עודד גביש
|
13-Oct-2014, 15:50
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: עודד גביש
פיליפצ'וק לא תצא מהם אחי אני הבנתי איך זה הולך כאן באיחור שים לב :
מתלוננים כל הזמן כנגד אלי שגב ויוסי מזרחי ושפיגלר על התנהלות ועל מקצועיות כשמנסים לתקן מתלוננים שמתקנים כי אז אתה פוגע בשחקני בית שרק לפני שבוע שחטו אותו על שילובו מביאים קשר עושה משחק ברמה גבוהה אבל מתלוננים ששנה שעברה שיחק בליגה ה 5 בצרפת מביאים קשר נסוג גרזן אבל מתלוננים שהוא חזק מדי ולא טכני מספיק בקיצר כל מה שיעשה ירכיב ישחרר מזרחי אותה חבורה דמה לה לזרוק את מזרחי ממכבי נתניה |
|||
13-Oct-2014, 15:52
הודעה: #22
|
|||
|
|||
(13-Oct-2014 15:48)אלון כתב: חשוב להבין דבר אחד,לא כל שחקן שלא מצא קבוצה עד עכשיו/שחקן שלא היה רצוי באף קבוצה עד עכשיו,הוא שחקן טוב שיכול לחזק את מכבי נתניה(גם במצבה הנוכחי).לדעתי הפאניקה חוגגת ולא רק כאן בפורום,כל רכבת הטלאים הזו רק מורידה את הביטחון לשחקנים הקיימים כרגע.עודד גביש הוא לא שחקן חיזוק והנזק יהיה גבוה מהתועלת.עדיף לחגות לינואר ולראות מה המצב עם הבלמים לפני שמתחילים סתם לירות באויר. צודק ב 100%. על מה הפניקה? הקבוצה הפסידה נקודות בגלל נאיביות וטעויות נקודתיות שיש לשפר. אי אפשר לנסות ולהחליף את כל הקבוצה בכסף קטן. זו טעות ענקית! זה גם לא נחוץ אחרי 3 מחזורים. נראה לי שאנחנו הקבוצה היחידה בעולם שמסע הרכש שלה החל לאחר סגירת חלון ההעברות... פשוט התנהלות מוזרה... |
|||
13-Oct-2014, 16:31
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Oct-2014 על ידי 16:41 פיליפצ'וק.)
הודעה: #23
|
|||
|
|||
מצד אחד קוראים להחליף את המאמן ויפה שעה אחת קודם.
מצד שני תוהים על מה הפאניקה? מצד אחד רוטנים על ההגנה החלשה מצד שני מבקרים פתרון זמין שאולי יפתור את הבעיה (לא נותנים לזה אפילו צ'אנס, אפשר לחשוב שהמימון יוצא מהכיס של אבא שלהם). בקיצור אוהדים דימוקולו מה שלא תעשה לא יהיה טוב בשבילם. |
|||
13-Oct-2014, 16:41
הודעה: #24
|
|||
|
|||
עודד גביש
(13-Oct-2014 16:31)פיליפצוק כתב: מצד אחד קוראים להחליף את המאמן ויפה שדעה אחת קודם. תעשה טוב ולא יהיו טענות,שחקן שלא שיחק עונה שלמה ואף קבוצה לא נגעה בו עד עכשיו,שחקן שהרזומה הכי טוב שלו עד עכשיו זה הישארות בקושי עם ב״ש(כשההגנה שלהם היתה יותר פח משלנו) לא יכול להיות שחקן חיזוק במכבי נתניה.תביא בלם בעל שיעור קומה עם רזומה מוכח,לא יהיו טענות. בינתיים במידה ורודי חדד ועודד גביש אכן יוחתמו יש לך סגל שמתקרב ל 30 שחקנים! כאשר כולם בינוניים ומטה.מצטער אני מעדיף איכות ולא כמות... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
13-Oct-2014, 16:49
הודעה: #25
|
|||
|
|||
(13-Oct-2014 16:41)אלון כתב:(13-Oct-2014 16:31)פיליפצוק כתב: מצד אחד קוראים להחליף את המאמן ויפה שדעה אחת קודם. 1. אני הייתי מחכה עד ינואר ומנסה לשכנע את דין מורי לחזור. 2. אני הייתי מנסה את אבו עביד ליד סרגי לפני שפונה לאופציית עודד גביש. 3. מעידו לוי וירין חסן לא ייצא כלום כל מי שעיניו בראשו מבין שהם בלמים ברמה של ליגה לאומית. 4. אני זוכר את עודד גביש במשחק הירידה מול ב"ש, היה הרבה יותר טוב ממה שאני רואה כבר שנתיים מהצמד לוי את חסן. 5. ושוב בפעם המי יודע כמה שאני אומר את זה כאן, מבחן התוצאה הוא שיקבע ועם גביש אכן יגיע ויחד עם סרגי ייצב את ההגנה מזרחי יוצא גדול אם לא הוא בצרות. |
|||
13-Oct-2014, 17:14
הודעה: #26
|
|||
|
|||
משה לא שמעתי קריאות רבות לפטר את המאמן(מעבר ללחישות ששומעים תמיד) וכן שמעתי ביקורת וביקורת חריפה כי הוא לא פיספס שום בור...
לא שמעתי היסטריה רבה בקהל וכן מרגישים היסטריה מכיוון הצוות המקצועי וההנהלה. לא חושב שיש לנו בספסל או על המגרש בלמים טובים מגביש ולמרות שלא בטוח שהוא הפתרון,לא הייתי פוסל אופציה לבדוק אותו. אתה חוזר פעם אחרי פעם אחרי פעם על המנטרה של אבו עבייד,כמה דקות משחק ראית של הבחור כבלם? |
|||
13-Oct-2014, 17:43
הודעה: #27
|
|||
|
|||
1. "הוא לוחם אבל די איטי"- זה מה שאמר לי אוהד הפועל ב"ש על עודד גביש. זו המטרה? להפוך את ההגנה לעוד יותר איטית?
2. אופציה 2 של פיליפצ'וק עדיפה, אבל גם לי לי ברור על סמך מה אבו-עביד עדיף על בלם שעבר את כל נבחרות ישראל כמו ירין חסן, או עידו לוי שלטעמי פשוט נמצא בתקופה לא טובה(כמו אריאל הרוש וכנראה שגם במקרה של סירגי מדובר בתקופה רעה וחוסר מזל). במשחק הנוראי מול מכבי פ"ת כל החלק האחורי שיחק בפאניקה נוראית שנבעה בעיקר מהשוער. לא הייתי קובר את כל ההגנה(שעמדה בכבוד פעמיים מול הפועל ת"א, מול מכבי ת"א, ומול ק"ש) בגלל המשחק המקולל הזה שהוריד לכולם את הביטחון וכשהביטחון יחזור ברור כשמש שכולם יראו יותר טוב. 3. הסגל והתקציב גדלים וגדלים עם עוד בינוניות ועוד בינוניות... פשוט מתכון רע! ויש שחקנים איכותיים שעדיין על הגדר, ואם הסיבה לאי הבאתם היא בגלל שהם יקרים, אז עוד יותר חבל על עוד כסף שמתבזבז על עוד שחקן בינוני שיש כמוהו בסגל ועוד שחקן בינוני שיש כמוהו בסגל. במקרה שאביחי ידין בריא, לא עדיף לשים 200 אלף דולר עליו במקום להביא את גביש, רומאריו וחדד ולסגור את הפינה של הקישור האחורי במקום עוד טלאי ועוד טלאי? וזו רק דוגמה... |
|||
13-Oct-2014, 18:07
הודעה: #28
|
|||
|
|||
אביחי ידין 200 אלף דולר לעונה ? למה מי מת ? אין שחקן ישראלי ששווה 200 אלף דולר נטו לעונה בליגה הישראלית
הניסיון לשלם לדודו סראנסה כסף גדול היה ניסיון ללכת גבוהה מאוד כשהניסיון נכשל ובגדול הקבוצה בינונית ומטה אם על חלוץ בן סהר הציעו 120 אלף דולר נראה לך שכאן יהיו פראיירים לשלם 200 אלף ד' ? |
|||
13-Oct-2014, 18:24
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Oct-2014 על ידי 18:39 עידן444.)
הודעה: #29
|
|||
|
|||
נראה לך שבן שהר משחק בשביל 120 אלף דולר? איפה אתה חי? שתבין, אני מסכים איתך ב 100% שאין כמעט שחקנים ששווים 200 אלף דולר בעונה, אך כשכל שחקן מעט מעל הממוצע מרוויח סכומים של 250-300 אלף דולר, אז אתה בבעיה ואם גם על הנוער שלך לא תבנה ועל כל שחקן שהוא לא דור מיכה או חן עזרא תגיד עליו בינוני, גורלך יהיה להמשיך להביא את כל השאריות שיש בשוק, עד שגם לבעלים הזה ימאס ותשאר בלי כלום... חבורה של שחקנים בינוניים שמחזיקים בחוזים יחסית נמוכים אבל הרי אסון על קבוצה ללא בעלים ובסיבוב הבא גם לא יהיה את מי למכור(מה שהחזיק אותנו בחיים לאחר יאמר שלפחות השאיר כמה נכסים- אלמוג כהן, פרנסמן, שכטר, דגני, ימפולסקי) ופשוט תגיע לפירוק. הדרך שהמועדון מתנהל מאז ההפסד בגמר הגביע תוביל אותנו בדיוק לשם ביום שלאלי שגב ימאס ויש לי תחושה שהיום הזה לא רחוק!
אדון פיליפצ׳וק ומר זאב רווח- חלון ההעברות הסתיים!!! כל מה שיש היום בשוק זה השאריות מהשאריות. אני יכול לדבר בשם עצמי- אני לא בפאניקה,אני חושב שיש לנו קבוצה טובה שעם התנהלות נכונה ושימוש נכון בכלים שברשותה יכולה להשתלב בליגה הזו במרכז הטבלה. היא צריכה ביטחון, והיא צריכה להאמין בשחקנים שרק לפני חודשים ספורים נבחרו(אני מקווה שבקפידה) לחזק את הסגל. לא יכול להיות שאחרי שלושה משחקים שהקבוצה היתה שווה בהם יותר ממה שהשיגה, יחליטו שכל השחקנים שבחרו לא טובים ואם כן זה מה יש כרגע, ומזה צריך לדעת להוציא יותר. אין שום מקום להחתמות הנמהרות האלה שעולות כסף שאין ומניסיון אלה כספים שנותנים כהלוואות מהספונסרים בתמורה למשהו! אם המאמן מביע כזה חוסר אמון בקבוצה שהוא בנה איך אתם מצפים מהאוהדים כאן בפורום שיפרגנו, יאמינו ויהיו סבלניים??? |
|||
13-Oct-2014, 18:52
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Oct-2014 על ידי 18:53 פיליפצ'וק.)
הודעה: #30
|
|||
|
|||
(13-Oct-2014 17:14)אייל ס כתב: משה לא שמעתי קריאות רבות לפטר את המאמן(מעבר ללחישות ששומעים תמיד) וכן שמעתי ביקורת וביקורת חריפה כי הוא לא פיספס שום בור... כאן בפורום יש לא אחד ולא שניים שרוצים בהחלפתו וגם ביציע (במיוחד מאחורי הספסל) כבר התקבצה לה חבורה שמקללת ודורשת את החלפתו, אתה כנראה עוצם עין או אוזן אחת. כאשר ראיתי את אבו עביד בעיניים אני ראיתי בלם ושלא כמו צמד הרכיכות לוי את חסן הוא שחקן חזק שצריך פשוט להריץ אותו בתפקיד הטיבעי שלו. בנוסף ראיתי אותו אשתקד בטלוויזיה במדי טוברוק, מאוד הרשים אותי וכבר שם הוא סומן כהבטחה. אני יודע, קשה לך עם העובדה ששוב פעם מטוברוק צומח משהו יותר איכותי אבל אין מה לעשות, זאת המציאות. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים