שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
השאלת שחקנים
30-Jun-2015, 16:29
הודעה: #61
RE: השאלת שחקנים
הוא הצליח בעכו סו וואט ? אתה משווה את עכו לנתניה ? הוא נכשל בהפועל חיפה פעמיים בסכנין פעם אחת ואיך אפשר בכלל להשוות לבני לם שמאז שפרש לא עזב יום בלי כדורגל ילדים נערים ונוער

גם את רוני לוי אם היה עובר אותו תהליך של בני לם לא הייתם מקבלים עובדה שלא קיבלתם את דראפיץ' רק בגלל שהוא יוצא נתניה
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
30-Jun-2015, 16:40
הודעה: #62
(30-Jun-2015 16:29)זאב רווח כתב:  גם את רוני לוי אם היה עובר אותו תהליך של בני לם לא הייתם מקבלים עובדה שלא קיבלתם את דראפיץ' רק בגלל שהוא יוצא נתניה

מה זה 'לא הייתם מקבלים', 'עובדה שלא קיבלתם'?
אני אקבל כל מאמן שמקבלי ההחלטות יחליטו להעסיק, זאת הניגוד אליך שמצהיר שתעשה כל שביכולתך לחבל ולהרוס למכבי נתניה אם המאמן יהיה מישהו שאיננו המאמן שמקובל עליך.
30-Jun-2015, 16:40
הודעה: #63
(30-Jun-2015 16:29)זאב רווח כתב:  הוא הצליח בעכו סו וואט ? אתה משווה את עכו לנתניה ? הוא נכשל בהפועל חיפה פעמיים בסכנין פעם אחת ואיך אפשר בכלל להשוות לבני לם שמאז שפרש לא עזב יום בלי כדורגל ילדים נערים ונוער

גם את רוני לוי אם היה עובר אותו תהליך של בני לם לא הייתם מקבלים עובדה שלא קיבלתם את דראפיץ' רק בגלל שהוא יוצא נתניה

שאתה אומר נכשל בסכנין ובחיפה על איזה כשל מדובר במספרים מוחלטים(ושוב אין לי יכולת להכנס השבוע לבדיקה שכזו)??
30-Jun-2015, 16:41
הודעה: #64
(30-Jun-2015 16:29)זאב רווח כתב:  הוא הצליח בעכו סו וואט ? אתה משווה את עכו לנתניה ? הוא נכשל בהפועל חיפה פעמיים בסכנין פעם אחת ואיך אפשר בכלל להשוות לבני לם שמאז שפרש לא עזב יום בלי כדורגל ילדים נערים ונוער

למה אתה קורא כישלון? סכנין והפועל חיפה זה קבוצות לאליפות והוא לא עמד בציפיות?
עד כמה שאני זוכר שלומי דורה לא ירד ליגה.
עוד יתרון זה שהוא כבר שיתף פעולה עם ערן לוי בהצלחה.
אבל אין לי ויכוח ששלומי דורה עדיף על בני. אם יהיה בני נחזיק לו אצבעות. חובת ההוכחה עליו ויש לי תחושה שהוא יוכיח את עצמו.
30-Jun-2015, 16:57
הודעה: #65
עידן אני מחכה למאמן נתנייתי מאז האליפות האחרונה כשלא היה שום ברירה אחרת תקציב 0 נתנו לעודד מכנס נתנו לפרלמן ז"ל וגם לבני לם , מעולם לא נתנו את נתניה במצב אידיאלי כמו עטר שקיבל כמה וכמה פעמים ופייגנבויים וכל מיני מאמנים שרלטנים שקיבלו בנתניה הרבה כסף

מישהו יודע כמה פרלמן קיבל בנתניה שכר ?

תמיד שנאו את שחקני העבר כמאמנים צריך לשבור את התדמית שבנתניה שחקני העבר מוקצים כמאמני הבוגרים

הפעם זה תמות נפשי עם פלישתים אם לא בני לם או חיים בר או כל שחקן עבר אחר אני מגיע רק להפריע רק להפיל את הקבוצה מתחת לקרשים
30-Jun-2015, 17:00
הודעה: #66
(30-Jun-2015 16:57)זאב רווח כתב:  מעולם לא נתנו את נתניה במצב אידיאלי כמו עטר שקיבל כמה וכמה פעמים ופייגנבויים וכל מיני מאמנים שרלטנים שקיבלו בנתניה הרבה כסף
נו, ועכשיו זה מצב אידיאלי? זה מה שאתה מאחל לבני לם?

(30-Jun-2015 16:57)זאב רווח כתב:  הפעם זה תמות נפשי עם פלישתים אם לא בני לם או חיים בר או כל שחקן עבר אחר אני מגיע רק להפריע רק להפיל את הקבוצה מתחת לקרשים
פלישתים? חשבתי שאתה אוהד.
30-Jun-2015, 17:01
הודעה: #67
(30-Jun-2015 16:57)זאב רווח כתב:  עידן אני מחכה למאמן נתנייתי מאז האליפות האחרונה כשלא היה שום ברירה אחרת תקציב 0 נתנו לעודד מכנס נתנו לפרלמן ז"ל וגם לבני לם , מעולם לא נתנו את נתניה במצב אידיאלי כמו עטר שקיבל כמה וכמה פעמים ופייגנבויים וכל מיני מאמנים שרלטנים שקיבלו בנתניה הרבה כסף

תמיד שנאו את שחקני העבר כמאמנים צריך לשבור את התדמית שבנתניה שחקני העבר מוקצים כמאמני הבוגרים

הפעם זה תמות נפשי עם פלישתים אם לא בני לם או חיים בר או כל שחקן עבר אחר אני מגיע רק להפריע רק להפיל את הקבוצה מתחת לקרשים

בוא נתחיל בזה שתגיע.
באמצע השבוע אתה רוב היום(לפחות),לא בנתניה.
ושבתות אתה שומר
מתי יהיה לך זמן להפריע(או לחילופין לעודד)?
The following 1 user Likes אייל ס's post:
shraga (3030-0606-2015201520152015)
30-Jun-2015, 17:47
הודעה: #68
אויי עכשיו יהיו רק 9999 רוכשי מנוי
30-Jun-2015, 17:54
הודעה: #69
(30-Jun-2015 17:01)אייל ס כתב:  
(30-Jun-2015 16:57)זאב רווח כתב:  עידן אני מחכה למאמן נתנייתי מאז האליפות האחרונה כשלא היה שום ברירה אחרת תקציב 0 נתנו לעודד מכנס נתנו לפרלמן ז"ל וגם לבני לם , מעולם לא נתנו את נתניה במצב אידיאלי כמו עטר שקיבל כמה וכמה פעמים ופייגנבויים וכל מיני מאמנים שרלטנים שקיבלו בנתניה הרבה כסף

בוא נתחיל בזה שתגיע.
באמצע השבוע אתה רוב היום(לפחות),לא בנתניה.
ושבתות אתה שומר
מתי יהיה לך זמן להפריע(או לחילופין לעודד)?
ברדיו ובפורום...
30-Jun-2015, 17:56
הודעה: #70
(30-Jun-2015 17:47)mordii2 כתב:  אויי עכשיו יהיו רק 9999 רוכשי מנוי

9996... שכחת אותי

מפגר אבל אופטימי
שלח תגובה