שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
27-Apr-2015, 23:24
הודעה: #31
RE: ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
(27-Apr-2015 22:54)אייל ס כתב:  א.עידן,אתה לא עוקב אחרי סיפורי ילדותי בפורום Smile נולדתי מול הקופסא(וזה נכון שכילד גרתי 8 שנים בב"ש) ועד הים אמא שלי גרה מול ה"אתר בניה".
ב.כל סיפורי ה35 שנה לא רלוונטים,נכון להיום יש למכבי נתניה קהל סביר וסולידי שמגיע בהמוניו פעם בכמה שנים למשחק גביע.
ג.הקהל אדיש מאז הגעת יאמר לקבוצה ויספר לכם אופיר על ההפגנת ההמונים מול בית העיריה כשהקבוצה עמדה להתפרק אחרי עידן יאמר.
ד.למכבי נתניה יש אוהדים עשירים לא פחות מאשר להפועל ת"א,ההבדל העיקרי ברמת המעורבות וארגון האוהדים של הפועל ת"א שמונהג ע"י צוות בוגר ואחראי חיבר אליו את אותם עשירים.

א. כאחד שגר ליד אתר הבנייה כמה שנים אכן נצפת פה לא מעט פעמים....
ב. נהפך לרלוונטי בהחלט כל פעם שמתחילים להסתכל לצדדים ולערוך השוואות לא במקום. והקהל הוא יותר מסולידי והוא הוכיח לך את זה לא פעם ולא פעמיים בשנים האחרונות.
ג. אכן אדיש ומתקשר בין היתר לסעיף ב. אם אנשים לא מסוגלים לשלוח אימייל לראש העיר אז באמת יש בעיה.
ד. גם זה מתקשר לסעיף ב. חוץ מזה, את ההסבר הנוסף (מעבר לאדישות) עידן נתן. צריך להגיד את האמת ,הרקע הסוציאוקונומי והתרבותי של האוהד הנתנייתי שונה מזה של הפועל. אין לנו פה אנשים בעלי מעמד והשפעה כמו במקומות אחרים. אפשר לכעוס ולרטון אבל זו המציאות.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
27-Apr-2015, 23:38 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 23:41 דוד חטב.)
הודעה: #32
להפועל יש מעל 7000 מנויים לנו 3000...

ואצלהם משלמים על מנוי הרבה יותר...זה נראה מסביר הכל...
27-Apr-2015, 23:43 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 23:43 עידן444.)
הודעה: #33
(27-Apr-2015 23:38)דוד חטב כתב:  להפועל יש מעל 7000 מנויים לנו 3000...

ואצלהם משלמים על מנוי הרבה יותר...זה נראה מסביר הכל...

לא צריך להפריז סתם... להפועל ת"א יש 5,000 מנויים. רובם שרידים מה- 9,000 של לפני שנה, ועונה הבאה ישרדו 3,000...
27-Apr-2015, 23:47 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 23:49 פיליפצ'וק.)
הודעה: #34
יש פה אנשים או שהיו בתרדמת בשני העשורים האחרונים, או שהיו באיזה אי נידח בלי תקשורת לעולם החיצון.
עושים לי השוואות עם הפועל ת"א, קבוצה שלקחה אליפויות, גביעים, עשתה חיל באירופה, מוכרת באירופה השחקנים הבכירים הישראלים והזרים האיכותיים שהגיעו לארץ שיחקו אצלה.
ומה עשתה מכבי נתניה בשני העשורים האחרונים? עלתה וירדה, עלתה וירדה, דשדשה בתחתית הליגה או העבירה עוד עונה סתמית בליגה במקרה הטוב, הועפה מהליגה האירופית ע"י קבוצת דייגים מפינלנד, קבוצה שאף אחד לא מכיר כמעט באירופה אם בכלל.
עכשיו תיקחו 10 משקיעים פוטנציאלים, אם אחד מתוך העשרה יבחר נתניה, זו הצלחה מסחררת.
27-Apr-2015, 23:54 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 23:57 עידן444.)
הודעה: #35
(27-Apr-2015 23:06)טל.מ כתב:  אני באמת לא נתנייתי אין לי מושג (כלומר יש לי וזה סיפור די הזוי) איך אני אוהד את הקבוצה הזו כשהיה יותר טבעי כרמת גני לאהוד את הכח או מכבי תא ...על בחירות בחיים משלמים Wink
לעניין המשפט העיר חיה ונושמת את מכבי נתניה - אם זה היה נכון האצטדיון היה מפוצץ כל שבת . עיר של 220 אלף איש ורק 4-5אלפים בממוצע למשחק ליגה . זה לא חיה ונושמת כדורגל .. לגבי מירים - מישהו ממכבי נתניה ניסה לרתום אותה לנושא ? כבר שנים שאני שומע את השם שלה ולא קורה כלום. מעניין למה

Sent from my iPhone using Tapatalk
א. אתה לא היחיד... יש רבים כמוך בכל הארץ וגם ח'ברה שלא זכו לראות את הקבוצה זוכה בתארים. אני שומע על גרעין בעפולה, הגיב כאן אוהד מק"ש, אתה מר"ג, עבד איתי בהרצליה גם בחור מר"ג אוהד נתניה, ואנשים מרעננה, וחדרה, וחיפאים, ובחור משעריה בפ"ת שהוא באזור גיל 40 סיפר לי שכל הסביבה שלו היו או אוהדים של בית"ר י-ם או של מכבי נתניה, ואוהדים שמגיעים מהדרום, כולל מאילת... זה מדהים...

ב. אני שוב אחזור על זה- רוב הקהל הוא לא שותף. רוב הקהל הוא אנשים שהם לא מזוכיסטים כמונו... אם יהיה מה לראות הם יבואו... אם לא אז לא... זה כך בכל הארץ... ולפעמים אפילו לא מספיקה הצלחה כי הקהל בארץ הוא חזיר. אוהדי ב"ש אהדו קבוצת פינג פונג שעולה ויורדת והיום הם בצמרת ובאים בטענות על איכות הכדורגל... זה גם קרה בנתניה של יאמר...
ב"ש לא עיר פחות גדולה מנתניה(אין לי מושג אם נתניה עקפה אותה באוכלוסיה) והקבוצה מושקעת ודי מצליחה וגם שם אתה לא רואה מספרים יוצאי דופן- וזו כמו נתניה- עיר שחיה כדורגל. הקהל הגדול יבוא כשתהיה לו סיבה...
וזה כך בכל הארץ! ואני שוב ושוב אזכיר את אותה הפועל ת"א, מועדון גדול ומעוטר, שלא היתה מביאה לבלומפילד יותר מ 3,000-4,000 אוהדים...
וגם מכבי ת"א אף פעם לא מכרה את בלומפילד כפי שהיום בהצלחות(שער 7 היה ניתן לאורחת ואפילו שער 8 לא היה תמיד מלא...)

הקהל הנתנייתי הוא מהטובים והנאמנים בארץ אם עושים יחס בין הצלחות לבין כמויות לדעתי אנחנו שניים רק לבית"ר...

(27-Apr-2015 23:47)פיליפצוק כתב:  יש פה אנשים או שהיו בתרדמת בשני העשורים האחרונים, או שהיו באיזה אי נידח בלי תקשורת לעולם החיצון.
עושים לי השוואות עם הפועל ת"א, קבוצה שלקחה אליפויות, גביעים, עשתה חיל באירופה, מוכרת באירופה השחקנים הבכירים הישראלים והזרים האיכותיים שהגיעו לארץ שיחקו אצלה.
ומה עשתה מכבי נתניה בשני העשורים האחרונים? עלתה וירדה, עלתה וירדה, דשדשה בתחתית הליגה או העבירה עוד עונה סתמית בליגה במקרה הטוב, הועפה מהליגה האירופית ע"י קבוצת דייגים מפינלנד, קבוצה שאף אחד לא מכיר כמעט באירופה אם בכלל.
עכשיו תיקחו 10 משקיעים פוטנציאלים, אם אחד מתוך העשרה יבחר נתניה, זו הצלחה מסחררת.

כל מה שאמרת נכון, ופה בדיוק האתגר! מה הכיף בלקנות היום את מכבי ת"א?
28-Apr-2015, 0:26
הודעה: #36
הכייף והאתגר בלקחת את מכבי ת"א הוא בלנסות לצעוד איתה לפסגות הגבוהות קרי ליגת האלופות.
מה האתגר במכבי נתניה? להעביר עוד עונה בליגת העל? לעלות ולרדת כל שנתיים?
מכבי ת"א עולה על מכבי נתניה בכל אלמנט פרסומי, פוטנציאל קהל מטורף, חשיפה אדירה.
נתניה עם כל הכבוד היא אפילו לא בין חמשת הערים הגדולות בארץ.
28-Apr-2015, 9:14
הודעה: #37
(28-Apr-2015 0:26)פיליפצוק כתב:  הכייף והאתגר בלקחת את מכבי ת"א הוא בלנסות לצעוד איתה לפסגות הגבוהות קרי ליגת האלופות.
מה האתגר במכבי נתניה? להעביר עוד עונה בליגת העל? לעלות ולרדת כל שנתיים?
מכבי ת"א עולה על מכבי נתניה בכל אלמנט פרסומי, פוטנציאל קהל מטורף, חשיפה אדירה.
נתניה עם כל הכבוד היא אפילו לא בין חמשת הערים הגדולות בארץ.
נסכים שלא להסכים...
28-Apr-2015, 9:38
הודעה: #38
ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
הכל קשקוש אחד גדול, תפסיקו לבלבל בשכל שלא קונים את נתניה בגלל הקהל הקטן או בגלל חוסר באתגרים. איפה היתה מכבי חיפה לפני הכסף של שחר? איפה היתה ב״ש לפני ברקת? איפה הייתה הפועל ת״א כשלא היה כסף וכן הלאה... מכבי נתניה זה אחד המועדונים הכי כדאיים לרכישה והשקעה עם קהל גדול ומצויין יחד עם מתקן אימונים מצוין ומגרש מעולה. תמשיכו להקניט את המועדון ובאמת שאף אחד לא יירק לכויוון שלנו. כל המקטרגים והמקניטים רק יורים לנו ברגל. התמונה של הגמר גביע שנה שעברה לאחר שלושה עשורים של גורנישט מוכיחה הכל...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
The following 1 user Likes אלון's post:
עידן444 (2828-0404-2015201520152015)
28-Apr-2015, 9:46
הודעה: #39
(28-Apr-2015 9:38)אלון כתב:  הכל קשקוש אחד גדול, תפסיקו לבלבל בשכל שלא קונים את נתניה בגלל הקהל הקטן או בגלל חוסר באתגרים. איפה היתה מכבי חיפה לפני הכסף של שחר? איפה היתה ב״ש לפני ברקת? איפה הייתה הפועל ת״א כשלא היה כסף וכן הלאה... מכבי נתניה זה אחד המועדונים הכי כדאיים לרכישה והשקעה עם קהל גדול ומצויין יחד עם מתקן אימונים מצוין ומגרש מעולה. תמשיכו להקניט את המועדון ובאמת שאף אחד לא יירק לכויוון שלנו. כל המקטרגים והמקניטים רק יורים לנו ברגל. התמונה של הגמר גביע שנה שעברה לאחר שלושה עשורים של גורנישט מוכיחה הכל...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

מסכים לחלוטין!!!
28-Apr-2015, 10:38
הודעה: #40
לא קונים את נתניה מהרבה מאוד סיבות,הקהל זה ממש לא אחת הסיבות(ואולי אולי סיבה עקיפה).
ושוב הקהל בנתניה הוא קהל ממוצע ולא משנה הסיבות,העובדות שהקהלים בירושלים בחיפה וומכבי ת"א גדול בסדרי גודל מכל הקבוצות האחרות.
הפועל ת"א מחזיקה בקהל גדול מאז תחילת שנות ה2000 והוא מזכיר יותר מכולם קהל אנגלי(משפחות משפחות),למעט הגרעין האנרכיסטי הבעייתי ב4/5.
להפועל ב"ש יש פוטנציאל קהל כפי שיש בנתניה ובגלל ההשקעה הכספית ובגלל שאין אופציות אחרות בדרום הממוצע שלהם בתקופה זו,גדול מבנתניה.
ואנחנו במקום השישי המכובד.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים