שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ?
17-Feb-2015, 14:54 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 17-Feb-2015 על ידי 14:58 עידן444.)
הודעה: #21
RE: עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ?
(17-Feb-2015 14:48)shraga כתב:  
(17-Feb-2015 14:31)moshe. כתב:  ראובן עטר הוריד את מכבי נתניה פעמיים ליגה.היו מספיק נקודות בקופה אבל הוא נכשל.יובל נעים בעכו במצב יותר קשה מנתניה השאיר אותם ליגה ויש עוד דוגמאות. ההצלחה היחסית שלו בנתניה בתקופת יאמר זה מסגל השחקנים שבנו לו אייל ברקוביץ ואלי גוטמן .נראה לכם שראובן עטר היה חושב על להביא את לואיס מרין מקוסטה ריקה... ראובן עטר היה שחקן ענק אבל מאמן כושל שפוטר משתי החיפאיות .מכבי הרצליה וחוזהו לא הוארך בביתר ירושלים כי לא היו מרוצים ממנו. אז תפסיקו ללקק למאמן הכושל והמיוחצן תקשורתית הזה.

כשמסמנים מישהו אז כל הצלחה היא לא בזכותו וכל כשלון הוא רק באשמתו.
זה מה-זה מגמתי לכתוב שעטר הוריד את נתניה פעמיים ליגה.
אם אני לא טועה (ויתקנו אותי אלה עם הזכרון האנציקלופדי) - בעונת 2003/2004 ירדה נתניה לליגה הלאומית כשגילי לנדאו אימן, אלי כהן החליף אותו ואחרי חמישה משחקים, לקראת מרץ, עטר מונה כמאמן.
בעונת 2012/2013 בנין פוטר ועטר החליף אותו ב-19 במרץ ולא הצליח להשאיר את נתניה בליגת העל.
לעומת יובל נעים שקיבל את עכו בינואר. בהחלט במצב קשה אבל בינואר יש הרבה יותר מה לעשות מאשר במרץ...

ממש לא בא לי להתחיל לסנגר כאן על ראובן עטר ותתפלא משה, לא נראה לי שיש למישהו כאן סיבה מיוחדת "ללקק לו".

אני חושב שאין לנו מה להתעסק בזה כעת. בואו נקווה שבנין יצליח להשאיר את הפועל חיפה ליגה כמו שעטר הצליח להשאיר אותנו ליגה. לא שיש לי משהו נגד הפועל חיפה, אבל בחלומות שחורים ואפלים דברים יכולים להתגלגל ככה שזה או אנחנו או הם...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
17-Feb-2015, 15:15
הודעה: #22
כל עוד מכבי נתניה חיה מהיד לפה עם תקציב מינימום, ראובן עטר היה ויהיה הדבר הכי טוב בשבילה.
זה כמו שקע ותקע, כפפה ליד, האיש הנכון במקום הנכון, מקסימום הצלחה במינימום משאבים.
אם רוני לוי בורח בשנה הבאה והמועדון נבנה על תקציב מינימום - רק ראובן עטר!!!
The following 3 users Like פיליפצ'וק's post:
Dror Golan (1919-0202-2015201520152015), shraga (1717-0202-2015201520152015), yaron73 (1818-0202-2015201520152015)
17-Feb-2015, 15:37
הודעה: #23
עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ?
(17-Feb-2015 15:15)פיליפצוק כתב:  כל עוד מכבי נתניה חיה מהיד לפה עם תקציב מינימום, ראובן עטר היה ויהיה הדבר הכי טוב בשבילה.
זה כמו שקע ותקע, כפפה ליד, האיש הנכון במקום הנכון, מקסימום הצלחה במינימום משאבים.
אם רוני לוי בורח בשנה הבאה והמועדון נבנה על תקציב מינימום - רק ראובן עטר!!!

אולי זה היה נכון ומתאים לימי הקופסא העליזים, מגרש שספג נקודות ואפשר היה לצופף בו את המשחק ולהתבסס על מתפרצות. אני בטוח שאם עונה הבאה עטר יאמן אותנו (השם ירחם) נרד מהר יותר מאשר מזרחי יאמן אותנו...
עם כל הביקורת המקצועית שיש לי על ראובן עטר, עדיין קצת כואב לראות את שעובר בשנים האחרונות למרות שלא האמנתי שארחם עליו אחרי שלקח את עזרא לחיפה.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
17-Feb-2015, 16:23
הודעה: #24
דבר ראשון רוני לוי לא הולך לשום מקום דבר שני אם לא רוני לוי אז כבר רונן גבאי ואם לא רונן אז בני לם
מפתיע אותי כמה אנשים שפוטים אחרי עטר הכושל אימן את מכבי נתניה יותר שנים מכל מאמן אחר כולל שמוליק פרלמן ולא הביא תואר בודד אחד מסכן
אפילו יוסי מזרחי הביא אותנו לגמר גביע המדינה מהליגה השניה איך אתם אחרי שזרק אתכם ורצה לפרק לגמרי את מכבי נתניה עוד הולכים שבי אחריו ?? כשהוא הלך לחיפה לקח את חן עזרא , לפני כן הכין את ימפולסקי , ורצה את דג'אני ... ואת פיראס מוגרבי אתם לא אוהדים אתם שרמוטות

וזה עוד מאמן שנתניה נתנה לו את הבמה והסכימה לרדת ליגה בשביל שהוא יצבור ניסיון כמאמן
17-Feb-2015, 16:26
הודעה: #25
לא ידעתי שלהגיע לגמר זה תואר, ואם כבר נדמה לי שרובן זכה פעם אחת עם נתניה בגביע הטוטו בליגה השנייה.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
17-Feb-2015, 17:29
הודעה: #26
(17-Feb-2015 16:23)זאב רווח כתב:  דבר ראשון רוני לוי לא הולך לשום מקום דבר שני אם לא רוני לוי אז כבר רונן גבאי ואם לא רונן אז בני לם
מפתיע אותי כמה אנשים שפוטים אחרי עטר הכושל אימן את מכבי נתניה יותר שנים מכל מאמן אחר כולל שמוליק פרלמן ולא הביא תואר בודד אחד מסכן
אפילו יוסי מזרחי הביא אותנו לגמר גביע המדינה מהליגה השניה איך אתם אחרי שזרק אתכם ורצה לפרק לגמרי את מכבי נתניה עוד הולכים שבי אחריו ?? כשהוא הלך לחיפה לקח את חן עזרא , לפני כן הכין את ימפולסקי , ורצה את דג'אני ... ואת פיראס מוגרבי אתם לא אוהדים אתם שרמוטות

וזה עוד מאמן שנתניה נתנה לו את הבמה והסכימה לרדת ליגה בשביל שהוא יצבור ניסיון כמאמן
אתה אומר "אפילו יוסי מזרחי הביא אותנו לגמר גביע המדינה" ואני אומר: עם ראובן עטר היינו פעמיים סגנית האלופה. נראה לי שזה יותר שווה, למרות שבשני המצבים לא מדובר בזכיה בתואר.

אני ממש לא מבין את הביטוי "אתם לא אוהדים אתם שרמוטות" - מי אתה שתחלק פה ציונים?
17-Feb-2015, 20:48
הודעה: #27
שרמוטה זה ציון מקובל בבחינות של משרד החינוך ?

מרקו רויס - לא מילה גסה !
17-Feb-2015, 22:27
הודעה: #28
(17-Feb-2015 20:48)טל.מ כתב:  שרמוטה זה ציון מקובל בבחינות של משרד החינוך ?

כנראה שלא.
אבל בשפת ביבים דלה יש את הכותב ודעתו, ויש אחרים. האחרים, אלה שהכותב חולק עליהם, שרמוטות.
17-Feb-2015, 22:47
הודעה: #29
(17-Feb-2015 22:27)shraga כתב:  
(17-Feb-2015 20:48)טל.מ כתב:  שרמוטה זה ציון מקובל בבחינות של משרד החינוך ?

כנראה שלא.
אבל בשפת ביבים דלה יש את הכותב ודעתו, ויש אחרים. האחרים, אלה שהכותב חולק עליהם, שרמוטות.

אני הפסקתי להתייחס לביוב הזה
17-Feb-2015, 23:13
הודעה: #30
האמת שהכי מצחיק ש...
איך אייל קורא לזה?-
שיוצא לו האפי...
חחחחח
קחו את זה בהומור ח'ברה.
היום כבר כמעט התעצבנתי, ואז פשוט חייכתי... ואמרתי לעצמי- לשם מה?
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים