, 0:38
הודעה: #66
|
|||
|
|||
(01-Jul-2015 23:43)אלון כתב:אתה מדבר איתי כאילו ביקשתי עכשיו להחתים את בני טבק ואהוד בן טובים....(01-Jul-2015 21:46)אופיר34 כתב: עשו לי טובה. חזרו מפרישה עאלק... תרגע. שני בחורים צעירים בני פחות מ 30 ששומרים על עצמם. עוד לא גידלו כרס עד כמה שידוע לי, כושר טבעי יש להם. אל תעשה לי דרמות מיותרות. אם הם היו רוצים ואנחנו היינו רוצים אין בעייה להכניס אותם לכושר תוך חודשיים שלשה. ומה אתה דוחף לי את שלו מנשה בכל חור ?? בקיצור, הדיון כנראה לא רלוונטי . חבל על האנרגיות של שנינו.... |
|||
02-Jul-2015, 17:31
הודעה: #67
|
|||
|
|||
אם מדברים על שחקנים שהיינו רוצים לראות כאן... יש לי כמה משאלות, אשמח לתגובותיכם...
דיברו בזמנו על טגה. כשחקן משלים, עם נשמה ואנרגיה, הייתי שמח לראותו. גם דוידוב או פפדופולוס מצויינים ויוכלו להתשלב מצויין, באיחור של שנה (המשבצת של דודו סארנסה...). בשער - לויטה, בתקוה שלא נרד איתו ליגה - משום מה למרות שקיבל אישור עדיין לא סגר בחיפה. שוער טוב זה מאסט, מאמין בו לא פחות מכל מועמד אחר שנזרק לאוויר. דלה ימפולסקי - להבנתי ללא קבוצה. להזכירכם בעונה האחרונה בקופסה דחק לשליש עונה פעם את פיראס ופעם את עזרה לספסל, שיחק מעולה ולא סתם שחר השתולל, כמנהגו בקודש. פיראס - אחד מאהובי ליבי שהיו כאן, מניח שמחירו היום ירקיע שחקים... גם הוא עדיין לא הרים את העט וחתם באחת החיפאיות או בסכנין... עם המסירות של ערן והמהירות שלו ושל דלה מהאגפים, יכולה להיות התקפה מדהימה... |
|||
02-Jul-2015, 17:39
הודעה: #68
|
|||
|
|||
(02-Jul-2015 17:31)roeyshaul כתב: אם מדברים על שחקנים שהיינו רוצים לראות כאן... יש לי כמה משאלות, אשמח לתגובותיכם... לדוידוב יש חיסרון כלכלי,הוא השלים 5 עונות בארץ. |
|||
02-Jul-2015, 17:41
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Jul-2015 על ידי 17:43 פיליפצ'וק.)
הודעה: #69
|
|||
|
|||
הזוי מבחינתי שיש פה אוהדים שמתגעגעים לי ל"פורסט גאמפ".
שחקן שאין בו כלום חוץ מריצה מהירה (בלי כדור). |
|||
02-Jul-2015, 17:48
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Jul-2015 על ידי 17:49 אלון.)
הודעה: #70
|
|||
|
|||
(02-Jul-2015 17:31)roeyshaul כתב: אם מדברים על שחקנים שהיינו רוצים לראות כאן... יש לי כמה משאלות, אשמח לתגובותיכם... אני מקווה שלא חזרת בשביל לדבר על טגה וימפולסקי. אם נצרף אליהם את תמיד כהן ולאראי כהן לבקשת אופיר יחד עם טופי מחביביו של טל ואופיר, אפשר יהיה לסגור את הבסטה עוד לפני האימון הראשון.... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים