מכבי נתניה לא מסוגלת לנצח ללא ערן לוי
|
08-Feb-2018, 8:55
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-Feb-2018 על ידי 8:56 זאב רווח.)
הודעה: #1
|
|||
|
|||
אלו הכותרות שתתפרסמנה אחרי המשחק נגד בני סכנין !!!
נכון כבר נצחנו את אשדוד באשדוד ללא ערן לוי , אבל ישר יטענו שאשדוד לא היתה עדיין עם מאמן ( עטר ) ...על הקווים , והיום אשדוד טובה יותר ממכבי נתניה . סכנין מגיעה עם הרכב מלא כולל החדשים שהביאה , נתניה עם הרכב חסר מאוד .... נתניה בבית סכנין בחוץ לכאורה מראה על החיות מובהקת אבל האמת היא שהאצטדיון בנתניה מזמן לא בית באמת כי לפחות עוד 2 קבוצות משחקות בו , משמע שכל קבוצה באה לאצטדיון שלנו לפחות 3 פעמים העונה ואיפה הרדיוסים שמשווקים בנתניה ? ואיפה משחקי הגביע ??? על מנת שהאצטדיון יהפוך לבית האמיתי שלנו אנחנו צריכים למלא אותו נגד סכנין ב 12000 אוהדים , רק הדבר הזה של קהל גדול יכול לגרום לשחקנים להתאבד על הדשא למען הקבוצה , משמע הכל תלוי בנו , נמלא אצטדיון ניקח הנקודות לא נמלא אל תבואו בטענות . |
|||
09-Feb-2018, 10:57
הודעה: #2
|
|||
|
|||
אם יש הגדרה לשחקן זר שתופס מקום של ישראלי בסגל ריביירו עונה לה.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
09-Feb-2018, 15:09
הודעה: #3
|
|||
|
|||
RE: מכבי נתניה לא מסוגלת לנצח ללא ערן לוי
בשורות טובות באתר one עלי מוחמד כשיר ויכול להיות שיפתח , בראנקו כשיר ( נשמע לי הזוי על צלע שבור ? ) , קייטה כשיר .
עוד שבוע שכמעט כולם יהיו לרשות המאמנים יהיו בעיות טובות . אני שמח שג'ייק רוז'נסקי יפתח ושגם ספורי יפתח , זה לפחות נותן הזדמנות לראות כמה הם טובים . כי אחרי זה שכל הסגל יהיה מלא וכשיר לא בטוח שנקבל שוב הזדמנות לראות עד כמה הם טובים מלבד כמה דקות פה ושם . עמוס , קובי מור , הויבך , מימוני , כחלון , אולסק , עלי מוחמד , ג'ייק רוז'נסקי , סבע , אברהם , ספורי . לכל השאר הייתי נותן לנוח , במיוחד לגיבור וההפתעה חגי גולדנברג , קייטה , ריביירו , בראנקו , קוגבנייה , בדש , אלקסלסי שיהיו על ספסל המחליפים . |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים