מה דעתכם?
|
14-Jan-2018, 16:57
הודעה: #11
|
|||
|
|||
מה דעתכם?
לא מבין מה יש לבוא בטענות לקייטה. מי צריך להזין אותו בכדורים? הכדורים היחידים שקיבל זה הרמות של דני עמוס. אפס כדורים מערן
אפס כדורים מסבע אפס כדורים מהקשרים ניקו גלזר וקוגבניה ואפס כדורים מהמגינים. קייטה הוא חלוץ שלא יוצר לעצמו מצבים(בניגוד לאלקה) אלא תלוי בקשרים. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk |
|||
14-Jan-2018, 17:26
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: מה דעתכם?
(14-Jan-2018 16:57)חזום חזום כתב: לא מבין מה יש לבוא בטענות לקייטה. מי צריך להזין אותו בכדורים? הכדורים היחידים שקיבל זה הרמות של דני עמוס. אפס כדורים מערן איפה ראית טענות לקייטה? עובדתית- לא יודעים להפעיל אותו. קרי, לא מתאים לשיטה ולשחקנים סביבו. ערן לוי לא יכול להפעיל חלוץ כזה. ערן לוי צריך לידו חלוצים שרצים לשטח. עם דיא ראו שעבדו על העניין הזה. בעונה שעברה הוא ניסה להיכנס לערן בין הרגליים והיה נראה כאילו יש שם מלחמת אגו. העונה הסבירו לו(או שהוא הבין את זה לבד) שאם הוא ירוץ לשטח כמו שקאיודה עשה ערן יעשה אותו מלך. אין לקאיודה שום דבר שאין לדיא. דיא שחקן יותר טוב ממנו ואנשים יכולים לצחוק עלי מהיום עד מחר. הכל אצל דיא בראש. הוא למד איך לשחק עם ערן. עם קייטה אני לא יודע איך פותרים את הפלונטר. לערן עדיף בלי קייטה ולקייטה עדיף בלי ערן. |
|||
14-Jan-2018, 18:11
הודעה: #13
|
|||
|
|||
(14-Jan-2018 16:57)חזום חזום כתב: לא מבין מה יש לבוא בטענות לקייטה. מי צריך להזין אותו בכדורים? הכדורים היחידים שקיבל זה הרמות של דני עמוס. אפס כדורים מערן אז אם הקבוצה לא מזינה אותו בכדורים אז נכון לעכשיו למה לפתוח איתו ולמה לתת לו לשחק? קבל נתונים לא הגיוניים של קייטה לקבוצה שבועטת הכי הרבה פעמים לשער בארץ ובצמרת האירופאית מחזור 18, דקות 95, בעיטות לשער 0, בעיטות למסגרת 0 מחזור 17, דקות 61, בעיטות לשער 0, בעיטות למסגרת 0 מחזור 16, דקות 79, בעיטות לשער 1, בעיטות למסגרת 0 מחזור 15, דקות 23, בעיטות לשער 0, בעיטות למסגרת 0 מחזור 14, דקות 89, בעיטות לשער 4, בעיטות למסגרת 3 מחזור 13, דקות 73, בעיטות לשער 2, בעיטות למסגרת 0 מחזור 12, דקות 99, בעיטות לשער 2, בעיטות למסגרת 0 מחזור 11, דקות 96, בעיטות לשער 1, בעיטות למסגרת 1 מחזור 10, דקות 46, בעיטות לשער 1, בעיטות למסגרת 0 מחזור 9 , דקות 90, בעיטות לשער 3, בעיטות למסגרת 0 כמות הבעיטות למסגרת של קייטה כמעט בסיבוב שלם שווה לבעיטות למסגרת של ערן במשחק בינוני |
|||
14-Jan-2018, 18:54
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(14-Jan-2018 15:54)עידן444 כתב: הבעיה העיקרית היא אחת לדעתי-בדיוק מה שאני חושב וטוען ערן ןקייטה לא הולך יחד ערן צריך לידו חלוץ כמו שון וויסמן מהיר ובעיקר צעיר שהוא יכול לשלוט בו, קייטה צריך מאחוריו שחקנים כמו עלי ו קוגבנייה שיתנו לו מקום ויורידו ממנו את המיסביב והוא יוכל לשחק 9 אמיתי ואז הוא יפרח. לפי דעתי עם הצוות המקצועי ובמיוחד לאחר הירידה של ערן בזמן האחרון רוצה להחזיר את קייטה לחיים, הוא חייב להתחיל עם ערן על הספסל ולפתוח עם קייטה או רביירו בחוד קצת מתחת לחלוץ Sent from my SM-G935F using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
14-Jan-2018, 18:57
הודעה: #15
|
|||
|
|||
מה דעתכם?
אתה צודק.. בוא נעשה חרם. מי שלא מוסרים לו המאמן לא ירכיב אותו. לפעמים אני לא בטוח שאתה קורא מה אתה כותב.. מאיימת הכי הרבה על השער והכי לא אפקטיבית כי הבעיטות הן סתם מרחוק או מטווחים שהשוער שותה קפה לפני שהכדור מגיע אליו. בקבוצה מתוקנת ואני נוטה להאמין שאנחנו עונים להגדרה לוקחים שחקן עם תכונות שהמועדון צריך ומשלבים אותו במשחק. כלומר אפשר לשנות מערך שלם כדי להסתיר את ערן אבל אי אפשר להגמיש מערך או למצוא פתרונות שקייטה יתחיל לקבל כדורים ?
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
14-Jan-2018, 19:11
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Jan-2018 על ידי 19:16 עידן444.)
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(14-Jan-2018 18:57)טל.מ כתב: אתה צודק.. בוא נעשה חרם. מי שלא מוסרים לו המאמן לא ירכיב אותו. לפעמים אני לא בטוח שאתה קורא מה אתה כותב.. מאיימת הכי הרבה על השער והכי לא אפקטיבית כי הבעיטות הן סתם מרחוק או מטווחים שהשוער שותה קפה לפני שהכדור מגיע אליו. בקבוצה מתוקנת ואני נוטה להאמין שאנחנו עונים להגדרה לוקחים שחקן עם תכונות שהמועדון צריך ומשלבים אותו במשחק. כלומר אפשר לשנות מערך שלם כדי להסתיר את ערן אבל אי אפשר להגמיש מערך או למצוא פתרונות שקייטה יתחיל לקבל כדורים ? כתבנו ששניהם ביחד לא הולך. להמשיך ככה עם ערן דיא וקייטה מקדימה זה ללכת ראש בקיר. אמרנו או ערן או קייטה ואם שניהם יחד- אז במתכונת אחרת- משהו שאני כרגע לא מצליח לחשוב עליו(אולי ערן מגן שמאלי... אפשר לנסות שוב כי רוב המגינים הם לא אלי דסה...). אתה הסקת להוציא את קייטה. זה לא מה שכתבתנו. אמיר אפילו בחר בקייטה. אז לא הבנתי מה אתה רוצה... עריכה: אה... עכשיו הבנתי שהגבת לאלדד. סליחה. |
|||
14-Jan-2018, 19:14
הודעה: #17
|
|||
|
|||
(14-Jan-2018 18:57)טל.מ כתב: אתה צודק.. בוא נעשה חרם. מי שלא מוסרים לו המאמן לא ירכיב אותו. לפעמים אני לא בטוח שאתה קורא מה אתה כותב.. מאיימת הכי הרבה על השער והכי לא אפקטיבית כי הבעיטות הן סתם מרחוק או מטווחים שהשוער שותה קפה לפני שהכדור מגיע אליו. בקבוצה מתוקנת ואני נוטה להאמין שאנחנו עונים להגדרה לוקחים שחקן עם תכונות שהמועדון צריך ומשלבים אותו במשחק. כלומר אפשר לשנות מערך שלם כדי להסתיר את ערן אבל אי אפשר להגמיש מערך או למצוא פתרונות שקייטה יתחיל לקבל כדורים ? אתה לא יודע שאין לנו משחק אגפים? תסביר איך אתה רוצה שקייטה יגיע למצבים? איך קיודה ווייסמן הגיעו עם קישור דומה לאינספור מצבים וקייטה לא? |
|||
14-Jan-2018, 19:15
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(14-Jan-2018 19:11)עידן444 כתב:נראה לי שענה לאלדד(14-Jan-2018 18:57)טל.מ כתב: אתה צודק.. בוא נעשה חרם. מי שלא מוסרים לו המאמן לא ירכיב אותו. לפעמים אני לא בטוח שאתה קורא מה אתה כותב.. מאיימת הכי הרבה על השער והכי לא אפקטיבית כי הבעיטות הן סתם מרחוק או מטווחים שהשוער שותה קפה לפני שהכדור מגיע אליו. בקבוצה מתוקנת ואני נוטה להאמין שאנחנו עונים להגדרה לוקחים שחקן עם תכונות שהמועדון צריך ומשלבים אותו במשחק. כלומר אפשר לשנות מערך שלם כדי להסתיר את ערן אבל אי אפשר להגמיש מערך או למצוא פתרונות שקייטה יתחיל לקבל כדורים ? Sent from my SM-G935F using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
14-Jan-2018, 19:16
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(14-Jan-2018 19:15)amir כתב:ראיתי אחר כך.(14-Jan-2018 19:11)עידן444 כתב:נראה לי שענה לאלדד(14-Jan-2018 18:57)טל.מ כתב: אתה צודק.. בוא נעשה חרם. מי שלא מוסרים לו המאמן לא ירכיב אותו. לפעמים אני לא בטוח שאתה קורא מה אתה כותב.. מאיימת הכי הרבה על השער והכי לא אפקטיבית כי הבעיטות הן סתם מרחוק או מטווחים שהשוער שותה קפה לפני שהכדור מגיע אליו. בקבוצה מתוקנת ואני נוטה להאמין שאנחנו עונים להגדרה לוקחים שחקן עם תכונות שהמועדון צריך ומשלבים אותו במשחק. כלומר אפשר לשנות מערך שלם כדי להסתיר את ערן אבל אי אפשר להגמיש מערך או למצוא פתרונות שקייטה יתחיל לקבל כדורים ? התנצלתי. |
|||
14-Jan-2018, 19:18
הודעה: #20
|
|||
|
|||
(14-Jan-2018 19:14)אלדד כתב:ערן של היום זה לא ערן שהיה אז חוץ מזה אתה משווה את וויסמן בלאומית למה שקורה עכשיו?(14-Jan-2018 18:57)טל.מ כתב: אתה צודק.. בוא נעשה חרם. מי שלא מוסרים לו המאמן לא ירכיב אותו. לפעמים אני לא בטוח שאתה קורא מה אתה כותב.. מאיימת הכי הרבה על השער והכי לא אפקטיבית כי הבעיטות הן סתם מרחוק או מטווחים שהשוער שותה קפה לפני שהכדור מגיע אליו. בקבוצה מתוקנת ואני נוטה להאמין שאנחנו עונים להגדרה לוקחים שחקן עם תכונות שהמועדון צריך ומשלבים אותו במשחק. כלומר אפשר לשנות מערך שלם כדי להסתיר את ערן אבל אי אפשר להגמיש מערך או למצוא פתרונות שקייטה יתחיל לקבל כדורים ? Sent from my SM-G935F using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים