מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
|
20-Nov-2014, 12:51
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
אז מהיכן הערבויות בבקרה למי שאין כסף ?
|
|||
20-Nov-2014, 12:58
הודעה: #22
|
|||
|
|||
(20-Nov-2014 12:51)זאב רווח כתב: אז מהיכן הערבויות בבקרה למי שאין כסף ? להזכירך,תפילותי מתחילת השנה.. מי ייתן והערבויות ערבויות שניתנות לפרעון מהיר והצ'קים צ'קים. ואולי לתפילותייך היושב במרומים יקשיב ברוב קשב ונסיים ת'עונה מאוזנים ובליגת העל ועם אותו יושב,יאשר לך בונוס קטן,בקש בעלים חדש צנוע עיקבי שרוצה לשבת כאן לשנים רבות. |
|||
20-Nov-2014, 13:06
הודעה: #23
|
|||
|
|||
(20-Nov-2014 12:07)mordii2 כתב:אני שואל בדיוק את אותו הדבר... נראה לי שהתשובה פשוטה...(20-Nov-2014 11:38)אלון כתב: לא בעד צעקות וקללות אך מה שאלי שגב עשה זה מעשה שלא יעשה, מוסיף חטא על פשע בכך שלא מעדכן אף אחד ופשוט נעלם. יש לך בעיה בתזרים המזומנים? סבבה, בוא תכנס את עובדי המועדון, תעדכן מהם מטרותיך ומה המצב הפיננסי של המועדון , תמנה מי מטעמך לניהול המועדון ואז תצא לעסקיך באפריקה. לא ייתכן שיברח לאפריקה יאמר לבנו להתראין ולהגיד אין קליטה ויש לי כסף להחזיק 2 קבוצות ובו בזמן להגיד שצריך למכור את קאיודה ולא לשלם משכורות. מגוחך, פתטי ולא אמין.מענין למה אף אחד לא תוקף את שחר?? ידין כבר שלושה חודשים לא מקבל משכורת .טביב בעיקרון אף פעם לא משלם בזמן ושם הבקרה לא עשתה כלום המקרה הזה שונה כנראה... תאמין לי שטלפון אחד שלו לאורליצקי היה פותר הכל. כנראה שזה לא קורה... |
|||
20-Nov-2014, 13:12
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Nov-2014 על ידי 13:21 אלון.)
הודעה: #24
|
|||
|
|||
מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
(20-Nov-2014 11:54)זאב רווח כתב: תגיד אלון אתה דפוק ? אולי אתה דפוק???? חבוב! לכל שכיר במשק מגיע לקבל את המשכורת בזמן וכך גם לשחקני כדורגל ! אם השכר של השכירים במכבי נתניה תלוי בעסקה כזו או אחרת אז אבוי לנו ומסכנים השכירים. אם אצלך(ואצל מורדי) נהוג לקבל שכר מאוחר(או לא לקבל בכלל) זה לא אומר שהנוהל תקין. הייתי מסנגוריו הראשיים של שגב ולא פעם לא אהבתי לקרא את דבריו של איל, אך מיום ליום מתברר שדבריו נכונים אחד לאחד, בניגוד גמור לדבריך... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
20-Nov-2014, 13:15
הודעה: #25
|
|||
|
|||
אייל סגל נותנאים לבקרה התקציבית צ'ק בנקאי במקרה הזה לא של בנק מפוקפק אלא הבנק הלאומי של בריטניה הגדולה אני מתפלא שאתה לא יודע מה זה צ'ק בנקאי .... לא צריך להתפלל העונה מכוסת מראש
|
|||
20-Nov-2014, 13:20
הודעה: #26
|
|||
|
|||
(20-Nov-2014 13:12)אלון כתב:אלון היקר כמו שכתבתי אני נגד הלנת שכר ובגדול .פה המקרה שונה מה שאני כתבתי אם השחקנים שהם פחות מענינים אותי עובדי המנהלה והעסקים שנותנים שירותים לנתניה ימתחנו קצת ויהיה פה פתרון לטווח הארוך אז אני בעד . היו הרבה עסקים במשק שנפלו למשבר ומשם יצאו מחוזקים לעתיד וזה מה שאני מקווה שיקרה פה .(20-Nov-2014 11:54)זאב רווח כתב: תגיד אלון אתה דפוק ? |
|||
20-Nov-2014, 13:24
הודעה: #27
|
|||
|
|||
(20-Nov-2014 13:20)mordii2 כתב:(20-Nov-2014 13:12)אלון כתב:אלון היקר כמו שכתבתי אני נגד הלנת שכר ובגדול .פה המקרה שונה מה שאני כתבתי אם השחקנים שהם פחות מענינים אותי עובדי המנהלה והעסקים שנותנים שירותים לנתניה ימתחנו קצת ויהיה פה פתרון לטווח הארוך אז אני בעד . היו הרבה עסקים במשק שנפלו למשבר ומשם יצאו מחוזקים לעתיד וזה מה שאני מקווה שיקרה פה .(20-Nov-2014 11:54)זאב רווח כתב: תגיד אלון אתה דפוק ? למה השחקנים פחות מעניינים אותך? לנצח בשבת אתה מצפה מהם אבל לשלם להם? מה פתאום.... העיקר קבוצה מקצוענית ומכובדת אתם רוצים לראות פה..... |
|||
20-Nov-2014, 13:28
הודעה: #28
|
|||
|
|||
אפי ההבד ל ביני ובינך,שעד העונה הנוכחית וב3 העונות שקדמו לה כולל עונת 13/14 הערבויות והצ'קים בבקרה היו שלי ומבין דבר או שניים בבקרה בערבויות ובצ'קים.
לו הצ'קים בבקרה היו צ'קים בנקאים (במושג הבנקאי של המילה צ'ק בנקאי),כולנו יכולנו לישון בשקט..אך הם ממש לא "צ'קים בנקאיים". |
|||
20-Nov-2014, 13:30
הודעה: #29
|
|||
|
|||
אלון איך אתה אומר ככה בקלות חבוב לבן של אלי שגב חחחח
אלון היקר !!! אייל סגל לא יודע כלום כמוך וכמוני יש בעיית מזומנים חודש חודשיים וים של כסף ישפך במזומן על כל מי שצריך לקבל עזוב רגע את הקטע ההסתדרותי שלך בענין הלנת שכר נגיד עסק נסגר או קיי או פשט רגל לשכיר לוקח מעל חצי שנה אחרי בית הדין לעבודה לקבל את שכרו עם רבית והצמדה עשרות שנים עבדתי בתעשיה צבאית גם לנו לפעמים בצורה נדירה איחרו בתשלומי משכורות אז מה השבתנו מכונות ? הפסקנו לייצר פגזים ? |
|||
20-Nov-2014, 13:31
הודעה: #30
|
|||
|
|||
(20-Nov-2014 13:28)אייל ס כתב: אפי ההבד ל ביני ובינך,שעד העונה הנוכחית וב3 העונות שקדמו לה כולל עונת 13/14 הערבויות והצ'קים בבקרה היו שלי ומבין דבר או שניים בבקרה בערבויות ובצ'קים.אז למה זו נקראת ערבות בנקאית? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים