שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי נתניה - בני סכנין
27-Apr-2015, 19:41
הודעה: #61
RE: מכבי נתניה - בני סכנין
(27-Apr-2015 19:26)פיליפצוק כתב:  
(27-Apr-2015 18:18)אלון כתב:  
(27-Apr-2015 18:01)פיליפצוק כתב:  אנשים הפכו את רוני לוי לסוג של "משיח בן דוד".
שנה הבאה, מתחילה העונה, 4-5 הפסדים, רוני לוי תתפטר!!!

לא הופכים אותו למשיח. אם אתה מצליח להשאיר את רוני לוי שנה הבאה זה יכול להראות על דרך/כוונות המועדון להמשך. אני מאוד מקווה שאיך שהוא הפלונטר המסובך יצליח להיפתר ונוכל לראות את רוני לוי ממשיך גם שנה הבאה.

איזה דרך, איזה כוונות, אם רוני לוי ממשיך בשנה הבאה, אתה בטוח שהוא לא מפוטר אחרי חמישה מחזורים של הפסדים?
אמרו "משיח" גם על יוסי מזרחי אחרי שעלה ליגה בסטייל והגיע לגמר גביע מדינה.
החיים זה גלגל והכדור הוא עגול, במיוחד כדור ישראלי.
את יוסי מזרחי כיסחו גם בעונה שעברה... הזכרון שלך כנראה בוגד בך...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
27-Apr-2015, 19:44
הודעה: #62
(27-Apr-2015 19:41)עידן444 כתב:  

לא הופכים אותו למשיח. אם אתה מצליח להשאיר את רוני לוי שנה הבאה זה יכול להראות על דרך/כוונות המועדון להמשך. אני מאוד מקווה שאיך שהוא הפלונטר המסובך יצליח להיפתר ונוכל לראות את רוני לוי ממשיך גם שנה הבאה.

איזה דרך, איזה כוונות, אם רוני לוי ממשיך בשנה הבאה, אתה בטוח שהוא לא מפוטר אחרי חמישה מחזורים של הפסדים?

מה זה "כיסחו"....
אני דווקא זוכר ששרו לו במשחק העלייה.
אני זוכר 14 האלף איש באיצטדיון ר"ג בגמר גביע.
אל תהיה ילד, כולם יודעים שכל מאמן נמדד לפי הצלחות, הצלחת אתה מלך העולם, הפסדת מחכים לך ליד היציאה.
27-Apr-2015, 20:13
הודעה: #63
מכבי נתניה - בני סכנין

רוני לוי הוא המאמן הכי טוב בארץ, נקודה. זה לא אומר שהוא לא יכול להיכשל ולהפסיד 5 משחקים שנה הבאה. אם אתה מצליח להשאיר את המאמן הכי טוב בארץ אצלך זה מסמל רצינות של מועדון ומנגד אמונה של מאמן בכיר במועדון אותו אתה אוהד.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk
27-Apr-2015, 20:17
הודעה: #64
(27-Apr-2015 18:18)אריאל כתב:  
(27-Apr-2015 15:13)אייל ס כתב:  בואו נעשה סדר,
אין קופצים על מכבי נתניה ובשלב זה לא רואים באופק עם משקפת של שען חירש אנשי עסקים כמו תשובה או שקד או שטיינמינץ שבאים לתרום לקהילה דרך הצלת מכבי נתניה.
הסיכוי היחיד שלנו שמספר אוהדים או שווה ערך ולא בסדרי הגודל של תשובה ושות יסגרו חלק מהגרעון דרך הלוואה שתוחזר להם מהתקציב השוטף במשך מספר שנים(שאר הגרעון יכוסה ממכירת נכסים),אותם אנשים ישקיעו סכומים סבירים כל שנה על מנת לקיים מועדון בתקציב של 17/18 מיליון ש"ח.
זה המקסימום שיהיה ובניגוד ליאמר שחר אלונה ושות,כל מה שהם ישקיעו זה הרבה עבורם(ומעט עבור המקללים),במידה ולא נחבק ונעזור להם,הם לא יהיו(הם לא חייבים לאיש דבר והם לא רודפי פרסום וכותרות).

הבנתי את הרמז, שנה הבאה אני מכין חולצה שמקדימה יהיה: "ברגעים הכי קשים" ומאחורה: "כולנו מחבקים את אייל ס' ועוד כמה אנשי עסקים בינוניים+"

אתה יכול להרגע...אני לא אהיה שם(למרות שאשמח לעזור לכל קבוצה רצינית,שתראה רצינות גם בביצוע בלי קשר לגודל התקציב).
27-Apr-2015, 20:31
הודעה: #65
(27-Apr-2015 20:13)אלון כתב:  

רוני לוי הוא המאמן הכי טוב בארץ, נקודה. זה לא אומר שהוא לא יכול להיכשל ולהפסיד 5 משחקים שנה הבאה. אם אתה מצליח להשאיר את המאמן הכי טוב בארץ אצלך זה מסמל רצינות של מועדון ומנגד אמונה של מאמן בכיר במועדון אותו אתה אוהד.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

האיש ישב עד לפני חודשיים כמעט שנה בבית אם לא יותר ועכשיו הוא המאמן הכי טוב בארץ, מעניין.
החיים הם גלגל כבר אמרתי לך.
27-Apr-2015, 21:42
הודעה: #66
בזה פיליפצ'וק צודק.
כל מרעיפי התשבוחות יתהפכו כמו חביתה שנייה אחרי ההפסד השלישי של רוני לוי.
אוהדי כדורגל בעלי זכרון מאד קצר לפעמים. היום אתה נסיך מחר צפרדע. עצוב אבל זאת המציאות.
ופיליפצ'וק, אני מבין את האווירה הקשה שמסביב אבל הדימוי העצמי הנמוך הזה וההקטנה העצמית קצת מוגזמים. נשמע מדבריך כאילו אנשים עומדים בתור ומחפשים קבוצת כדורגל ועל מכבי נתניה אף אחד לא חושב בצחוק. זה לא המצב . יש מספיק סיבות "טובות" למה אנשים לא מוכנים להכנס לסחלה הזה.
27-Apr-2015, 21:43
הודעה: #67
(27-Apr-2015 19:44)פיליפצוק כתב:  
(27-Apr-2015 19:41)עידן444 כתב:  

מה זה "כיסחו"....
אני דווקא זוכר ששרו לו במשחק העלייה.
אני זוכר 14 האלף איש באיצטדיון ר"ג בגמר גביע.
אל תהיה ילד, כולם יודעים שכל מאמן נמדד לפי הצלחות, הצלחת אתה מלך העולם, הפסדת מחכים לך ליד היציאה.

אני יכול להעיד על עצמי שלא הפסקתי לכסח את מזרחי . ההבדל בין הקבוצה של מזרחי לרוני לוי הוא עצום ובכלל לא בר השוואה. אי אפשר להזכיר את שניהם באותו המשפט.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
27-Apr-2015, 21:51
הודעה: #68
עזוב את הפורום...
אנשים ביציע ישבו מעל יוסי כל העונה שעברה וקיללו אותו!
אותו טינופת ברדיו שהיום טוען שגם יוסי מזרחי היה משאיר את הקבוצה בליגה לא הפסיק לטנף עליו עונה שלמה למרות שהוא הגיע לגמר גביע ולקח את הליגה בהליכה!
ברור שבסוף כולם ימחאו כפיים... עלינו ליגה...
27-Apr-2015, 22:14 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Apr-2015 על ידי 22:55 פיליפצ'וק.)
הודעה: #69
(27-Apr-2015 21:42)אופיר34 כתב:  בזה פיליפצ'וק צודק.
כל מרעיפי התשבוחות יתהפכו כמו חביתה שנייה אחרי ההפסד השלישי של רוני לוי.
אוהדי כדורגל בעלי זכרון מאד קצר לפעמים. היום אתה נסיך מחר צפרדע. עצוב אבל זאת המציאות.
ופיליפצ'וק, אני מבין את האווירה הקשה שמסביב אבל הדימוי העצמי הנמוך הזה וההקטנה העצמית קצת מוגזמים. נשמע מדבריך כאילו אנשים עומדים בתור ומחפשים קבוצת כדורגל ועל מכבי נתניה אף אחד לא חושב בצחוק. זה לא המצב . יש מספיק סיבות "טובות" למה אנשים לא מוכנים להכנס לסחלה הזה.

לא הבנת אותי נכון, אני טוען שאף אחד לא עומד בתור היום לקנות קבוצת כדורגל בישראל בכלל למעט עבריינים בעלי אינטרס צדדי ואנשים שרוטים/משועממים (תסלח לי אייל).
מדובר במוצר פגום בנסיגה מתמדת, עם דימוי רע, אלימות, גזענות, אספסוף מתלהם שרוצה לקבוע הכל, איזה איש עסקים שפוי ירצה להיכנס לחרא הזה?!
אני מצהיר כאן חד משמעית, אם מחר אני מתעשר, אני נותן תרומה בתחילת כל שנה לתקציב המועדון, קונה מנוי ליציע הכבוד ובזה מסתיים הקשר שלי עם המועדון, לא רוצה להיות בעלים ולא בטיח.

קבל אופיר, פוסט שעלה לפני זמן קצר בקבוצת האוהדים.

"אוהדים פנו אלי בעזרה לארגן הפגנה מול העיריה כשטענתי בפניהם שהכתובת להפגנה צריכה להיות קובי בלדב אותם אוהדים השיבו לי כך. ואני מצטט: בלדב עזר לי המון ולכן קשה לי לצאת נגדו למרות שאני מסכים איתך רועי שבלדב ניכשל לא נעים לי לצאת נגדו. אני אוהב את האיש למרות שהוא צריך לפנות את מקומו. לא נעים לי , תבין.
ואני שואל: לא טענתם תמיד שרק טובת המועדון לעיניכם?
מוכנים להיתרסק רק כי לא נעים לכם?
למרות שגם לטענתכם בלדב ניכשל?
ואתם אלה שטוענים שאני מונע מאינטרס אישי???
נ.ב. בלדב ברמה האישית עזר לי כמו שאני עזרתי כפי יכולתי אבל רק טובת המועדון למול עיני ואמרתי לו זאת בפגישה שהייתה לי ולחברי איתו
אז מי כאן מונע מאינטרס אישי?"

היום זה קובי בלדב, מחר זה יוסי מאור ומחרתיים זה אייל סגל, תשובה וכו' וכו' וכו'.
עכשיו תגיד לי מי ההזוי שירצה להתקרב לגועל נפש הזה.
28-Apr-2015, 11:55
הודעה: #70
אז יש איזה רועי כהן שמפגין בפייסבוק נגד בלדב ..
מי שלוקח על עצמו קבוצת כדורגל/כדורסל חייב ללמוד לסנן רעשי רקע. זה בפירוש לא מתאים לכאלה שנעלבים שנפגעים וזה מסית אותם משלוות רוחם. מה חדש ? זה לא מתאים לכל אחד. נקודה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים