שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אייל סגל אשריך ותודה רבה
28-Aug-2017, 23:55
הודעה: #11
RE: אייל סגל אשריך ותודה רבה
כמי שגדל על כדורגל בשבת לאור השמש, יהיה לי קשה להסתגל למשהו אחר. מהטעם הזה התייצבות למשחקים בליגה הלאומית קלה לי יותר מאשר בליגת העל הודות למשבצת של יום ששי בצהריים. חוששני שזהו קירוב לבבות לטובת הצד הדתי על חשבון הצד החילוני, ולא מפגש של פשרות באמצע הדרך.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
29-Aug-2017, 1:04
הודעה: #12
יגאל הצד הדתי לא יכול להגיע בכלל, אם 2 הצדדים יכולים להגיע באופן עקרוני זה קירוב לבבות
29-Aug-2017, 8:45 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Aug-2017 על ידי 8:49 אריאל.)
הודעה: #13
(29-Aug-2017 1:04)אלדד כתב:  יגאל הצד הדתי לא יכול להגיע בכלל, אם 2 הצדדים יכולים להגיע באופן עקרוני זה קירוב לבבות

"הצד הדתי" נעשה נכה בשבת?
הצד הדתי יכול להגיע 24/7, אבל מסיבות כאלה ואחרות הוא לא רוצה להגיע מיום שישי בערב ועד שבת אחרי 3 כוכבים.
לא תפקידי לבדוק למה הוא לא רוצה.
משחקים בכל יום ובכל שעה יש להם השפעה על כאלה שלא יכולים. אין פה 2 צדדים, יש לצערי 4000 צדדים ( לצערי 4000 ולא 14000, כקיבולת האיצטדיון).
לי לא מתאים באמצע שבוע, כמו הרבה לא נתנייתים שעוד רוצים להביא את הילדים למשחק (קניתי 3 מנויים, כשברור לי שבאמצע שבוע אבוא לבד), חיילים לא יכולים באמצע שבוע, ילדים לא יכולים במוצ"ש מאוחר ועוד ועוד מגבלות לכל יום ולכל שעה שלא יקבעו.
לא רואה סיבה להעדיף לממתינים לכוכבים על פני אוהבי צאצאים רכים...
מאז ומתמיד, כדורגל משחקים בשבת (כמאמר השיר, עם הדגל ביד ושיר אחד בלב) וצריך סיבה מאד מאד מאד טובה לשנות את זה, לא רואה כזו...

נ.ב.
בכל מקום שכתוב "לא יכולים" ניתן לכתוב "לא רוצים" גם חיילים יכולים באמצע שבוע... שידפקו נפקדות וישאו בתוצאות שלה, אבל, תחלס, יכולים...

מפגר אבל אופטימי
29-Aug-2017, 10:08 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Aug-2017 על ידי 10:13 אלדד.)
הודעה: #14
יש גם הורים לילדים, וחיילים שומרי שבת שהם "לא רוצים" להגיע למשחקים אף פעם
29-Aug-2017, 11:30
הודעה: #15
אייל סגל אשריך ותודה רבה
טוב - מה ההצעות ? במקום לחפור .

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
29-Aug-2017, 11:51
הודעה: #16
מה זה משנה מה ההצעות כאילו מישהו קובע משהו חוץ מזכיין הטלוויזיה ששילם מעל 100 מיליון אז את היום והשעה הוא בטח יכול לקבוע.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
29-Aug-2017, 13:13
הודעה: #17
אייל סגל אשריך ותודה רבה
מעולה ! נגמר הדיון.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
The following 1 user Likes טל.מ's post:
זאב רווח (2929-0808-2017201720172017)
29-Aug-2017, 14:58
הודעה: #18
אם זה היה מוסיף עוד 1000 אוהדים היה בזה טעם אבל אם זה מתקזז אז למה להכנס למלחמות ?
30-Aug-2017, 21:01
הודעה: #19
בתור אדם דתי שחזר בתשובה חבל לי שמתלהמים פה סתם בצורה אגרסיבית.
מי שלא רוצה או יכול להגיע למשחקים לא יגיע. לא צריך לכעוס. אני בעד הקבוצה גם כשהם משחקים בשבת וגם כשישחקו ביום כיפור. איש באמונתו יחיה. לא צריך לכפות שום דבר על אף אחד ואם דחייה של משחק במספר דקות בודדות או שעה יועיל לקבוצה ולא יפגע אז שיהיה ואם אי אפשר אז גם טוב.
כשאני העלתי הצעה למיני מנוי שישרת הרבה שומרי שבת אייל הסביר לי בנועם ולעניין למה הוא לא בעד מה גם שמספר אוהדים הפנו את תשומת ליבי למה הצעה כזו יכולה אפילו להזיק לקבוצה אז אני מקבל אותה באהבה.

חבל על הארסיות הזו!
כולנו אוהדים של אותה קבוצה וכולנו מאמינים שכולם רוצים בטוב לקבוצה ואם נגזר עלי לפספס משחק כזה או אחר אבל זה יבטיח שבמקום שני אוהדים אחרים יהנו ויתמכו ויעודדו את הקבוצה אז ברור לי שזה עדיף.

בואו נוריד את הלחץ ונשאיר את הוויכוח האמונתי מחוץ לקבוצה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
The following 3 users Like Lidod's post:
Bilev (3131-0808-2017201720172017), אלדד (3030-0808-2017201720172017), אלון (3131-0808-2017201720172017)
31-Aug-2017, 1:17
הודעה: #20
אייל סגל אשריך ותודה רבה
(30-Aug-2017 21:01)Lidod כתב:  בתור אדם דתי שחזר בתשובה חבל לי שמתלהמים פה סתם בצורה אגרסיבית.
מי שלא רוצה או יכול להגיע למשחקים לא יגיע. לא צריך לכעוס. אני בעד הקבוצה גם כשהם משחקים בשבת וגם כשישחקו ביום כיפור. איש באמונתו יחיה. לא צריך לכפות שום דבר על אף אחד ואם דחייה של משחק במספר דקות בודדות או שעה יועיל לקבוצה ולא יפגע אז שיהיה ואם אי אפשר אז גם טוב.
כשאני העלתי הצעה למיני מנוי שישרת הרבה שומרי שבת אייל הסביר לי בנועם ולעניין למה הוא לא בעד מה גם שמספר אוהדים הפנו את תשומת ליבי למה הצעה כזו יכולה אפילו להזיק לקבוצה אז אני מקבל אותה באהבה.

חבל על הארסיות הזו!
כולנו אוהדים של אותה קבוצה וכולנו מאמינים שכולם רוצים בטוב לקבוצה ואם נגזר עלי לפספס משחק כזה או אחר אבל זה יבטיח שבמקום שני אוהדים אחרים יהנו ויתמכו ויעודדו את הקבוצה אז ברור לי שזה עדיף.

בואו נוריד את הלחץ ונשאיר את הוויכוח האמונתי מחוץ לקבוצה.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

כן ירבו אנשים כמותך.
בתור אחד שבא מבית שמכבד את המסורת ואבא לילדים קטנים, אני יכול לומר לך ולשאר ציבור שומרי השבת, שלהביא ילדים באמצע שבוע ולא משנה השעה, למשחקי כדורגל זו משימה בלתי אפשרית. אפילו למשחקים בשבת בשמונה וחצי זו בעיה כשלמחרת יש לימודים.
בסופו של דבר, כל אחד מתלוננן מהיכן שכואב לו, אבל לדעתי לרב קהל הכדורגל נח להגיע למגרשים בשבתות בשעות הערב המוקדמות.

שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים