הקמת ארגון אוהדים רציני!
|
08-May-2015, 22:04
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: הקמת ארגון אוהדים רציני!
(08-May-2015 20:24)אייל ס כתב:(08-May-2015 20:04)Shaul כתב: אף קבוצת אוהדים לא יכולה להחזיק קבוצה בליגה מקצוענית!!! אייל, לא התכוונתי שנחזיק את המועדון מכספי האוהדים, אבל תשלום לארגון ייצור שייכות ורצון לעזור. נכון שזה הזמן להתחיל להתארגן, בוא תתחיל , מוכן לעזור בהקמה ולארגן ערב אוהדים במיידית,אומר מראש לא מעוניין בשום תפקיד. |
|||
09-May-2015, 0:27
הודעה: #22
|
|||
|
|||
(08-May-2015 15:29)אייל ס כתב: תקרא טוב,אני כותב מפורשות שבעבר התנגדתי(ולא לגופו של עיניין).מסכים לחלוטין. בכל יוזמה שניסינו להרים היו "אוהדים" אופורטוניסטים שנעלמו כעוף החול לאחר שהבלוף שלהם התגלה. מי שלא היה מעורב בכל הנסיונות להרים. ארגון שפוי וגדול בעבר, לא יבין על מה אייל מדבר. אני הייתי חלק בכל ההתארגנויות האלה ומתבייש בחלק גדול מהאנשים שהיו לצידי. אם יש משהו שלמדתי מאז זה לא ללכת עם אנשים בעלי אגו גדול ולא ללכת עם אנשים שאני לא מכיר והכי חשוב לא ללכת עם אנשים שמחפשים לקרוא את השם שלהם בעיתון. |
|||
09-May-2015, 20:39
הודעה: #23
|
|||
|
|||
קב ונקי
איך תזהה את אותם אופורטוניסטים ? מפגר ולא אופטימי. |
|||
09-May-2015, 21:05
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-May-2015 על ידי 21:06 אלון.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
הקמת ארגון אוהדים רציני!
(08-May-2015 20:24)אייל ס כתב:(08-May-2015 20:04)Shaul כתב: אף קבוצת אוהדים לא יכולה להחזיק קבוצה בליגה מקצוענית!!! אייל, זו התשובה שנתתי לאחד החברים פה בפורום שפתח פוסט דומה בפייסבוק. ״לדעתי העיניין צריך להתחיל ממספר אנשי עסקים שיתגייסו יחדיו ויהוו את הבסיס. אותם אנשי עסקים יכולים להתחייב לx כסף תמורת x מניות (לדעתי מעל ל 50%). לאחר מכן אפשר יהיה לפנות לקהל האוהדים ולגייס מהם את השאר כאשר כל מניה תהיה שווה x כסף. בהתאם להשקעת אנשי העסקים והשתתפות הקהל ייקבע גובה התקציב. גם במודל זה (שצריך לפתחו) צריך לגייס אנשים אמידים שאוהבים את המועדון וכמובן לחשוב מי ואיך מכסים את הגערעון ומי חותם על הערבויות...״ כל עוד לא יהיה את הבסיס של אותם אנשי עסקים, לדעתי, אין מה לבנות על האוהדים ״הפשוטים״. נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
09-May-2015, 23:40
הודעה: #25
|
|||
|
|||
RE: הקמת ארגון אוהדים רציני! | |||
10-May-2015, 7:04
הודעה: #26
|
|||
|
|||
אלון,נכון להיום למכבי נתניה יש מספר אוהדים מצומצם שתורם כל שנה לא מעט כסף ואותם אוהדים החזיקו את הקבוצה מעל המיים בתקציבים שפויים ועליהם לא מוטלת חובת ההוכחה והתאגנות,כי הם מאורגנים ולא זקוקים לחשיפה.
האוהדים הם הגורם החסר במשוואה,במידה ויקום גוף שכזה שיהיה מוכן לקחת על עצמו אחריות ולדעת להתארגן ולהתחייב על הכנסה משמעותית ממנויים(ולא מדמי חבר) ובלי הכנסה משמעותית ממנויים אין הצדקה לצעד כזה,ברור לי לחלוטין שאותם אוהדים שתרמו עד היום,ימשיכו לתרום ויותר,אני משוכנע שאליהם יצטרפו רבים וטובים שיש ביכולותיהם הכלכליות מעבר לרכישת מנוי וישמחו להיות חלק ממהלך כזה. |
|||
10-May-2015, 9:04
הודעה: #27
|
|||
|
|||
(10-May-2015 7:04)אייל ס כתב: אלון,נכון להיום למכבי נתניה יש מספר אוהדים מצומצם שתורם כל שנה לא מעט כסף ואותם אוהדים החזיקו את הקבוצה מעל המיים בתקציבים שפויים ועליהם לא מוטלת חובת ההוכחה והתאגנות,כי הם מאורגנים ולא זקוקים לחשיפה.כמה זה הכנסה משמעותית? |
|||
10-May-2015, 9:29
הודעה: #28
|
|||
|
|||
הקמת ארגון אוהדים רציני!
בכל הסיפור הזה נדמה לי שנשכח הנושא הפעוט של הגרעון . מי בדיוק יקח על עצמו הלוואה של מעל 10 מ שקל ? אייל אתה אמרת בתוכנית שהצעת כאן שהעיריה תלווה למועדון ( משהו דומה לחכירת מגרש טוברוק ). אני לא רואה את זה קורה במציאות של היום. לא יודע כמה עלה להקים את טוברוק, אבל השטח כבר היה שם אז ישרו שתלו דשא שמו מערכות השקיה תאורה ובנו כמה מבנים . אני משוכנע שהעלות היתה פחותה בהרבה. מי בעיריה יתן לנו היום הלוואה של 10 מיליון ש״ח ?
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
10-May-2015, 9:45
הודעה: #29
|
|||
|
|||
(10-May-2015 9:29)טל.מ כתב: בכל הסיפור הזה נדמה לי שנשכח הנושא הפעוט של הגרעון . מי בדיוק יקח על עצמו הלוואה של מעל 10 מ שקל ? אייל אתה אמרת בתוכנית שהצעת כאן שהעיריה תלווה למועדון ( משהו דומה לחכירת מגרש טוברוק ). אני לא רואה את זה קורה במציאות של היום. לא יודע כמה עלה להקים את טוברוק, אבל השטח כבר היה שם אז ישרו שתלו דשא שמו מערכות השקיה תאורה ובנו כמה מבנים . אני משוכנע שהעלות היתה פחותה בהרבה. מי בעיריה יתן לנו היום הלוואה של 10 מיליון ש״ח ? טל.לרשת העיר יש אחריות וככזו אני מאמין באמונה שלמה שנושא ההלוואה,כשיהיה מדובר במועדון שחוזר לאוהדים יהיה לעיריה מה לומר בדרך של הלוואה,תשלום מראש תמורת קיזוז לאורך שנים,רתימת אחד התורמים הגדולים או כל דרך יצירתית אחרת. לא הייתי עוסק בזה בשלב זה,על מנת שתיהיה סיבה ראויה לפנות,צריך להראות רצינות רבה ורק לאחר מכן לעסוק בנושא ההלוואה ובנושא ההתאחדות.. |
|||
10-May-2015, 9:47
הודעה: #30
|
|||
|
|||
הקמת ארגון אוהדים רציני!
היום מכבי נתניה מכניסה כ3 מיליון שקל פלוס מינוס ממנויים וכרטיסים (סכומים שלדעתי משועבדים ללאן גם בתקציב 2016 ואולי יותר). מה זה סכום יותר משמעותי ?
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים