שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר
|
11-Apr-2018, 13:42
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Apr-2018 על ידי 13:53 זאב רווח.)
הודעה: #1
|
|||
|
|||
שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר
איזה מדהים הראיונות האלו יותר טוב וטבעי מכל הקלישאות הלעוסות של עיתונאים באתרים או בעיתון .
קורא לארגן עוד הרבה ראיונות כאלו ושהשחקנים יטלו חלק בקריאה לקנות מנויים . אם הייתם עושים כל יום ראיונות עם שחקנים ומאמנים ומנהלים אף אחד לא היה מחפש ידיעות אחרות באתרים מה שיכל להגדיל מאוד את הספונסרים באתר . בראיון עצמו דן גלזר רוצה להשאר כאן במועדון והוא נהנה מה שמחזק אצלי את ההרגשה לגביו .עצה אישית לגלזר ...אתה רחוק מצ'אבי אלונסו כמו מזרח ומערב , אבל יש מקום שבו מזרח ומערב נפגשים .... אם אתה בעל יוזמה ולא מתבייש , תפנה לצ'אבי אלונסו במייל או בפייסבוק הוא כבר פרש ממשחק ובטוח משועמם , תבקש ממנו לעבור אצלו מחנה אימון קטן של שבוע שבועיים שיתן לך טיפים מה לשפר במשחק שלך . תכין לך סרטון של 15-20 דקות עם המגרעות שלך דווקא וטיפ טיפה עם המעלות שלך ותגשים 2 חלומות יחד , מצד אחד לפגוש ולהכיר את השחקן הנערץ עליך , מצד שני לקבל ממנו הדרכה אישית . הרעיון שלי גם לאביב אברהם , אמנם אינייסטה שחקן פעיל עדיין אבל בטוח שקיימים שחקנים שדומים למשחק שלהם כמו אינייסטה שישמחו ששחקן צעיר פעיל פונה אליהם לייעוץ . |
|||
11-Apr-2018, 13:49
הודעה: #2
|
|||
|
|||
RE: שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר
כל הראיון היה קלישאות לעוסות. הייתי מצפה לשאלה במה אתה רוצה להשתפר.
אם הייתי אביב אז הייתי אומר רגל/ בעיטה בשמאל. אם הייתי גלזר. לשפר את המשחק ההתקפי. למסור קדימה לבעוט לשער. להעיז. |
|||
The following 1 user Likes חזום חזום's post: זאב רווח (1111-0404-2018201820182018) |
11-Apr-2018, 13:55
הודעה: #3
|
|||
|
|||
חזום תנסה אתה לפנות לעמית ולבקש לראיין בהתנדבות כמובן כל יום שחקן מנהל מאמן ....ולהעלות את הראיונות לאתר אני בטוח שישמחו
|
|||
11-Apr-2018, 15:20
הודעה: #4
|
|||
|
|||
אני. מה פתאום. אני סתם גיבור מקלדת..
|
|||
The following 1 user Likes חזום חזום's post: זאב רווח (1111-0404-2018201820182018) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים