אין מקום לגזענות בבית"ר ירושלים
|
19-Sep-2017, 10:30
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: אין מקום לגזענות בבית"ר ירושלים
(18-Sep-2017 8:45)לואיס ראזאק כתב: גם לנו במכבי נתניה לקח תקופה מאוד ארוכה עד שהשחקן הערבי הראשון הגיע. תקנו אותי אם אני טועה, זה היה הישעם זועבי ששבר את מחסום הגזענות שסוג של היה במכבי נתניה ומאז דו קיום החל לחגוג אצלנו (שזה כמובן דבר מבורך). צפאת טהה לא אשכנזי.... |
|||
20-Sep-2017, 12:16
הודעה: #12
|
|||
|
|||
תזכיר לי ערבי אחד ששיחק בבית"ר ירושלים דוד
|
|||
20-Sep-2017, 16:52
הודעה: #13
|
|||
|
|||
לא חושב שהיו ערבים אבל מוסלמים היו
Sent from my SM-G935F using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
21-Sep-2017, 1:20
הודעה: #14
|
|||
|
|||
אין מקום לגזענות בבית"ר ירושלים
גם דדש טען לא פעם שזו מעולם לא היתה אג׳נדה מרכזית בקהל הבית״רי...
מן טרנד שכמה גזענים התאהבו בו, שתפס עוד יותר כי ראו שהתקשורת נהנית להתעסק בזה... (ואנשים מתים על זה שהתקשורת מתעסקת בהם...) תוסיפו לזה את החבית נפץ שירושלים יושבת עליה בסכסוך ישראלי-ערבי- וקיבלנו את מה שקיבלנו... היתה איזו טענה שויקטור פאצ׳ה ששיחק שם והיה שחקן אהוב היה מוסלמי אבל הוא בכלל נוצרי... איברהים נדאללה היה המוסלמי הראשון שהגיע ושרד רק שישה שבועות... נשבר מהעימותים עם האוהדים ועזב. למיטב ידיעתי במחלקת הנוער של בית״ר יש ערבים... קצת אבסורד ששם זה בסדר מבחינת הקהל... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
21-Sep-2017, 6:43
הודעה: #15
|
|||
|
|||
ג'ורג' איברהים ששיחק בתפקיד סמי בתוכנית סמי וסוסו(בטלוויזה הישראלית בתחילת שנות ה70),הופיע באחת התוכניות כשוער המחליף של בית"ר ירושלים,לא מוצא לזה סימוכין מעבר לזכרון...
מצד שני ג'ורג' אחיינו של ג'ורג' חבש הוא נוצרי...וזה בסדר על פי "שרשרת המזון" הירושלמית.. |
|||
The following 1 user Likes אייל ס's post: זאב רווח (2424-0909-2017201720172017) |
24-Sep-2017, 1:33
הודעה: #16
|
|||
|
|||
כשאתה מסתכל על זה הרי הנוצרים שחטו בנו הרבה הרבה יותר מהמוסלמים אבל כנראה שהסכסוך העכשווי כן משפיע , מה שלא מובן זה איך זה קשור בכלל לכדורגל ???
רוב האוהדים בארץ התגברו על קטע של שחקנים שחורים מה שבהתחלה שרקו להם כמו קופים , והנה מתברר לדעתי מאז רוז'ה מילה שהתבגרו כאן בכל הקבוצות וקיבלו האמת גם העליה מאתיופיה עזרה בכך . נקווה שבבית"ר ירושלים ימצאו את האחמד סבע שלהם ויצאו מכל הדעות הקדומות האלו שאין להם קשר לכדורגל ואני ימין יותר קיצוני מהם !!! אייל בחייך סמי וסוסו ? ראית תוכניות כאלו ? גם בתור ילד קטן חשבתי שזה בזבוז זמן חחחח |
|||
24-Sep-2017, 17:45
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 24-Sep-2017 על ידי 17:48 לואיס ראזאק.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
על המונח "ערבים יהודים" לא שמעתם מעולם, הא?
אופס... נפלט לי (19-Sep-2017 8:02)חזום חזום כתב: הוא מתכוון ליהודים המזרחים. כן הזבלון לעיל קורא להם ערבים. אין שום דבר פסול במונח "ערבי". וכן, יהדות מזרח תיכון וצפון אפריקה לרוב הם, ובכן... "ערבים". מה לעשות, תרבות ושפה משחקת תפקיד, תרצה להודות בכך או לא... |
|||
24-Sep-2017, 18:25
הודעה: #18
|
|||
|
|||
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D...7%99%D7%9D
אני מניח שאתה מאותם אנטי ציוניים או סתם גזען עלוב. במחשבה שניה כולנו(כולל אני) גזענים .כמה היו מסכימים שהילדה שלהם תתחתן עם ערבי/סודני/ספרדי/אשכנזי/גינגי /דרום פולין/צפון רומניה/דרום צרפת. Sent from my A0001 using Tapatalk |
|||
24-Sep-2017, 18:39
הודעה: #19
|
|||
|
|||
נו עזבו רגע חזום וראזק , לא התכוונתי ליהודים מזרחיים .
התכוונתי לערבים ממש אורי מלמיליאן היה ארגנטינאי ? היה בוכרי , אוחנה מרוקאי .... לא מדבר עליהם , מדבר על ערבים מוסלמים .ולא מדבר על חתונה בין גזעית .. רק ספורט רק כדורגל למה שהקהל שם יתנגד לשחקן כמו אחמד סבע או דיע סבע ? אם הוא שחקן טוב מה אכפת להם איפה נולד היכן גר ? |
|||
25-Sep-2017, 5:19
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-Sep-2017 על ידי 5:23 לואיס ראזאק.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
(24-Sep-2017 18:25)חזום חזום כתב: https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%99%D...7%99%D7%9D נראה לי שאתה סתם גזען עלוב - כי המונח "ערבי" כל כך מפריע לך. ותעשה קצת שיעורי בית, אני ממש לא גזען אלא מציאותי שהולך לפי ההיגיון. לא כל ישראלי מזרחי הוא ערבי. היהודים שהגיעו מרוקו ואלג'יר לרוב נראים לפי המראה שלהם כיוצאי הקבוצה האתנית שנקראית ברברים (משמע הם לא ערבים). אין לי שום דבר נגד ערבים ושום דבר נגד מזרחים. בסוף היום? תרצה להפנים את זה או לא, הכל פה משחק הגדרות. והנה שאלה: אם יש דבר כזה ערבי נוצרי וערבי דרוזי... באמת נראה לך כל כך מטורף שוואלה, כן, יהיה גם יהודים ערבים? לדעתי אוהדי בית"ר (ובכלל לא מעט מהציבור הישראלי...) זה סוג של שנאה עצמית יותר מאשר כל דבר אחר. סה"כ? חבל. (24-Sep-2017 18:39)זאב רווח כתב: למה שהקהל שם יתנגד לשחקן כמו אחמד סבע או דיע סבע ? אם הוא שחקן טוב מה אכפת להם איפה נולד היכן גר ? שטיפת מוח שעברה מדור לדור. סוף סיפור. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים