שחקני עבר
|
15-Aug-2015, 17:38
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: שחקני עבר
לא שמעתי מעולם את התכנית הזאת מתי היא משודרת בכלל מי בכלל שומע רדיו בשעות כאלה אני מניח שהריטינג נושק לאפס והיחידים שמקשיבים לה הם כמה עשרות אוהדי נתניה למה יש שם איזה סקופ ידיעה בלעדית שלא קראתם במקום אחר.? אתם מזוכיסטים אז תמשיכו לסבול.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
15-Aug-2015, 17:45
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-Aug-2015 על ידי 17:49 אופיר34.)
הודעה: #42
|
|||
|
|||
מסכים שאסור להשאיר את הבמה לרפש שנזרק מהתחנה הזאת. נציגים של הקבוצה חייבים לעלות לשידור ולתת קונטרה. ושאני אומר קונטרה זה קונטרה. לא להיות סיסים כמו רועי דניאל שהיה עולה מידי פעם לקו והיה נשמע כמו פודל שמחפש לטיפה.
צריך לעלות ולהכנס באמ אמא שלהם ולהפריך את כל הסיפורים ההזויים שההזוי מנסה למכור. זה יעשה להם רייטינג זה נכון אבל המאזינים חייבים לשמוע את הצד השני ורצוי שזה יהיה בשפה שלא משתמעת לשני פנים. אם זיכרוני אינו מטעני זה קרה פעם אחת שאייל עלה לשידור (לפני פתיחת עונת הירידה עם בנין) . היה כיף הראיון הזה. סוף סוף האידיוט שם סתם את הפה ונשאר בלי הסברים. Sent from my LG-D855 (15-Aug-2015 17:38)amir כתב: לא שמעתי מעולם את התכנית הזאת מתי היא משודרת בכלל מי בכלל שומע רדיו בשעות כאלה אני מניח שהריטינג נושק לאפס והיחידים שמקשיבים לה הם כמה עשרות אוהדי נתניה למה יש שם איזה סקופ ידיעה בלעדית שלא קראתם במקום אחר.? אתם מזוכיסטים אז תמשיכו לסבול.יש מספיק אנשים שמאזינים לתחנה הזאת. נכון שזה לא 103 או רשת ב אבל נזק היא יכולה לייצר בעיקר כי חלק ממאזיניה הם לא אמיר ולא אופיר ולא אייל. הם כאלה מהאו"ם שלא מעורים בנעשה ולצערי האידיוט שם מצליח להכניס לחלקם שטויות לראש. אל תזלזל בכח שיש להם. Sent from my LG-D855 |
|||
15-Aug-2015, 17:51
הודעה: #43
|
|||
|
|||
לפי איך שהם מעבירים את המסר (הכי פרמיטיבי שיש) אני לצערי חושב שאני יודע מי קהל היעד.
|
|||
15-Aug-2015, 17:52
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-Aug-2015 על ידי 17:57 דוד חטב.)
הודעה: #44
|
|||
|
|||
נושא המנויים במכבי נתניה הוא עצוב לאורך שנים מאות מנויים מחולקים חינם בדרך לא דרך אני ממש בעד שחקני עבר ומגיע להם ללא ספק אבל זכותו של המועדון אחת לכמה שנים לרענן את רשימת הפונקציונרים ולעשות סדר לגבי הדרך שזה עבר מסתבר שישנה בעייתיות אבל תבינו יש כמה מאות שמרגישים מקופחים כי דוללו מרשימת החינם ולא בטוח שמדובר בכאלה שהזיעו על המגרש יותר סביר שמדובר בכאלה שהתרווחו בכורסאות אכלו מהבופה וכו...
איך אמר לי פעם אחד הספונסרים אני נותן מאות אלפים בשנה וכשאני בא למשחק הבן שלי יושב לי על הברכיים , כי מישהו שאני מכיר יושב בכסא שלנו ואני מכיר אותו אישית ולא נעים לי להעיר.... ארגון וסדר חובה בנושא לפגוע בהיסטוריה פחות... |
|||
15-Aug-2015, 17:53
הודעה: #45
|
|||
|
|||
איזה שטויות לראש תן לי בבקשה משהו שיצא משם איזה סיי שהתגלגל למדיה הארצית משהו עם בשר שלא נשכח כבר בפרסומות אחרי אני לא מכיר תקן אותי אם אני טועה וסלח לי שאני מעביר את ימי שישי שלי בעיסוק ם אחרים ממליץ לך גם.
|||
15-Aug-2015, 18:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-Aug-2015 על ידי 18:14 עידן444.)
הודעה: #46
|
|||
|
|||
שחקני עבר
אתה כנראה לא מבין את הנזק התדמיתי והדה לגיטימציה שהאנשים האלה עושים למועדון ועל כלום, על בולשיט! במקום לעודד קהל להגיע הם מבריחים אותו. מעודדים הורים לשלוח את הילדים שלהם לשחק בטוברוק. אתה רק חושב שאין להם השפעה. גם אם היא קטנה זה נזק שמצטבר לאורך שנים. כל אדם מבחוץ שעבר כאן- אם זה בנין, ועטר, ולנדאו- כולם לאחר שהם עוזבים אומרים להם את אותו דבר- יש לכם רק קבוצה גדולה אחת באזור שלכם. תדחפו אותה, תעזרו לה, תפרגנו. לא רק שמתעלמים מזה- בזים לזה באותה טענה, אנחנו כאן בשביל לבקר. וכשאומרים לו שהוא תמיד אנטי הוא ישלוף דוגמאות שהוא פירגן. כמו שאתמול הוא אמר שהם מפרגנים לדורון אוסידון וכל התוכנית טחן אותו ושלח אותו הביתה.
|
|||
15-Aug-2015, 18:23
הודעה: #47
|
|||
|
|||
אז תמשיך לשמוע ואם וזה לא ממש חשוב לא חייבים לשתף פה נסתדר גם בלי הבולשיט הזה.
|||
15-Aug-2015, 19:42
הודעה: #48
|
|||
|
|||
(15-Aug-2015 18:13)עידן444 כתב: אתה כנראה לא מבין את הנזק התדמיתי והדה לגיטימציה שהאנשים האלה עושים למועדון ועל כלום, על בולשיט! במקום לעודד קהל להגיע הם מבריחים אותו. מעודדים הורים לשלוח את הילדים שלהם לשחק בטוברוק. אתה רק חושב שאין להם השפעה. גם אם היא קטנה זה נזק שמצטבר לאורך שנים. כל אדם מבחוץ שעבר כאן- אם זה בנין, ועטר, ולנדאו- כולם לאחר שהם עוזבים אומרים להם את אותו דבר- יש לכם רק קבוצה גדולה אחת באזור שלכם. תדחפו אותה, תעזרו לה, תפרגנו. לא רק שמתעלמים מזה- בזים לזה באותה טענה, אנחנו כאן בשביל לבקר. וכשאומרים לו שהוא תמיד אנטי הוא ישלוף דוגמאות שהוא פירגן. כמו שאתמול הוא אמר שהם מפרגנים לדורון אוסידון וכל התוכנית טחן אותו ושלח אותו הביתה. מי שמושפע מתחנה חובבנית כזו ומשדרן פרימטיב כזה, אז תסלח לי הבעיה היא בו ולא בקבוצה. |
|||
15-Aug-2015, 19:51
הודעה: #49
|
|||
|
|||
שחקני עבר
איזה יופי לראות את לארי קאיודה כובש צמד גם סוג של שחקן עבר
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
15-Aug-2015, 20:39