שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
עוד כתבה מעודדת. ..
24-Dec-2014, 16:36 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 24-Dec-2014 על ידי 16:39 אלון.)
הודעה: #41
RE: עוד כתבה מעודדת. ..
(24-Dec-2014 13:58)אייל ס כתב:  עידן אתה חיי בסרט(כמו מרבית האוהדים...וברוב הזמן,כמוני..).
בימים הקשים של מכבי ת"א ושל בית"ר ירושלים והפועל ת"א...האוהדים היו כח,גם כספי וגם בגיוס ספונסרים ותומכים.
אוהדי מכבי נתניה הם כלום ושום דבר בכל מה שקשור להתארגנות/לגיוס כסף/להבאת ספונסרים ולהפגנת כח(חיובית בלבד).
חוץ מכמה רעשנים שגורמים נזק באמצעי התקשורת או בישראבלוף כזה או אחר,אוהדי מכבי נתניה לא מהווים מדד לשום רוכש פוטנציאלי.

ראיתי מה אוהדי מכבי ת"א עשו ללוני, ראיתי מה אוהדי ביתר עשו לקורנפיין, ראיתי מה אוהדי הפועל עשו לטביב, ראיתי גם מה עשו אוהדי ב"ש לגיא עזורי. יחד עם זאת ראיתי גם את אוהדי נתניה בעונה שעברה ובגמר הגביע ולכל אורך 30 השנים השחונות האחרונות ואני יכול להיות גאה באוהדים האלה. הסיבה העיקרית לרכוש את המועדון הזה היא בגלל האוהדים שהם אחלה מפגן כח חיובי...

(24-Dec-2014 11:36)אייל ס כתב:  
(24-Dec-2014 11:13)אלון כתב:  
(24-Dec-2014 9:27)עידן444 כתב:  
(24-Dec-2014 0:16)אלון כתב:  החכמה היא לא לגדל דורות של שחקני בית, החכמה היא איך אתה שומר את אותם דורות אצלך. זה שתגדל ותמכור לא ייתן לך כלום בסופו של דבר.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

לא נותן לך יותר מידי מבחינה מקצועית, ואפילו מדכא, אבל אי אפשר להגיד שזה לא נותן כלום. זה מכניס כסף. כסף זה לא כלום, בטח לא במצבנו היום...
להזכירך, בפעם האחרונה שהתנהלת כך (וזה לא היה מזמן), סיימת למכור הכל (כשבן הרוש היה האחרון) והגעת לסף פירוק , עד שהגיע ה "מושיע" - שגב...

זה מה שמצדיק ת'סיטואציה,4 שנים ללא הזרמת בעלים הסתיימו בגרעון של 5 מיליון ש"ח בלבד בזכות מספר מצומצם של שחקני בית שנמכרו.
תכניס למשוואה בעלים צנוע שמזרים כמיליון $ לשנה,איצטדיון חדש שמגדיל הכנסות,מתקן אימונים ברמה בינלאומית שמפתה להנות משרותיו,מחלקת נוער שמשתפרת מעונה לעונה ותקבל שדרוג בכל הפרמטרים.

זה בדיוק מה שאני אומר. ללא בעל בית (רציני) שיוכל לשמר כאן את הדורות שרוצים לגדל, אין סיכוי. גם אשדוד שפועלת על פי הרעיון של הסתמכות על שחקני בית בקושי שורדת למרות שיש לה את ג'קי בן זקן כבעל בית.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: עוד כתבה מעודדת. .. - אלון - 24-Dec-2014 16:36

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים