שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
השאלת שחקנים
30-Jun-2015, 8:41
הודעה: #41
RE: השאלת שחקנים
נראה לי שאנשים פה קצת אובר מתלהבים מדודי תירם.
אז זה נכון שהוא משלנו והוא גדל פה ויתן את התחת כל משחק (ואת זה אמרנו גם על ירין ועידו) ,ועדיין ,בלם מבחינתי צריך דבר אחד שיהיה לו - קור רוח ומנהיגות. את דודי ראיתי במספר משחקים במסגרת הנוער ועם כל הצער לא ראיתי לא קור רוח ולא שקט נפשי. בעיקר בומים למעלה.
בקבוצה שעומדת בפני קרבות קשים העונה אסור להתפשר על תפקידים מסוימים במגרש . בלם זה אחד ושוער זה שני. לכן דעתי היא שלא דודי ולא ברק לוי מתאימים בסיטואציה הנוכחית.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
30-Jun-2015, 8:57
הודעה: #42
(30-Jun-2015 8:41)אופיר34 כתב:  נראה לי שאנשים פה קצת אובר מתלהבים מדודי תירם.
אז זה נכון שהוא משלנו והוא גדל פה ויתן את התחת כל משחק (ואת זה אמרנו גם על ירין ועידו) ,ועדיין ,בלם מבחינתי צריך דבר אחד שיהיה לו - קור רוח ומנהיגות. את דודי ראיתי במספר משחקים במסגרת הנוער ועם כל הצער לא ראיתי לא קור רוח ולא שקט נפשי. בעיקר בומים למעלה.
בקבוצה שעומדת בפני קרבות קשים העונה אסור להתפשר על תפקידים מסוימים במגרש . בלם זה אחד ושוער זה שני. לכן דעתי היא שלא דודי ולא ברק לוי מתאימים בסיטואציה הנוכחית.

לאחרונה אנחנו מסכימים יותר מדי פעמים,הפעם תרשה לי לא להסכים.
מעולם לא אמרנו שירין ועידו יתנו ת'תחת,כי הם לא נתנו ולא יתנו(כל אחד מסיבותיו)לעומת דודי שינתר יותר גבוה ויהיה ראשון לכדור ולא יעזוב שחקן,הקיצר הקילר שימות על המגרש ושחקן כמותו חסר לנו בהגנה כבר המון זמן(איעד היה בדרך לשם).
לגבי ברק לוי,מדובר בשוער שוער וכל פעם שעמד בשער(ולא בגביע השוקו),ראינו שוער.
.כמה רמות מעל אדרי,שגם הגיע מספסל המחליפים .
אגב,שיחק העונה בסה"כ 16 משחקים מלאים ושותף בשניים נוספים,5 גביע הטוטו,3 גביע המדינה10 משחקי ליגה(בהחלט לא רזומה של שוער שמחמם ספסל בקבוצה אלופה).
ב2 העונות שקדמו שיחק פחות,אך בעונה הראשונה שלו בבוגרים(כחריג גיל בנוער) ולפני שמלאו לא 20,שיחק 21 משחקי ליגה בבוגרים של מכבי ת"א.
30-Jun-2015, 9:06
הודעה: #43
ואני עדיין חושש לתת את המושכות לשני שחקנים כל כך חסרי ניסיון בתפקידים כל כך חשובים בקבוצה.
כשחקן סגל הייתי נותן צ'אנס לדודי אבל לתת לו להוביל את ההגנה שלנו נראה לי קצת הימור.
לגבי ברק - יש אולי כשרון ונתונים טובים, אבל שוער זה בעיקר נסיון ומנהיגות ואני בספק אם יש לו אותם. לא הייתי חוסך בעמדה הזאת.
30-Jun-2015, 9:16
הודעה: #44
(30-Jun-2015 8:57)אייל ס כתב:  
(30-Jun-2015 8:41)אופיר34 כתב:  נראה לי שאנשים פה קצת אובר מתלהבים מדודי תירם.

לאחרונה אנחנו מסכימים יותר מדי פעמים,הפעם תרשה לי לא להסכים.
מעולם לא אמרנו שירין ועידו יתנו ת'תחת,כי הם לא נתנו ולא יתנו(כל אחד מסיבותיו)לעומת דודי שינתר יותר גבוה ויהיה ראשון לכדור ולא יעזוב שחקן,הקיצר הקילר שימות על המגרש ושחקן כמותו חסר לנו בהגנה כבר המון זמן(איעד היה בדרך לשם).
לגבי ברק לוי,מפדובר בשוער שוער וכל פעם שעמד בשער(ולא בגביע השוקו),ראינו שוער.
.כמה רמות מעל אדרי,שגם הגיע מספסל המחליפים .
אגב,שיחק העונה בסה"כ 16 משחקים מלאים ושותף בשניים נוספים,5 גביע הטוטו,3 גביע המדינה10 משחקי ליגה(בהחלט לא רזומה של שוער שמחמם ספסל בקבוצה אלופה).
ב2 העונות שקדמו שיחק פחות,אך בעונה הראשונה שלו בבוגרים(כחריג גיל בנוער) ולפני שמלאו לא 20,שיחק 21 משחקי ליגה בבוגרים של מכבי ת"א.

מבחינה הגנתית אין לי ספק שדודי יעשה את העבודה מבחינת הנעת כדור מסודרת אני בספק אבל אולי גם את זה הוא שיפר ...הוא נורא יזכיר לאוהדים את גולן חרמון קצת פחות יפה...
אגב ברק לוי לא בטוח יחזור למכבי ת״א ועם אוסידון חכם אפשר לסגור עם מכבי ת״א השאלה לחמש השנים הקרובות או ברק לוי או חביב אוחיון (שוער הכי טוב בארץ שנתון 98) ואז נשב על ברק לוי /חביב אוחיון על תקן מושאלים ועל דין גל ותומר ליטביניוב שאני מקווה שלפחות אחד מהם יגיע לבוגרים לרמה של שוער ראשון שניהם בעלי כשרון ....
30-Jun-2015, 9:19
הודעה: #45
(30-Jun-2015 9:06)אופיר34 כתב:  ואני עדיין חושש לתת את המושכות לשני שחקנים כל כך חסרי ניסיון בתפקידים כל כך חשובים בקבוצה.
כשחקן סגל הייתי נותן צ'אנס לדודי אבל לתת לו להוביל את ההגנה שלנו נראה לי קצת הימור.
לגבי ברק - יש אולי כשרון ונתונים טובים, אבל שוער זה בעיקר נסיון ומנהיגות ואני בספק אם יש לו אותם. לא הייתי חוסך בעמדה הזאת.

לעמוד בגיל 19 21 משחקים בליגת העל במועדון כמו מכבי ת"א זה סופר דובר ניסיון פלוס עמידה בלחצים פלוס כישרון.
ומאז הוא המשיך לשמור על כושר משחק,בעונה אחת 10 משחקים בשניה 4 ובשלישית האחרונה 18..ממש לא חתול בשק.
להזכירך אדרי הגיע אלינו מהספסל העמוק של מכבי חיפה,כשמדובר בהרבה פחות כשרון והרבה פחות אורח חיים ספורטיבי והסה"כ היה טוב.
לגבי דודי,לא מאלו שחושב שצריך להפקיד בידיו את מפתחות ההגנה ,אבל כן חושב שהוא יכול להיות לעזר רב לצידו של בלם זר(שם לשים את הכסף) ולהשקיע בערן לוי,במידה ויבין את גודל המעמד ,את ההתנהלות המצופה(ותקופתו אצל רוני לוי זה המדד) ויסכים להחזיר את שכרו לפרופורציה(שגב בתקופתו ההזויה שידרג לו ת'שכר לעלות 3 שחקנים),גרזן בקישור(אבוטבול מסובסד יכול להיות רעיון לא רע),וחלוץ מהיר חזק וטוב שיוכל להנות מהמסירות של ערן.
.כל השאר יכולים להיות שחקנים מכל הסוגים בעלויות של קבוצה צנועה.
30-Jun-2015, 9:24
הודעה: #46
(30-Jun-2015 6:15)אייל ס כתב:  א.על צלישר לא רק שלא נקבל כסף,גם נשלם(חייבים לו מענק שחרור מהצבא).
ב.זה נכון,אין הצדקה להחזיק את עידו ואת ירין ולהחתים גם את דודי כשזקוקים בכל מקרה לעוגן "זר" במרכז ההגנה(המושג בלם אחורי עבר מהעולם).
ג.בתקציב שחקנים "קטן" כשעומדים להלחם על המקום בליגת העל נגד עכו וכפר סבא וסכנין והפועל חיפה ורעננה ובני יהודה וכשצריך לבחור בין עידו לוי שפצוע מפעם לפעם(מאז ומעולם),כשבוחר לא להכנס בדקה ה90 במשחק על "החיים" שאראה לנו במהלך ה4 עונות האחרונות(ובעיקר במרבית העונה האחרונה),מהם יכולותיו ובין ירין חסן שראינו בשנתיים האחרונות ובין דודי תירם שמוכר לנו מהנוער וצבר עונה מלאה בקרית גת,אני בוחר בלי היסוס (דגש על הבלי היסוס)בדודי תירם,שחקן נשמה שירצח בשביל מכבי נתניה שלא יצלם את נווקמה בדרך לשער,שלא ישבות כשלא יהיה קפטן,שיכנס בשמחה גם בדקה ה95 ובעיקר יגיע ראשון לכל כדור(ב50% עלות משני חבריו לנוער).

תסלח לי אין לך מושג כשמדובר בדודי אתה הופך לעיוור גם ירין וגם עידו 2 רמות מעל ואתה עושה נזק לדודי כי הוא צריך לבוא כתוספת לבלמים הקיימים...אתה מושך לכיוון הזה כי ירין ועידו יושבים על חוזה ואולי השחרור שלהם יכניס כמה שקלים...
וכן קבוצה במצבנו בעונה ארוכה צריכה 4 בלמים רצוי שאחד מהם יוכל לסתום חורים גם באגפים או בקישור האחורי...
ושוב שחקנים צעירים עוברים תהליך אצל עידו התהליך נעצר בגלל פציעות אבל עונה שעברה כבר היה שיפור ופחות פציעות, וירין אני מקווה ומעריך יפרוץ/יגלה שיפור ואל תשכח שאם משחררים את צלישר ירין יכול לשחק גם כקשר
30-Jun-2015, 9:33
הודעה: #47
בהנחה שאתה צודק והולך לשיטתך וירין ועידו 2 רמות מעל,אין לדודי מקום בסגל של נתניה,כי 2 רמות מתחת לשניים שציינת,זה שחקן לא לגיטימי בליגה השניה.
תזכיר לי כמה נקודות צברנו בזכות השניים,לחילופין כמה איבדנו.
להשכלתך,לא תקבל שקל ואם מישהו יהיה מוכן לתת,אני הייתי לוקח ומוותר על החוזים.
לעידו היתה חצי עונה טובה בנתניה(החצי השני של העונה מאז המשחק נגד מכבי ת"א בטדי) וזהו,פה ושם משחק סביר ובעיקר לא.
ירין סומן כדבר הבא בכדורגל הישראלי ולמרות שמתאמן בבוגרים מאז גיל 16(הוא בן 21 פלוס),עדיין לא ראינו דבר וחצי דבר(חבל/עצוב/הלוואי שהיה אחרת,אך זו המציאות.
.במידה ודודי 2 רמות מתחת,אז עדיף לוותר על האופציה להחתימו ולהשאיר ברעננה!

ומכיוון שאני חושב שאתה טועה ובגדול,במצבנו(וגם בכל מצב אחר),מעדיף את דודי על השניים.
30-Jun-2015, 9:45 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Jun-2015 על ידי 9:46 דוד חטב.)
הודעה: #48
2 רמות מעל זו אמרה...כי נכון שגם אני ציפיתי להתקדמות שונה אבל אכלנו כבר את המרורים עם השניים ולא נקצור את הפירות...
על הדבר הבסיסי ביותר אנחנו מסכימים דודי שווה צ׳אנס , עכשיו למשנתך קבוצה בליגת העל צריכה 3 בלמים אני חושב ש-4 ,
ואני אשמח לראות זר, דודי , ירין ועידו,
תהיה תחרות עם הערכה, כמה דברים לגבי ירין , העונה הראשונה שלו בליגת העל היתה עונת הירידה שפרט לאותו פנדל ארור בעכו לא זוכר טעויות משמעותיות ואגב נורא קשה לשחקן צעיר להיכנס כשהקבוצה כל כך חלשה , עונה שניה זו עונת העליה שהיא לא ממש מדד עבורנו כי זה ליגה שנייה , והעונה האחרונה ירין אכזב אבל ופה האבל הגדול הילד אמנם שחצן אבל לא טיפש ויש לו המון כשרון והוא מצפה מעצמו לגדולות ואני ממשיך לתת קרדיט כי עונה יותר גרועה ממה שראינו קשה להאמין שנחווה...
30-Jun-2015, 9:52
הודעה: #49
השאלת שחקנים
העונה האחרונה הוכיחה שכדאי שיהיו ארבעה בלמים בסגל ולא נצטרך לאלתר עם מגן שמאלי בתור בלם .

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
30-Jun-2015, 9:55
הודעה: #50
(30-Jun-2015 9:45)דוד חטב כתב:  2 רמות מעל זו אמרה...כי נכון שגם אני ציפיתי להתקדמות שונה אבל אכלנו כבר את המרורים עם השניים ולא נקצור את הפירות...
על הדבר הבסיסי ביותר אנחנו מסכימים דודי שווה צ׳אנס , עכשיו למשנתך קבוצה בליגת העל צריכה 3 בלמים אני חושב ש-4 ,
ואני אשמח לראות זר, דודי , ירין ועידו,
תהיה תחרות עם הערכה, כמה דברים לגבי ירין , העונה הראשונה שלו בליגת העל היתה עונת הירידה שפרט לאותו פנדל ארור בעכו לא זוכר טעויות משמעותיות ואגב נורא קשה לשחקן צעיר להיכנס כשהקבוצה כל כך חלשה , עונה שניה זו עונת העליה שהיא לא ממש מדד עבורנו כי זה ליגה שנייה , והעונה האחרונה ירין אכזב אבל ופה האבל הגדול הילד אמנם שחצן אבל לא טיפש ויש לו המון כשרון והוא מצפה מעצמו לגדולות ואני ממשיך לתת קרדיט כי עונה יותר גרועה ממה שראינו קשה להאמין שנחווה...

אהבתך לירין ברורה,קל מאוד לאהוב אותו(ומי כמוך יודע כמה אוהב ואהבתי אותו וכמה חיצים מורעלים חטפתי בגלל השמירה על כבודו).
מכיוון שאני איש של אנשים,חשובה לי התנהגות והתנהלות במגרש ובחוץ ושחקן שמסרב לעלות למגרש בלי סרט קפטן יש לו בעיה מובנית שניתנת לפתרון אך יתכן שגם לא.
שחקן אחרון שמאבד כדור לחלוץ במרכז המגרש ולא קוצר אותו בדרך לשער זו בעיה נוספת,שניתנת לפתרון,יתכן שגם לא.
ואלו היו רק דוגמאות לא מקצועיות כי לא נוהג לשפוט על פי שגיאנ אחת או יותר במהלך משחק.

ובמילים אחרות,נדלקו נורות אדומות במקרה שלו,נדלקו נורות אדומות במקרה של עידו,סיפור הסרוב להכנס בדקה ה90 נגד סכנין,זה זרקאור.

אנחנו זקוקים לרוצח אחד ליד הבלם המוביל במרכז ההגנה,עידו וירין רחוקים מלהגיש מועמדות לעמדה הזו.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים