ועכשיו !!!
|
27-Mar-2016, 17:52
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: ועכשיו !!!
חובות שאין מי שיכסה ואין עליהם ערבות נושים שלא מוכנים לוותר, המפרק יכול להגיד שאין אפשרות להפעיל את הקבוצה בלאומית בשל סיבות כאלו ואחרות אין לו תכנית הבראה ישימה יעבור להכרעת בתי הדין.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
27-Mar-2016, 17:56
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: ועכשיו !!! | |||
27-Mar-2016, 17:58
הודעה: #13
|
|||
|
|||
ללא ספק עניין של כ8 מיליון ואנחנו מסודרים לא צריך מפרק.
|||
27-Mar-2016, 18:04
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(27-Mar-2016 17:56)אופיר34 כתב:(27-Mar-2016 16:24)amir כתב: אופיר לא צודק אין שום תקנה כזאת. פרוק הוא תמיד אופציה אחרונה! ולכן,"פרנסי העיר" חייבים לבצע הערכת מצב ראלית שתכלול את כל מרכיבי ההוצאה וההכנסה הראליים מהיום(כולל כל החובות) ועד סוף עונה הבאה. במידה והעסק חיי ונושם(גם בלי אוליגרך..) ללכת על זה,במידה ולא,זה הזמן לפרוק(שהקלון יהיה חלק מבעלי זכות החתימה הנוכחיים ולא העתידיים). |
|||
27-Mar-2016, 18:05
הודעה: #15
|
|||
|
|||
ועכשיו !!!
(27-Mar-2016 17:58)amir כתב: ללא ספק עניין של כ8 מיליון ואנחנו מסודרים לא צריך מפרק. עונה שעברה המצב הכלכלי היה גרוע בהרבה ולא דיברו על פירוק. אמרו שפירוק הוא אופציה אחרונה שאף אחד לא רוצה בה. מה קרה פתאום? האמת שאני יכול לנחש אבל אשמור את זה לעצמי... בקיצור- פירוק לא על הפרק ואסור שיהיה אחרת נתעורר בעוד כמה שנים ופסגת חלומותינו תהיה לחזור לליגת העל. לא יודע מה איתכם- אני רחוק מלהיות במצב הזה... והעיריה לדעתי רחוקה מזה אפילו יותר מכפי שהיתה לפני שנה שהמצב היה גרוע בהרבה! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
27-Mar-2016, 18:07
הודעה: #16
|
|||
|
|||
שנה שעברה העירייה הצילה ונתנה הנשמה מפה לפה מי יציל הפעם?
|||
27-Mar-2016, 18:11
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Mar-2016 על ידי 18:19 עידן444.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
ועכשיו !!!
היא בדיוק.
בעזרת האנשים שהבטיחו ואוסידון עמד להם כמו עצם בגרון. והפעם עם אינטרס עוד יותר חזק. Sent from my iPhone using Tapatalk מרים רואה בזה כשלון אישי שלה. לא רואה מצב שהיא מוותרת. מאמין שימצאו פיתרון. 5 מיליון ש״ח(זה המספר שאני שומע מכל כיוון) זה לא הרבה כסף ולא סכום שהולכים עליו לפירוק. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
27-Mar-2016, 18:20
הודעה: #18
|
|||
|
|||
הלוואי בהצלחה, זה לא פתרון קבע אבל אולי זמנית כן למרות שנראה לי שיש שם עייפות מה.
|||
27-Mar-2016, 18:24
הודעה: #19
|
|||
|
|||
עידן(בלי להעליב) אתה מזכיר לי את פרימו ביציע העיתונות שציין שהחובות בעונה שעברה היו 12.5 ועכשיו 5....
אז זהו שממש לא,איש לא יודע את המספרים המדוייקים,אך על פי התזרים יש סברה שאומרת שהחוב כולל ההלוואה במזרחי עובר את ה15/16 מיליון. לא לצפות שמהייקב ומהגורן זה יסגר. |
|||
27-Mar-2016, 18:27
הודעה: #20
|
|||
|
|||
ועכשיו !!!
ושוב ושוב אני אומר ואייל ואף אחד לא מתקן אותי- על פי התקשורת ערית נתניה לקחה אחריות על חובות בסדר גודל של 11 מיליון ש״ח כדי שיאמר ירכוש קבוצה נקיה. בנוסף יאמר העביר מיליון וחצי דולר לבעלים אז.
כלומר, עסקה יקרה בהרבה ממה שנדרש היום. עוד יתרון שיש היום- אין שום התחייבויות עתידיות לשחקנים כפי שקרה לאלי שגב. מצב פשוט אידיאלי לקחת מועדון הרוס ולבנות אותו מחדש. באמת מוזר לי שאנשים לא רואים כאן הזדמנות... כמובן מי שאוהב כדורגל ובעל ממון. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים