2 בעיות מרכזיות
|
11-Jan-2014, 13:31
הודעה: #21
|
|||
|
|||
2 בעיות מרכזיות
(11-Jan-2014 13:13)פיליפצוק כתב: הרי אם הוא לא היה מוציא את שלו והמשחק היה נגמר בתיקו, היית בא בטענות למה הוא לא שיחק התקפי והעיז כדי לנצח, כי הם לא התקיפו ולא היו במשחק. אתה מדבר שטויות בקצב. לא הייתי ואני לא מחפש סתם לנגח. החילופים של מזרחי שגויים. נקודה. ואין לי שום בעיה עם משחק על תיקו מול השניה בטבלה כשהשחקן הכי משמעותי שלנו שאין לנו שום מחליף עבורו מורחק עוד לפני המחצית. לגבי אקסברד .. מה לעשות זו דעתי עליו. לא מבין איך הוא נהיה שחקן כדורגל. הוא מזכיר לי את אחד הזרים ההזויים שהיו פה שהביא עטר בינואר. חלוץ רוסי או בלרוסי לא זוכר את שמו. כבד גמלוני איטי וחסר טכניקה . לא מסוג השחקנים שאני רוצה לראות בקבוצה שלי. נ.ב בקבוצה שב11 שלה משחקים שחקנים כמו סופר פרץ אקסברד צלישר ליפנייה רול .. שחקנים שהמכנה המשותף לכולם הוא טיפול לקוי בכדור .. אם הכינוי נגרים מפריע לך - אני אחזור בי ואשתמש במילותיו של הפוליטיקאי בהווה ופרשן הספורט בעבר ע. שלח - חוטבי עצים ושואבי מים. עכשיו בסדר? מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
11-Jan-2014, 13:54
הודעה: #22
|
|||
|
|||
RE: 2 בעיות מרכזיות
יוסי מזרחי הוכיח במשחק הזה כמה הוא מאמן גדול ולא שיגרתי. הרבה מאמנים היו סוגרים את המשחק. בעקבות החילופים שלו עם עשרה שחקנים כמעט וניצחנו את המשחק. פ"ת ניצחה רק בגלל הטעות.
אפשר להגיד שחוץ מנתניה שאר הקבוצות בליגה ברמה שווה פחות או יותר. לא רואה הבדל גדול בין הפועל פ"ת במקום השני לכל הקבוצות שמתחתיה. אולי חלק מהשמות בסגל שלה קצת יותר מוכרים. היה להם הרבה מזל במשחק אתמול והיות והם יודעים שהם נחותים מאיתנו בכל פרמטר הפרובוקציות והשיפוט החלש עזרו להם. "כל החיים בלב את אלופה" |
|||
11-Jan-2014, 14:23
הודעה: #23
|
|||
|
|||
2 בעיות מרכזיות
(11-Jan-2014 13:54)yaron73 כתב: יוסי מזרחי הוכיח במשחק הזה כמה הוא מאמן גדול ולא שיגרתי. הרבה מאמנים היו סוגרים את המשחק. בעקבות החילופים שלו עם עשרה שחקנים כמעט וניצחנו את המשחק. פ"ת ניצחה רק בגלל הטעות. איך כמעט ניצחנו ? לא הגענו לאף מצב בחצי השני. בכלים שיש ליוסי כשערן לוי מורחק וקובי חסן מושבת ולמעשה אין לו קישור אחרי שהחליף את שלו אין לי מושג איך הוא חשב שאפשר לנצח. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
11-Jan-2014, 15:36
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Jan-2014 על ידי 15:39 yaron73.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
היו כמה פעולות התקפיות ומצב אחד שכדור מסוכן חתך את ההגנה שלהם.
בכל מקרה במחצית השניה היה משחק שקול מאוד שהיה נגמר ב-0-0. לויטה כבר קלט את הכדור ואז השמיט אותו ובזה נגמר המשחק.... הפועל פ"ת קבוצה חלשה מול 11 שחקנים של נתניה וגם מול 10. אני מאוד אוהב את שלו מנשה אבל צריך להגיד את האמת זה לא שלו שהכרנו בעבר. מתחילת השנה הוא חלש מאוד , מאבד הרבה כדורים , לא משפיע בכלל על משחק ההתקפה. כמו כן מעולם הוא לא היה שחקן מרכזי שיחזיק לך את הקישור. "כל החיים בלב את אלופה" |
|||
11-Jan-2014, 16:44
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Jan-2014 על ידי 16:45 טל.מ.)
הודעה: #25
|
|||
|
|||
2 בעיות מרכזיות
אני מבין שאתה לא מבין על מה אני מדבר. לא נורא.
זה נועד לפילפצ׳וק.. משום מה זה נכנס למקום הלא נכון בשרשור. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
11-Jan-2014, 16:44
הודעה: #26
|
|||
|
|||
(11-Jan-2014 13:31)טל.מ כתב:(11-Jan-2014 13:13)פיליפצוק כתב: הרי אם הוא לא היה מוציא את שלו והמשחק היה נגמר בתיקו, היית בא בטענות למה הוא לא שיחק התקפי והעיז כדי לנצח, כי הם לא התקיפו ולא היו במשחק. תגיד, לא נמאס לך לכתוב שטויות? אם סביטי לפיניה במכבי נתניה בעונה שעברה במקום הבלוף פיניירו אנחנו לא יורדים ליגה. עומר צלישר ורן רול יהיו שחקני ליגת העל מבוקשים מאוד. עדי סופר זה ברירת מחדל, אתה מכיר היום מגן שמאלי טוב פנוי בשוק? |
|||
11-Jan-2014, 16:51
הודעה: #27
|
|||
|
|||
מזרחי מאמן מעולה,החילוף של אקסברד היה על מנת שיחזיק את הכדור עם הגב,החילוף של קאיודה היה על מנת להכניס מהירות למשחק,טל אתה טועה ומטעה,אם לא הטעות של לויטה גם עוד עשר שעות פ"ת לא היו כובשים,מה גם שאם היינו מובילים במחצית שלוש ,לא היה עולה כל הפוסט הזה...מתחילת העונה מזרחי לא בא לך טוב בעיניים,הוא מאמן מעולה שמתאים לנו מאד מאד....
|
|||
11-Jan-2014, 17:46
הודעה: #28
|
|||
|
|||
2 בעיות מרכזיות
(11-Jan-2014 16:51)davidb7 כתב: מזרחי מאמן מעולה,החילוף של אקסברד היה על מנת שיחזיק את הכדור עם הגב,החילוף של קאיודה היה על מנת להכניס מהירות למשחק,טל אתה טועה ומטעה,אם לא הטעות של לויטה גם עוד עשר שעות פ"ת לא היו כובשים,מה גם שאם היינו מובילים במחצית שלוש ,לא היה עולה כל הפוסט הזה...מתחילת העונה מזרחי לא בא לך טוב בעיניים,הוא מאמן מעולה שמתאים לנו מאד מאד.... דויד תקשיב ... אין לי שום בעיה עם אף אחד. יש לי בעיה עם המשחק חסר ההגיון שמזרחי מכתיב פה . איך אקסברד יחזיק כדור עם הגב ? מה, הוא ערן לוי ? ומי ימסור לו כשערן לוי לא במגרש ..? ואין אף קשר ? ואם כבר מישהו יצליח למסור לו הרי תוך שניה הוא יאבד, אין לו שליטה מינימלית. איך קאיודה יכניס מהירות אם הכדור לא אצלו .. חבר׳ה אתם באמת לא מבינים שכדי שכל זה יקרה הכדור החפץ העגול הזה שבועטים בו חייב להיות בשליטתך ..? איזה מהירות יכניס קיודה ? ירוץ הכי מהר בין הבלמים והקשרים של פת שמניעים את הכדור ? כמה פעמים קיודה נגע בכדור ? כמה פעמים אקסברד ? לבוא ולהגיד הימרתי על התקפה זה לזרות חול בעיניים. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
The following 1 user Likes טל.מ's post: זיו פלם (1111-0101-2014201420142014) |
11-Jan-2014, 19:49
הודעה: #29
|
|||
|
|||
(11-Jan-2014 17:46)טל.מ כתב:(11-Jan-2014 16:51)davidb7 כתב: מזרחי מאמן מעולה,החילוף של אקסברד היה על מנת שיחזיק את הכדור עם הגב,החילוף של קאיודה היה על מנת להכניס מהירות למשחק,טל אתה טועה ומטעה,אם לא הטעות של לויטה גם עוד עשר שעות פ"ת לא היו כובשים,מה גם שאם היינו מובילים במחצית שלוש ,לא היה עולה כל הפוסט הזה...מתחילת העונה מזרחי לא בא לך טוב בעיניים,הוא מאמן מעולה שמתאים לנו מאד מאד.... אתה צודק, אינייסטה, צ'אבי ופירלו הם אלו שהיו צריכים להיכנס ולא אקסברד, קאיודה ואברג'ל. |
|||
11-Jan-2014, 19:54
הודעה: #30
|
|||
|
|||
2 בעיות מרכזיות
(11-Jan-2014 19:49)פיליפצוק כתב:(11-Jan-2014 17:46)טל.מ כתב:(11-Jan-2014 16:51)davidb7 כתב: מזרחי מאמן מעולה,החילוף של אקסברד היה על מנת שיחזיק את הכדור עם הגב,החילוף של קאיודה היה על מנת להכניס מהירות למשחק,טל אתה טועה ומטעה,אם לא הטעות של לויטה גם עוד עשר שעות פ"ת לא היו כובשים,מה גם שאם היינו מובילים במחצית שלוש ,לא היה עולה כל הפוסט הזה...מתחילת העונה מזרחי לא בא לך טוב בעיניים,הוא מאמן מעולה שמתאים לנו מאד מאד.... עזוב נו .. זה גדול עליך. תחשוב על עטר .. בעט למעלה ורוץ !!!! מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים