קבוצה בלי מאמן
|
21-Dec-2014, 11:23
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: קבוצה בלי מאמן
אם אלה שעובדים מסביב לשעון והופכים כל אבן היו חושבים היה אפשר להוציא הרבה יותר ...אני הייתי מפטר את הולצמן ומביא למזרחי מאמן ילד ממחלקת הנוער יוצר פיצוץ ומגמד את מזרחי ככה ניפטר ממזרחי אולי...
הבעיה הגדולה שאצלנו יתעוררו כמו שהיה עם בנין אחרי שחלון העברות ייסגר... אתלנו כל אוהד נהיה גזבר ... |
|||
21-Dec-2014, 11:27
הודעה: #22
|
|||
|
|||
קבוצה בלי מאמן
דויד אתה מתעקש לא להבין. הקבוצה בזעזוע על סף פירוק . בשלב הזה של חייה היא צריכה יציבות. אם תגיד לי שהשחקנים שמים זין על מזרחי ואין לו שום שליטה על המתרחש אז אוקי, מה האלטרנטיבה ? מי יספור את קשטן ? או את בני לם? לא , רוני לוי לא יבוא לפה צאו מהסרט.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
21-Dec-2014, 11:28
הודעה: #23
|
|||
|
|||
(21-Dec-2014 11:23)דוד חטב כתב: אם אלה שעובדים מסביב לשעון והופכים כל אבן היו חושבים היה אפשר להוציא הרבה יותר ...אני הייתי מפטר את הולצמן ומביא למזרחי מאמן ילד ממחלקת הנוער יוצר פיצוץ ומגמד את מזרחי ככה ניפטר ממזרחי אולי... מי יפטר את הולצמן ?????? כול עוד שגב ב75 אחוז אי אפשר לעשות אפצי בלי אישור שלו אז די כבר לחפש את רועי ובלדב עם אתה אוהב או לא הם הקש האחרון |
|||
21-Dec-2014, 11:28
הודעה: #24
|
|||
|
|||
קבוצה בלי מאמן
(21-Dec-2014 11:23)דוד חטב כתב: אם אלה שעובדים מסביב לשעון והופכים כל אבן היו חושבים היה אפשר להוציא הרבה יותר ...אני הייתי מפטר את הולצמן ומביא למזרחי מאמן ילד ממחלקת הנוער יוצר פיצוץ ומגמד את מזרחי ככה ניפטר ממזרחי אולי... כלומר אתה מצפה שבחלון ההעברות עוד תקבל חיזוק .. מישהו משנינו חי בסרט. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
21-Dec-2014, 11:29
הודעה: #25
|
|||
|
|||
(21-Dec-2014 10:59)eliahu כתב:אני זורם איתך בגלל הצהוב אז תכניס חלוץ ותוריד את גבי למגן תעשה משהו התקפי תעשה משהו .(21-Dec-2014 10:17)mordii2 כתב:(21-Dec-2014 1:48)טל.מ כתב: דוד הוא ממממממממממש לא המושיע שלי. הייתי מת שהוא יעוף בשנה שעברה כשעלינו בהליכה. אבל היום אני ריאלי . שום מאמן טוב לא יגיע לפה בלי כסף, שום שחקן לא יבוא להיפך רק ילכו. לא רואה את קשטן מתמודד עם זה. איפה הוא בדיוק הצליח שאתה רוצה להפיל עליו תיק כזה ...? ויכול להיות גם שאני טועה וקשטן או לם יבצעו מהפיכה. הסגל של נתניה כל כך עלוב ברמת הכשרון שלו והיום ראינו קבוצה מביכה, שאני בספק אם שינוי מאמן יכול לעזור. ואני באמת מסכים איתך שאנחנו בדרך לליגה הלאומית.לשבת אתמול ולהשתגע מאמן פחדן מה קרה ההגנה של הפועל יותר גרועה משלנו אז למה לא לעלות אם 2 חלוצים . כול שחקן אתמול לקח תכדור ועשה מה שהוא רוצה . אין שום יד מכוונת אין שום תרגיל אין שום הנעת כדור אין כלום . נכון להיום גם אם השחקנים שיש כול מאמן אחר היה מוציא יותר . |
|||
21-Dec-2014, 16:36
הודעה: #26
|
|||
|
|||
קבוצה בלי מאמן
חחח לפטר את הולצמן את המכונית של חברה של מוטלה לא נתנו להם אז לפטר מישהו שגב תקוע לנו בגרון לא בשר ולא חלב
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
The following 1 user Likes mordii2's post: amir (2121-1212-2014201420142014) |
21-Dec-2014, 17:15
הודעה: #27
|
|||
|
|||
(21-Dec-2014 11:28)טל.מ כתב:(21-Dec-2014 11:23)דוד חטב כתב: אם אלה שעובדים מסביב לשעון והופכים כל אבן היו חושבים היה אפשר להוציא הרבה יותר ...אני הייתי מפטר את הולצמן ומביא למזרחי מאמן ילד ממחלקת הנוער יוצר פיצוץ ומגמד את מזרחי ככה ניפטר ממזרחי אולי... ברור שאני מצפה לחיזוק כמובן גם לשיחרורים... שחרר את גבי, מנשה , שיטרית, קאיודה , ועוד בלם, קנדה ... בכסף שתחסוך תביא 2-3 משמעותיים עם לב שתורמים , תעלה את אביב אברהם לבוגרים. במצב הקיים אנחנו לא יורדים אנחנו צונחים |
|||
21-Dec-2014, 18:08
הודעה: #28
|
|||
|
|||
בדבר אחד אני מסכים איתך - במצב הקיים אנחנו נרד מהר מאוד .
עכשיו תסביר לי את המשפט שחרר את ... מה זאת אומרת? יש חוזה נכון ? מי ירצה ללכת בחינם בטח כשאין שום קבוצה קולטת. שיטרית ושלו הלכו בקיץ ? לגבי יש קבוצה ? כנל לאחרים. ועכשיו בוא נגיד ששחררנו. וחסכנו מיליון שקל. ועכשיו אתה בא ואומר בוא נבזבז את המיליון שקל ונביא 2-3 שחקנים משמעותיים. אני באמת לא מבין אותך .. אנלנו לא משחררים מסיבה מקצועית אלא כי אין כסף לשלם. אז את האין כסף שנגיד חסכנו שאמור לממן את פעילות המועדון אתה רוצה לבזבז על רכש כשאין משכורת לאלה שנותרו ? זה לא יקרה דוד אלא אם כן מישהו יכניס את היד עמוק לכיס. ואני לא יודע מי זה המישהו הזה. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
21-Dec-2014, 19:51
הודעה: #29
|
|||
|
|||
טל.מ אתה שוב צודק דויד פשוט לא מבין מהחיים שלו כלום
על קיודה ישלימו משכורות על קנדה + דאבור+ ג'ורג'ו + שטרית + שריקי אפשר להביא בלם + חלוץ |
|||
21-Dec-2014, 19:57
הודעה: #30
|
|||
|
|||
קבוצה בלי מאמן
ומי אמר שהם רוצים ללכת מר רווח ?? יש להם חוזה ואי אפשר לשחרר אותם בלי שהם יסכימו או שתהיה להם קבוצה
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים