עו״ד ליזה חדש על תהליך הרכישה של מכבי נתניה
|
25-May-2016, 0:30
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-May-2016 על ידי 0:32 עידן444.)
הודעה: #41
|
|||
|
|||
(25-May-2016 0:18)פיליפצוק כתב:(25-May-2016 0:12)עידן444 כתב:(24-May-2016 23:13)זאב רווח כתב: אופיר צודק מליון אחוז תפסיקו עם הצביעות כספי משלמי המיסים צריכים גם להגיע לאחזקת הקבוצה זאת קבוצת הדגל הייצוג של העיר נתניה מה הקשר? אלה מונולוגים שאתה עובד עליהם מראש או שזה קשור למה שאני כותב? בוא תסביר לי מה הביא לעיר הזו יותר גאווה ממכבי נתניה? זה שיש הרבה קהל מבחוץ זו גאווה בעיני. רק מוסיף ולא גורע. הקהל בעיר ברובו פחות נאמן. קהל הצלחות יותר. אם אתה חושב שגם בגמר גביע חצי מהקהל לא היה מנתניה או נתנייתים לשעבר לדעתי אתה לא בכיוון. Sent from my iPhone using Tapatalk (25-May-2016 0:29)פיליפצוק כתב:(25-May-2016 0:27)עידן444 כתב:(25-May-2016 0:14)טל.מ כתב: משפ אבוטבול משפ שירזי .. בטח שכחתי עוד כמה ואתה חושב שאני לא? אז מה עושים? למה אתה כאן? הרי זה כן חשוב לך אז למה להגיד שמצידך בלי בעלים שתתפרק? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 0:35
הודעה: #42
|
|||
|
|||
מה לעשות שאנחנו לא מקבלים כסף מקטר..
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
25-May-2016, 0:35
הודעה: #43
|
|||
|
|||
RE: עו״ד ליזה חדש על תהליך הרכישה של מכבי נתניה
אני אומר, אין כסף, אפשר להיות בליגה השנייה כמה שנים לא יקרה כלום.
כל ההצעות והמודלים שאתה מציע הם סוג של החייאה מלאכותית שאם בטעות אחת מהן תצליח, היא רק תמשיך את הבינוניות הקיימת. |
|||
25-May-2016, 0:37
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-May-2016 על ידי 0:40 עידן444.)
הודעה: #44
|
|||
|
|||
(25-May-2016 0:35)טל.מ כתב: מה לעשות שאנחנו לא מקבלים כסף מקטר.. די נו, אל תגנוב דעת! סכנין כל עונה מגרדת כסף לעבור בבקרה. אתה גם בלי בעלים לעולם לא התקשת להעביר תקציב והרבה יותר מימינימום(וזו הבעיה הגדולה- החזירות) Sent from my iPhone using Tapatalk (25-May-2016 0:35)פיליפצוק כתב: אני אומר, אין כסף, אפשר להיות בליגה השנייה כמה שנים לא יקרה כלום. היא תכשיר את הקרקע לרוכש. אבל חייב להגיד שגם שהגברת חדש תחזיק את המועדון ותבריא אותו עד להגעת רוכש רציני זה לא כזה רע. ממה אתה כל כך מפחד? מזה שאוהדים רוצים לעזור לה? מה האסון הגדול שיכול להתחולל? העניין הוא שהיא לוקחת כסף והקהל יכול להביא כסף(או לפחות לא לקחת). Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 0:40
הודעה: #45
|
|||
|
|||
תגיד לי מי שמך לדעת ? אתה כולה אוהד ואין לך מושג מאיפה סכנין מביאה או לא מביאה.. עאלק גונב דעת.. אתה מקשקש פה שטויות כבר חודשים . מה אתה חושב שבסכנין משלמים פחות מבנתניה ? אולי גונבים פחות ...
|||
25-May-2016, 0:41
הודעה: #46
|
|||
|
|||
אין לי שום בעיה שאוהדים אמידים יתרמו להיפך, תרומות יתקבלו בברכה.
ניהול אוהדים, ממש לא ואל תכניס אותי לזה שוב. |
|||
25-May-2016, 0:43
הודעה: #47
|
|||
|
|||
עידן, הזהרתי אותך....
פה לא תקבל את ברכת הדרך... חבל על האנרגיות Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 0:51
הודעה: #48
|
|||
|
|||
(25-May-2016 0:43)אופיר34 כתב: עידן, הזהרתי אותך.... לא מחפש... רק מסקרן אותי לדעת איך סכנין הפכה לאימפריה כלכלית... קבוצה שכל שנה מעבירה תקציב מינימום בשיניים. והפעם גם לא הולך להביא לינק. גם כשאתה מביא לינק מביאים לך תירוצים מהתחת למה זה לא נכון. טל מ. ופיליפצ׳וק לא מטרידים אותי. הם הראשונים שיקנו מנוי גם אם סרח מהמומינים ינהל. תן להם לעשות קצת רעש וצילצולים. האמת שאני מחבב את שניהם. הם גם לא ממש מבינים על מה הם מדברים וגם לא רוצים להבין שאין חיה כזו ניהול אוהדים. בכל מקרה, בכל מודל, בסופו של דבר מי שמנהל את המועדון הוא אדם אחד- גג שניים. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 1:01
הודעה: #49
|
|||
|
|||
שמחתי לשמוע שאני לא מבין. אני רואה מי מוביל את ארגוני האוהדים בנתניה ואני מבין כמה הם לא מבינים כלום. אבל בסדר . נאיביות זה חלק מהחיים.
|||
25-May-2016, 1:22
הודעה: #50
|
|||
|
|||
(25-May-2016 1:01)טל.מ כתב: שמחתי לשמוע שאני לא מבין. אני רואה מי מוביל את ארגוני האוהדים בנתניה ואני מבין כמה הם לא מבינים כלום. אבל בסדר . נאיביות זה חלק מהחיים. מה זה ניהול אוהדים טל? בוא תסביר לי כי אני לא מבין ולא ברור לי מאיפה אתם מביאים את השטות הזו? כאילו מה מתחולל בדימיון הפרוע שלך? ישיבות של מאות אנשים והצבעות מי יהיה המאמן, השוער והקשר השמאלי? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים