עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ?
|
19-Feb-2015, 16:49
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ?
חצי גמר גמר כל זה לא נחשב אלא תואר אליפות או גביע זה נחשב כל השאר חארטה
אייל סגל רק בגללך אני בוחר בנתניהו , כשאין מה לדבר על הבעל מחפשים מה עושה אשתו האם החזירה בקבוקים או לא האם החליפה מפה חדשה לשולחן או לא אבל אם חלילה היה עולה הקוקסינל והלסבית היית מקבל טילים גם בנתניה אז אל תבלבל לנו במוח , אישית אני תמיד מעדיף את ברוך מרזל רק שהוא שמאלני מדי לעומת עמדותיי משה פיליפצ'וק אתה רואה בענין עטר אני חלוק על דעתך לא מקבל את הקטע של במצב הקשה הוא שמר על חדר הלבשה שקט , מאז פטירת יצחק לנד ז"ל אנחנו במצב קשה , ועטר קיבל משכורת שרוני לוי יכול רק לחלום עליה , גם רוני לוי רונן גבאי ומאמן הכושר ומאמן השוערים לא מרווחים היום בנתניה מה שרובן עטר הרוויח !!! עד כדי כך שכשהוא עבר למכבי חיפה שחר הודיע לו מראש שבחיפה הוא לא יקבל מה שהוא קיבל בנתניה חחחח וזה לפני כספי הסדוויצ'ים חחחח |
|||
19-Feb-2015, 17:28
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Feb-2015 על ידי 18:00 ORENARIEL.)
הודעה: #42
|
|||
|
|||
(18-Feb-2015 10:11)דוד חטב כתב: הבעיה שלי עם עטר היא אחת כל משחק מאני טיים אמיתי הפסדנו ... עם עובדות אי אפשר להתווכח.. נצחונות של ראובן עטר במתור מאמן של מכבי נתניה למשך 4 עונות וחצי לערך: נצחונות על מכבי חיפה! : 6 נצחונות בתוצאות: 4-3 1-0 2-0 1-0 2-1 1-0 נצחונות על הפועל ת"א: 5 נצחונות בתוצאות: 2-0 1-0 3-0 2-1 3-1 נצחונות על בית"ר : 3 נצחונות בתוצאות: 1-0 4-1 3-0 נצחונות על מכבי ת"א! : 6 נצחונות בתוצאות : 3-1 2-0 1-0 1-0 3-0 3-0 סה"כ ב-20 משחקים נגד אריות הליגה יחס השערים : 43-8 שספגנו רק 8 שערים ב-20 משחקים הללו , ולחשוב שבמשחק אחד ספגנו 3.. נ.ב. (אפשר להוסיף גם את הנצחון 3-1 על קריית שמונה בעונת האליפות שלהם... באותה עונה היו לק"ש רק 6 הפסדים.) אכן כמו שנאמר פה היה קשה לשחק נגד הקבוצה של עטר , משהו בסגנון של הפועל רעננה או מכבי פ"ת של היום להזכירך מדובר במכבי נתניה שירדה ליגה ועלתה שוב .. יש לאנשים זכרון קצר ... אנשים לא יודעים להעריך כלום . |
|||
The following 1 user Likes ORENARIEL's post: shraga (1919-0202-2015201520152015) |
19-Feb-2015, 19:11
הודעה: #43
|
|||
|
|||
(19-Feb-2015 16:49)זאב רווח כתב: חצי גמר גמר כל זה לא נחשב אלא תואר אליפות או גביע זה נחשב כל השאר חארטה הבהרה, לא רק בעניין עטר דעותייך רחוקות מדעותיי מרחק של מזרח ממערב. |
|||
19-Feb-2015, 20:15
הודעה: #44
|
|||
|
|||
מתעב סטראוטיפים
ואתה אפרים היקר,עושה כל שביכולך(הדלה) להעמיק את הסטראוטיפ.. |
|||
20-Feb-2015, 1:08
הודעה: #45
|
|||
|
|||
משה פיליפצ'וק זה בסדר שיש לך דעות אחרות גם כששתינו אוהדי מכבי נתניה זה היופי בענין
אייל איזה סטריאוטיפ ? יש לך ספק שליבני לסבית ? יש לך ספק שבוז'י הומו ? או שמא יש לך ספק שאם היו נותנים את יהודה ושומרון והגבול היה בטול כרם בנתניה לא היו ישנים לילה אחת כמו בשדרות ? טוב שיש את נתניהו שעומד על המשמר 2500 נרצחי השלום של אוסלו כבר לא יכולים להתלונן אבל קרובי משפחתם עוד מדממים בליבם !!! להזכירך מאז אוסלו נרצחו יהודים כמעט כמו במלחמת יום הכיפורים !!! רק לפני יומיים אדל ביטון ז"ל !!! אתה אולי שכחת את הטבח במלון פארק בנתניה בערב ליל הסדר נתנייתי לעולם לא שוכח !! |
|||
20-Feb-2015, 10:24
הודעה: #46
|
|||
|
|||
(19-Feb-2015 17:28)ORENARIEL כתב:(18-Feb-2015 10:11)דוד חטב כתב: הבעיה שלי עם עטר היא אחת כל משחק מאני טיים אמיתי הפסדנו ... מי היה מאמין שעשינו להם בית ספר כשיש להם תקציב פי 4 מאיתנו רוני לוי הדקדקן נכשל בבחירת הזרים במכבי חיפה ולא שיתף צעירים ועם תקציב לוקסוס של מכבי חיפה אותו דבר אפשר להגיד על עטר כמעט אי אושר להצליח בבחירת הזרים בארץ אפילו בתקציב גדול אם לוי יעזוב בסוף העונה אז רק ראובן עטר! |
|||
20-Feb-2015, 17:20
הודעה: #47
|
|||
|
|||
(20-Feb-2015 1:08)זאב רווח כתב: משה פיליפצ'וק זה בסדר שיש לך דעות אחרות גם כששתינו אוהדי מכבי נתניה זה היופי בענין אין לי ספק שנתניהו זה המיץ של הזבל! |
|||
21-Feb-2015, 15:49
הודעה: #48
|
|||
|
|||
בבקשה אל תביאו לפה פוליטיקה ...
|
|||
21-Feb-2015, 17:25
הודעה: #49
|
|||
|
|||
(20-Feb-2015 17:20)פיליפצוק כתב:. בנימין נתניהו הוא ראש הממשלה הטוב ביותר שהיה למדינה. ראובן מאמן כושל שאם יחזור לאמן אותנו יהיה אסון ספורטיבי, הצבועים בפורום מזכירים רק את ההצלחות ולא את הכשלונות הרבים.(20-Feb-2015 1:08)זאב רווח כתב: משה פיליפצ'וק זה בסדר שיש לך דעות אחרות גם כששתינו אוהדי מכבי נתניה זה היופי בענין |
|||
21-Feb-2015, 17:37
הודעה: #50
|
|||
|
|||
אני מתפלל שבכדורגל אתה מבין יותר מאשר בראשי ממשלות.
ולשפן שרצה להגיע עם החמאס להסכם אחרי 48 שעות ולא היה מפוצץ את המנהרות עם בנט לא היה מחובר למח"טים ומעדכן את הממשלה בזמן אמתי מה קורה בשטח וגרם לנזק אסטרטגי עם ארה"ב רק כי הספונסר שלו רפובליקני,אתה מגדיר כראש הממשלה הטוב ביותר שהיה לנו,דיינו. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים