יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
|
02-Jul-2015, 17:50
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Jul-2015 על ידי 17:55 roeyshaul.)
הודעה: #71
|
|||
|
|||
RE: יש דברים יותר חשובים מרווח...מי יהיה מאמן הכושר??
(02-Jul-2015 17:39)אייל ס כתב:(02-Jul-2015 17:31)roeyshaul כתב: אם מדברים על שחקנים שהיינו רוצים לראות כאן... יש לי כמה משאלות, אשמח לתגובותיכם... אם ככה, צריך ללמוד יוונית. נ.ב. עוד שנה גם טופי... אז סוף סוף נפסיק לקבל הצעות שידוך לגביו מכל מיני חברים שלו שבמקרה הם גם אוהדים? (02-Jul-2015 17:41)פיליפצוק כתב: הזוי מבחינתי שיש פה אוהדים שמתגעגעים לי ל"פורסט גאמפ". דיקטטורה היית ונשארת. דלה שחקן מצויין, ממש לא אותו אחד שרבים זוכרים לרעה, כנראה בעונה האחרונה בקופסא היית בחו"ל (02-Jul-2015 17:48)אלון כתב:(02-Jul-2015 17:31)roeyshaul כתב: אם מדברים על שחקנים שהיינו רוצים לראות כאן... יש לי כמה משאלות, אשמח לתגובותיכם... טגה וימפולסקי שחקני בית, אחרי 2 עונות בינוניות כל אחד = חוזה במחיר עממי, יש להם הרבה מה להוכיח + אהבת הקהל, והוכיחו בעבר שהם יכולים להשתלב מצויין בקבוצה כמו נתניה. טגה - משקיע המון, דלה - מהיר וטכני שהפך גם לשחקן "גוטמני" בסוף הקריירה אצלנו, נוכל להנות מהם בטירוף. כמובן - טגה כמחליף בלבד למי שישחק ליד רומאריו, 50/50 כזה, מהספסל... מדבר על שחקני סגל, מחליפים ראויים כאלה, משהו כמו מה שהיה חסר אשתקד. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים