ליגה מעניינת
|
02-Sep-2015, 18:16
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: ליגה מעניינת | |||
02-Sep-2015, 18:43
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Sep-2015 על ידי 18:47 אופיר34.)
הודעה: #42
|
|||
|
|||
RE: ליגה מעניינת
(02-Sep-2015 16:33)טל.מ כתב: כשחוזז מבקיע 18 בליגה לנוער ורוצה לעזוב לקבוצה אחרת ולא לקפוץ על זה זו טעות. נור ביסאן ברמה הזו ? לדעתי לא. שם המשחק הוא צעירים וכאלה שישחקו אצלך הרבה זמן. היה אחד כזה עם פוטנציאל (שגם הוא אגב הגיע ממכבי תא ..) ולא ידענו לשמור עליו וכרגיל איזי הרוויח. הבעיה מעבר לזה - בוא נניח שביסאן שווה הזדמנות ובוא נניח גם שחוזז יגיע אלינו .. כמו שהעניינים נראים דורה ממילא לא יתן להם לשחק. חיימוביץ זה פיתרון להרגע, תירם זה לגדל שחקן לשנים. אם מכבי תא עד לשלב הבתים יכלה לסמוך על שוער בן 17 כשוער שני אז מכבי נתניה לא יכולה לסמוך על דין גל ? דורה לצערי לא מבין לאן הוא הגיע. אי אפשר מצד אחד להגיד שאין ראייה קדימה ושמכבי נתניה לא מגדלת ומטפחת דור המשך ,ומצד שני לתמוך בהחתמה של שחקן נוער של מכבי ת"א שיבוא על חשבון שחקן שגדל אצלנו מגן שושנה... גם ביסאן הבקיע שערים ועל פניו מגיע גם לו הזדמנות. ואני בכלל לא נגד דרך אגב, אבל לא ברורה לי הגישה. או שרוצים לקדם צעירים שלנו או שמביאים סחורה מבחוץ על חשבונם. תחליט. ולגבי דודי - גם פה צביעות וחוסר אחידות. בוא לא נתייפיף ,ואני ייצג את דורה רגע - הוא ואנחנו יודעים לקראת מה הולכים השנה, המטרות ברורות. שהוא הסתכל על חוליית ההגנה שלו הוא ראה שלשה בלמים ,שניים בני 21 ואחד בן 23. הוא גם ראה אותם על הדשא משחקים . מיקצועית הבן אדם הגיע למסקנה שדודי לא מספיק טוב לקבוצה, שהוא חסר נסיון ושהוא רוצה כנראה מישהו אחר עם קצת יותר וותק ושכלכלית עולה גרוש וחצי. לגיטימי ביותר. מעבר לזה, עם כל הכבוד לא מדובר בפויול. אם היה פה איזשהו כשרון חריג אז ניחא. השחקן שוחרר מסיבה מיקצועית וזה בכלל לא אומר שביום מן הימים הוא לא יחזור אלינו. הכל יכול לקרות בכדורגל (תשאל את ורמוט...) (02-Sep-2015 16:52)אייל ס כתב: ו....זגורי,אני מאוד בעד.... איך נהיית בעד פתאום ?? עוד שנייה תבעת את אוסידון בשם אביב אברהם.... |
|||
02-Sep-2015, 19:12
הודעה: #43
|
|||
|
|||
בוא נעשה סדר
לא אהבתי את הסיטוציה הלא מקצועית של הכנסת זגורי אחרי 2 אימונים במקום אביב. אין לי דבר וחצי דבר נגד החתמת זגורי כשהפועל משתתפת בחלק ניכר בעלותו. יש לי בעיה בהעדפת ראול ש70 אחוז מימנו שייך לטוברוק על אביב,את דקות הניסיון צריך לתת לשחקן צעיר ש100 אחוז מימנו שייך לנתניה. |
|||
02-Sep-2015, 19:19
הודעה: #44
|
|||
|
|||
ליגה מעניינת
אופיר גם לאיזי יש מחלקת נוער והוא לא מתבייש ללקט כשרונות צעירים ממקומות אחרים . מה הבעיה בזה ? אם מביאים לכאן מחר את חוזז והוא טוב מביסאן אני לא רואה שום בעיה. חוזה ל4-5 שנים ואם הוא גם טוב אתה עושה עליו כסף. לעומת איזה טגה ברק בדש או סליחי או חיימוביץ שהם חיזוק נקודתי אם צריך (ואת טגה וחיימוביץ לא צריך ועל בדש לשלוש שנים מוותרים מראש), ואם לא מעדיפים כדורגלן עם עתיד.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
02-Sep-2015, 19:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Sep-2015 על ידי 19:29 ORENARIEL.)
הודעה: #45
|
|||
|
|||
(02-Sep-2015 19:12)אייל ס כתב: בוא נעשה סדר אחרי שטוברוק מסדרת להפועל ת"א 2 חלוצים מבטיחים.. בעוד שלנו חסר חלוצים כמו אוויר לנשימה , ועם ההסכם כביכול שיש עם טוברוק .. צריך לא לשתף שחקני טובורק אפילו דקת משחק אחת! מצידי שיושיבו אותם ביציע בתור מעודדות , אם לתשף צעירים אז רק ששייכים לנו תקראו את זה.. : הפועל תל אביב כבר "לקחה" השנה מספר שחקנים ממכבי, כשבראשם בן רייכרט, אותו רכשו האדומים בסכום של מיליון יורו, וכעת האדומים "גנבו" לצהובים עוד שחקן מבטיח, בדמותו של אנס מחמיד מבית"ר טוברוק ונבחרת הנוער. הצהובים היו במשא ומתן עםהחלוץבמשך מספר חודשים, אך לא סגרו אתסאגת דמי ההעברהעם בית"ר טוברוק והפועל תל אביב מיהרה עם הנושא וסגרה עם טוברוק לפנישהצהובים עושים זאת. יש שאומרים שהסכום האמיתי ששולם שבר את שיא ההעברות בכדורגל הישראלי לשחקן נוער, כשההערכה היא שמדובר בסכום שנע סביב ה-300 אלף יורו. אנס מחאמיד (בן 17 וחצי) כבש העונה 21 שערים בכל המסגרות במדי טוברוק ונחשב לאחד החלוצים המבטיחים של נבחרת הנוער. החלוץ יישחק בקבוצת הנוער של המועדון במשך עונה אחת ויעבור לקבוצה הבוגרת. בתוך כך, אמש חתם גם החלוץ המבטיח אייל דנין בן ה-20, שכבש בעונה שעברה 19 שערים בכל המסגרות במדי טוברוק. השניים חתמו לתקופה של חמש שנים ומהווים חלק מהאסטרטגיה של המועדון שבונה את הקבוצה לעתיד. |
|||
02-Sep-2015, 19:46
הודעה: #46
|
|||
|
|||
אייל דנין ואנס מחמיד זה שני נושאים שונים לחלוטין.
אייל דנין בדיוק כמו אחרים,הבטיח כילד וכנער וככל שהזמן עבר אבק הכוכבים הלך עבר לו. אנס למרות התנהגותו והתנהלותו מציג מספרים שאין להם אח ורע בגילו וגם שהוקפץ לנערים א ולנוער המשיך בשלו. נושא המחיר,במידה וזה נכון מחזק את האימרה שפרייארים לא מתים,הם רק מתחלפים. אין מצב בעולם שוועדה למעמד השחקן תפסוק סכום שגבוה מ50 אלף יורו על שחקן בן 17 ששיחק בטוברוק 3 או 4 עונות,בקבוצות נערים ועונה בנוער.יש תעריף ויש שנים ויש לוח כפל...ומישהו בהפוכל ת"א איבד את הצפון וכניראה הולך בדרכו של לוני הרציקוביץ. |
|||
02-Sep-2015, 19:59
הודעה: #47
|
|||
|
|||
למה חלוץ עם כשרון כזה , וכוכב בנבחרת הנוער לא במכבי נתניה?
טוברוק הציעו לנו אותו? היה מו"מ? .. אז מה שווה כל ההסכם , או היחסים ה"טובים"? רק לתת לנו שחקנים לא נוצצים לעונת השבחה יודעים מצויין.. משרת את האינטרסים של טוברוק אם אין חתימה לכמה עונות לא לתת לשחקנים של טוברוק לשחק.. לא צריכים שיתגלחו עלינו ויעברו לקבוצות גדולות (אבו עביד) |
|||
The following 1 user Likes ORENARIEL's post: אייל ס (0202-0909-2015201520152015) |
02-Sep-2015, 20:09
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Sep-2015 על ידי 20:14 טל.מ.)
הודעה: #48
|
|||
|
|||
ליגה מעניינת
דרך אגב יצא לי לראות פעם את אנס מחמיד בדרבי נערים. הבחור תפר לנו שלישיה.. אני מסכים שהוא חלוץ בחסד.
עוד משהו, אייל אני לא מומחה בתחום כמוך ובלי שום קשר לגובה הסכום - פניה לוועדה למעמד השחקן כנראה נולדת מזה שהשחקן רוצה להשתחרר למועדון כלשהו וככה טוברוק מקבלת גרושים. אם קבוצה באה אליהם ומבקשת מומ היא מין הסתם תשלם יותר אבל ! לא דפקה את טוברוק. ולכן אם היא רוצה להמשיך לעשות איתם עסקים כדאי לשמור על יחסי עבודה. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
02-Sep-2015, 20:15
הודעה: #49
|
|||
|
|||
(02-Sep-2015 19:59)ORENARIEL כתב: למה חלוץ עם כשרון כזה , וכוכב בנבחרת הנוער לא במכבי נתניה?אין שום הסכם הוא התייאד בדיוק כמו אלי שגב. אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
02-Sep-2015, 20:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Sep-2015 על ידי 20:28 עידן444.)
הודעה: #50
|
|||
|
|||
ליגה מעניינת
ובינתיים חטפנו רדיוס. אני באמת לא מבין מה עוד מועדון יכול לעשות יותר מהפעולות שעשו כדי להמנע מעונש?
פשוט בא לי להקיא! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים