שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר - גירסה להדפסה +- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il) +-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1) +--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2) +--- אשכול: שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר (/showthread.php?tid=4196) |
שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר - זאב רווח - 11-Apr-2018 13:42 איזה מדהים הראיונות האלו יותר טוב וטבעי מכל הקלישאות הלעוסות של עיתונאים באתרים או בעיתון . קורא לארגן עוד הרבה ראיונות כאלו ושהשחקנים יטלו חלק בקריאה לקנות מנויים . אם הייתם עושים כל יום ראיונות עם שחקנים ומאמנים ומנהלים אף אחד לא היה מחפש ידיעות אחרות באתרים מה שיכל להגדיל מאוד את הספונסרים באתר . בראיון עצמו דן גלזר רוצה להשאר כאן במועדון והוא נהנה מה שמחזק אצלי את ההרגשה לגביו .עצה אישית לגלזר ...אתה רחוק מצ'אבי אלונסו כמו מזרח ומערב , אבל יש מקום שבו מזרח ומערב נפגשים .... אם אתה בעל יוזמה ולא מתבייש , תפנה לצ'אבי אלונסו במייל או בפייסבוק הוא כבר פרש ממשחק ובטוח משועמם , תבקש ממנו לעבור אצלו מחנה אימון קטן של שבוע שבועיים שיתן לך טיפים מה לשפר במשחק שלך . תכין לך סרטון של 15-20 דקות עם המגרעות שלך דווקא וטיפ טיפה עם המעלות שלך ותגשים 2 חלומות יחד , מצד אחד לפגוש ולהכיר את השחקן הנערץ עליך , מצד שני לקבל ממנו הדרכה אישית . הרעיון שלי גם לאביב אברהם , אמנם אינייסטה שחקן פעיל עדיין אבל בטוח שקיימים שחקנים שדומים למשחק שלהם כמו אינייסטה שישמחו ששחקן צעיר פעיל פונה אליהם לייעוץ . RE: שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר - חזום חזום - 11-Apr-2018 13:49 כל הראיון היה קלישאות לעוסות. הייתי מצפה לשאלה במה אתה רוצה להשתפר. אם הייתי אביב אז הייתי אומר רגל/ בעיטה בשמאל. אם הייתי גלזר. לשפר את המשחק ההתקפי. למסור קדימה לבעוט לשער. להעיז. RE: שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר - זאב רווח - 11-Apr-2018 13:55 חזום תנסה אתה לפנות לעמית ולבקש לראיין בהתנדבות כמובן כל יום שחקן מנהל מאמן ....ולהעלות את הראיונות לאתר אני בטוח שישמחו RE: שמירה אישית עם דן גלזר ואביב אברהם בדף האתר - חזום חזום - 11-Apr-2018 15:20 אני. מה פתאום. אני סתם גיבור מקלדת.. |