מכבי נתניה
השיטה לנצח לא להכניס גול עצמי - יופי רוני לוי - גירסה להדפסה

+- מכבי נתניה (http://forum.fcmn.co.il)
+-- פורום: הפורום הרשמי של מועדון הכדורגל מכבי נתניה (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- פורום: מדברים כדורגל (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- אשכול: השיטה לנצח לא להכניס גול עצמי - יופי רוני לוי (/showthread.php?tid=1840)

השיטה לנצח לא להכניס גול עצמי - יופי רוני לוי - זאב רווח - 20-Jan-2015 1:33

לא צריך לדבר כבר על יוסי מזרחי היה טוב שהיה עכשיו עידן המאמנים הנתנייתים

היה משחק לא רע לא רמה גבוהה אבל השחקנים עשו פחות טעויות , מי שהיה במשחק לא יכול לומר שהוא ראה קבוצה אחרת אבל השינוי שהיה אולי היחידי הוא במוטיבציה וזה דבר חשוב מאין כמוהו בכדורגל .

אני מקווה שהאוהד שנכנס לאוטובוס שאני מכיר כל כך טוב יקבל ז גדול מההנהלה או שאני אתחיל לחשוב שההנהלה שלחה את האוהד על מנת להבריח את הרוש בשביל להביא את דני עמוס על מנת לחסוך , אם רוצים לחסוך שיגידו ישר להרוש מצטערים אין כסף לבזבז .

אני מקווה שרוני לוי מבין ויודע עד כמה חשובים לו השחקנים הטובים שלא יוותר בגלל כסף למינוס על שחקנים כמו קיודה כמו ערן לוי או הרוש , כל שאר השחקנים לא קריטיים , רוני לוי אני מאמין שיש ביכולותיך לעמוד על שלך בענין השחקנים , שמצידנו האוהדים יוסי מאור ואלי שגב יתאמצו יותר להשיג כסף , שיצמצמו בכל עובדי המועדון , שבלדב יביא יותר ספונסרים ... שיקחו הלוואות כמו הפועל תל אביב ....

במשחק הזה אני לוקח איתי כמה דברים טובים , עידו לוי אולי טעיתי לגביו ... עומר פרץ היה חסר איזה מלחמה איזה תענוג של שחקן הוא יכול להדביק בלחימה שלו את כל הקבוצה , וגם רול הפעם היה בסדר ומדוייק יותר נלחם חילץ כדורים הטריד !!

רוני לוי טוב שחזרת הביתה