שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
27-Apr-2015, 21:23 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 21:25 עידן444.)
הודעה: #21
(27-Apr-2015 21:02)אייל ס כתב:  עידן,בהנחה שאתה צודק....כמה אנשי עסקים אמידים מוכנים כל שנה להוציא מיליוני שקלים עבור מכבי נתניה? אף לא אחד.....
בכמה גדול כח הקנייה של אוהדי הפועל ת"א על אוהדי נתניה? לפחות פי 3.
כמה אוהדי הפועל ת"א היו מוכנים לשרוף את המועדון בימים פחות קשיים מאשר בנתניה וכמה אוהדי נתניה יתייצבו מחר להפגנה מול הבקרה/העיריה/ההתאחדות?

להפועל יש יותר כי האוהדים שלהם הם מרקע סוציואקונומי יותר חזק. זו עובדה ברורה. נתניה היא לא עיר של הרבה אנשים אמידים. האנשים האמידים כאן הם בעיקר משקיעים מחו״ל.
כוח הקניה של אוהדי הפועל השנה קטן בחצי משנה שעברה. ושנה הבאה יקטן עוד יותר. ואתה מדבר על נקודת זמן עכשווית שכפי שאמרתי הם עדיין חיים על התדמית של קבוצה גדולה שלא תחזיק עוד הרבה זמן.
כמה היו מוכנים לשרוף את המועדון?
אתה רוצה שיהיו לך אוהדים ששורפים את המועדון? אם היו הרבה אוהדים שאתה מפחד מהם היית בכלל לוקח חלק אי פעם בדבר הזה שנקרא כדורגל?

דבר אחד בטוח... הקהל שלנו אדיש כי הוא עדיין לא רואה כמה הסכנה מוחשית... בזמן שאנחנו מקשקשים כאן כל היום בעיני רוב האוהדים בכלל לא מודעים לגודל הברוך... המצב בטבלה סבבה... נישארנו בליגה... הכל סבבה...
אני בטוח שברגע שתהיה סכנה מוחשית תהיה התגייסות וזה מאוד תלוי במה שהזכירו כאן- מנהיגות.

לסיום אני רוצה להגיד לכם משהו כאחד שמכיר אוהדים של הפועל באופן אישי וכאחד שמשתתף גם בפורומים ארציים- אתם מאדירים את אוהדי הפועל והמועדון הזה בכמה סדרי גודל יותר מכמה שהם מעריכים את עצמם וזה אך ורק בגלל תרבות ״הדשא של השכן ירוק יותר״. הם פסימיים מטבעם, הם קטני אמונה, הם בכיינים, הם סולדים מהעמותה ולא מאמינים בה, והם יודעים שהם רחוקים בהרבה מלהיות מועדון בסדר גודל של מכבי ת״א או מכבי חיפה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
27-Apr-2015, 21:26
הודעה: #22
RE: ההבדל בין מועדון גדול למועדון קטן
(27-Apr-2015 20:38)פיליפצוק כתב:  
(27-Apr-2015 20:32)עידן444 כתב:  [quote='ORENARIEL' pid='35303' dateline='1430152102']
השחקנים הטובים והמנוסים הולכים לאיפה שיש כסף, מה שנשאר זה זרים צעירים וטובים (מציעות כמו קיודה ונוואקמה) , מציעות מליגות נמוכות (למשל ברק יצחקי שהביאו אותו מליגה נמוכה) , ושחקני בית ונוער שאפשר להביא.
בדיוק כמו שעושה ק"ש ובני יהודה

בק״ש איזי שם הרבה כסף!

בק"ש איזי מקבל הרבה הטבות מס, אל תתבלבל.
אם מכבי נתניה הייתה מקבלת חצי מהטבות של איזי, כבר היו פה שני רוכשים.
[/quote

גם אני חשבתי כמוך,לאיזי שירצקי אין יותר עסקים בקרות שמונה הכל פילנטרופיה.
הוא תורם להרבה גופים שם , שאין להם שום קשר לכדורגל.
27-Apr-2015, 21:28
הודעה: #23
עידן444 הפועל ת"א נכון להיום אכן רחוקה ממכבי חיפה ומכבי ת"א, אבל אתה רחוק מהפועל ת"א שנות אור.
צר לי אבל נראה לי שנתקעת אי שם בסוף שנות ה- 70.
גם בעיר נתניה יש אנשים אמידים אל תמעיט בערך העיר, פשוט מכבי נתניה כמועדון כדורגל הוא לא אטרקטיבי מספיק להם, אין אפשרות להרוויח אלא רק להפסיד ואף אחד (ובצדק רב) לא רוצה להתלכלך בכל הזוהמה שמסביב ויש הרבה.
מכבי נתניה הוא מועדון בינוני ויישאר כזה גם אם יבוא מישהו שיציל אותה, תתחיל להפנים.
27-Apr-2015, 21:32
הודעה: #24
אני עם עידן ובגדול.
תתחילו להשוות תפוחים לתפוחים .
אני לא מתרגש מהעלק התנהלות רגילה של הפועל. אני זוכר טוב מאד את התקציב שבנו שם (על סמך הרגשה בלבד ולא מעט שחצנות) שהנה הם עומדים לכבוש את אירופה ולהכניס כמה עשרות מליונים לקופה. בינתיים בגלל ההרגשה הזאת הם שקועים בבוץ לא פחות עמוק משלנו. וזה נכון שהם יותר מקושרים, וזה נכון שיש להם יותר אוהדים, אבל האמינו לי (ולעידן) שאם תקחו את אותם מועדונים ורק תחליפו את השם תראו שהיינו מדברים אחרת היום.
אם אתם לא מבינים ש 35 שנה של יובש מנתקים אנשים מהקבוצה הזאת אז יש בעייה.

אני אומר שוב ,אם יש מישהו שאולי יכול להזיז פה משהו זה ראש העיר. בלדב עושה מה שיכול, אייל מנסה ככל יכולתו, לנד נותן וימשיך לתת ואני בטוח שיש עוד כמה אנשים טובים, אבל בסופו של דבר צריך פה מישהו עם טיפה יותר השפעה שישים את כל משקלו (או משקלה...) על הנושא. פיירברג כבר הוכיחה שהיא יכולה ולכן היא צריכה להיות הכתובת.
27-Apr-2015, 21:47
הודעה: #25
(27-Apr-2015 21:28)פיליפצוק כתב:  עידן444 הפועל ת"א נכון להיום אכן רחוקה ממכבי חיפה ומכבי ת"א, אבל אתה רחוק מהפועל ת"א שנות אור.
צר לי אבל נראה לי שנתקעת אי שם בסוף שנות ה- 70.
גם בעיר נתניה יש אנשים אמידים אל תמעיט בערך העיר, פשוט מכבי נתניה כמועדון כדורגל הוא לא אטרקטיבי מספיק להם, אין אפשרות להרוויח אלא רק להפסיד ואף אחד (ובצדק רב) לא רוצה להתלכלך בכל הזוהמה שמסביב ויש הרבה.
מכבי נתניה הוא מועדון בינוני ויישאר כזה גם אם יבוא מישהו שיציל אותה, תתחיל להפנים.
עם המשפט האחרון אני לא יכול שלא להסכים...

לגבי אטרקטיביות, כל היופי הוא לבוא ולבנות משהו בעצמך. אם אתה איש מספיק אמיד כמובן כי אנחנו לא רוצים שאנשים יאבדו את החיים שלהם בשביל קבוצת כדורגל...
אם אתה איש עשיר מושך אותך היום לקחת את מכבי ת"א, הפועל ב"ש או מכבי חיפה? לא יותר מושך אותך לקחת את הפועל ת"א, מכבי נתניה או הפועל פ"ת? להרגיש שאתה זה שעשית את זה? כמו איזי ואלונה?

לגבי להרוויח מכדורגל- זה פשוט לא יקרה... לפחות לא באופן ישיר... ומי שמחפש להרוויח באופן ישיר מכדורגל הוא לא מחובר למציאות... בטח אם מה שאייל אומר לגבי החוקים שבעלים יכול למשוך מהחשבון של הקבוצה רק כספים שהוא השקיע במידה והם ישנם ולא מעבר...
27-Apr-2015, 21:50
הודעה: #26
(27-Apr-2015 20:28)אייל ס כתב:  לא רוצה להכנס למועדון גדול/קטן.
עובדתית למכבי נתניה אין ארגון אוהדים שמסוגל לבצע מהלכים קצת מעבר לתפאורה במשחקים עמוסי קהל.
למכבי נתניה אין אוהדים עשירים שמוכנים לתמוך במועדון בימים קשים.
גופי הפרסום/הגופים העיסקים הגדולים לא "סופרים" את מכבי נתניה.
המועדון הוא לא אטרקטיבי ברייטינג שלו.

מהם הפרמטרים לגודלו של מועדון?
כל אחד והפרמטרים שלו.....

לב״ש יש/היה את מה שציינת לפני וגם אחרי שברקת הגיעה?
הקהל של מכבי נתניה כל פעם מוכיח את עצמו מחדש ולא סתם מציינים אותנו לטובה בתקשורת ובקבוצות אחרות. תן לקהל של מכבי נתניה סיבה למסיבה ולא תצטער...
פרט לכך איל, יש לי הרגשה שאתה מאוכזב ומתוסכל מעשירי העיר ( ובצדק) ובעקבות כך אתה מוציא את ״זעמך״ עלינו, האוהדים ה״קטנים״ והמסורים...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
27-Apr-2015, 21:57
הודעה: #27
תתחילו להפנים, עם כל הרצון הטוב של אנשים טובים, מכבי נתניה תלך לפירוק!!!
וזה מחוסר ברירה , וכמה שילכו יותר מוקדם יהיה יותר זמן להתארגנות מחדש.
וכל זאת עם הקבוצה תירכש ע״י אדם או קבוצת משקיעים שמבינים בניהול!!!
27-Apr-2015, 22:07 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 22:26 עידן444.)
הודעה: #28
נולדתי ואני חי בעיר הזו כמעט כל חיי. אני יכול לספר לאייל(שלא גר בנתניה, אולי גר פעם, אין לי מושג... נראה לי שהוא זרק פעם שהוא מב"ש), לטל מ.(שממה שהבנתי לא נתנייתי), ולדעתי לחצי פורום כאן שלא נתנייתים- העיר הזו חיה ונושמת מכבי נתניה.
מגילאי 20 ומעלה אני יכול להגיד זאת באחריות. למטה מזה אין לי מושג- אין לי ילדים בגיל הזה וגם אני כבר מזמן עברתי את הגיל הזה(איך שהזמן טס...).
זה דבר שייחודי לעיר הזו וקיים אולי בעוד 1-2 ערים בארץ בלבד(ב"ש ואולי חיפה). הזהות הברורה של בני העיר, גם הצעירים שלא ראו את גדולתה, היא מכבי נתניה.

מה שאייל לא מבין הוא שרמת המעורבות היא רחוקה מאוד ממה שהוא מגדיר כאוהד. אנחנו כאן כמה עשרות, לדעתי אפילו פחות מ 20 שפעילים מאוד שחיים את הקבוצה, דואגים, אוכלים את הלב, ועדיין רובנו לא ממש מעורבים בנעשה וניזונים מתקשורת.
רוב האוהדים(שאייל ואחרים אולי לא מחשיבים כאוהדים) לא תופסים את הכדורגל כפי שאנחנו. אנחנו מיעוט.
את רוב האנשים זה ממש לא מעניין אם יהיה כסף, אם לא יהיה כסף, מי מביא את הכסף, ותכלס, הרוב גם בחיים לא יבואו בטענות לאשר אלון או יצחק תשובה או אלי שגב או יוסי מאור אם לא ישקיעו... מה שיקרה זה מאוד פשוט... יש סרט טוב? אני אלך לקולנוע. אין סרט טוב? אני אשב בבית... זה הכל!!! כדורגל הוא בילוי. כדורגל הוא שואו. הוא לא משהו שאני אנהל את חיי לפיו... לתרום כסף???????? פחחחחחחחחחחח.......... כשיהיה מה לראות אני אקנה כרטיס(או אשיג הזמנה כי מכיר שם מישהו שידאג לי...), ורק כי אני חייב(בקופסא גם היתה אופציה להתפלח או לטפס על עץ...)

וזה לא שונה משום מקום אחר! זה קהל הכדורגל בארץ! תפנימו, ותבינו! הקהל לא יכול להיות הפתרון בשום מקום! גם במועדונים גדולים בהרבה ממכבי נתניה זה לא קרה ונתתי היום גם דוגמאות מעבר לים. מועדון כמו גלאזגו ריינג'רס שיורד 4 ליגות זה מקביל לזה שמכבי ת"א בכדורסל בארץ מתפרקת...

מרים פיירברג היא בולדוזר... גם אני חושב שהיא המפתח לשנות את פני הדברים...
27-Apr-2015, 22:54
הודעה: #29
א.עידן,אתה לא עוקב אחרי סיפורי ילדותי בפורום Smile נולדתי מול הקופסא(וזה נכון שכילד גרתי 8 שנים בב"ש) ועד הים אמא שלי גרה מול ה"אתר בניה".
ב.כל סיפורי ה35 שנה לא רלוונטים,נכון להיום יש למכבי נתניה קהל סביר וסולידי שמגיע בהמוניו פעם בכמה שנים למשחק גביע.
ג.הקהל אדיש מאז הגעת יאמר לקבוצה ויספר לכם אופיר על ההפגנת ההמונים מול בית העיריה כשהקבוצה עמדה להתפרק אחרי עידן יאמר.
ד.למכבי נתניה יש אוהדים עשירים לא פחות מאשר להפועל ת"א,ההבדל העיקרי ברמת המעורבות וארגון האוהדים של הפועל ת"א שמונהג ע"י צוות בוגר ואחראי חיבר אליו את אותם עשירים.
27-Apr-2015, 23:06
הודעה: #30
אני באמת לא נתנייתי אין לי מושג (כלומר יש לי וזה סיפור די הזוי) איך אני אוהד את הקבוצה הזו כשהיה יותר טבעי כרמת גני לאהוד את הכח או מכבי תא ...על בחירות בחיים משלמים Wink
לעניין המשפט העיר חיה ונושמת את מכבי נתניה - אם זה היה נכון האצטדיון היה מפוצץ כל שבת . עיר של 220 אלף איש ורק 4-5אלפים בממוצע למשחק ליגה . זה לא חיה ונושמת כדורגל .. לגבי מירים - מישהו ממכבי נתניה ניסה לרתום אותה לנושא ? כבר שנים שאני שומע את השם שלה ולא קורה כלום. מעניין למה

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים