השיטה לנצח לא להכניס גול עצמי - יופי רוני לוי
|
20-Jan-2015, 1:33
הודעה: #1
|
|||
|
|||
השיטה לנצח לא להכניס גול עצמי - יופי רוני לוי
לא צריך לדבר כבר על יוסי מזרחי היה טוב שהיה עכשיו עידן המאמנים הנתנייתים
היה משחק לא רע לא רמה גבוהה אבל השחקנים עשו פחות טעויות , מי שהיה במשחק לא יכול לומר שהוא ראה קבוצה אחרת אבל השינוי שהיה אולי היחידי הוא במוטיבציה וזה דבר חשוב מאין כמוהו בכדורגל . אני מקווה שהאוהד שנכנס לאוטובוס שאני מכיר כל כך טוב יקבל ז גדול מההנהלה או שאני אתחיל לחשוב שההנהלה שלחה את האוהד על מנת להבריח את הרוש בשביל להביא את דני עמוס על מנת לחסוך , אם רוצים לחסוך שיגידו ישר להרוש מצטערים אין כסף לבזבז . אני מקווה שרוני לוי מבין ויודע עד כמה חשובים לו השחקנים הטובים שלא יוותר בגלל כסף למינוס על שחקנים כמו קיודה כמו ערן לוי או הרוש , כל שאר השחקנים לא קריטיים , רוני לוי אני מאמין שיש ביכולותיך לעמוד על שלך בענין השחקנים , שמצידנו האוהדים יוסי מאור ואלי שגב יתאמצו יותר להשיג כסף , שיצמצמו בכל עובדי המועדון , שבלדב יביא יותר ספונסרים ... שיקחו הלוואות כמו הפועל תל אביב .... במשחק הזה אני לוקח איתי כמה דברים טובים , עידו לוי אולי טעיתי לגביו ... עומר פרץ היה חסר איזה מלחמה איזה תענוג של שחקן הוא יכול להדביק בלחימה שלו את כל הקבוצה , וגם רול הפעם היה בסדר ומדוייק יותר נלחם חילץ כדורים הטריד !! רוני לוי טוב שחזרת הביתה |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים