מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
|
20-Nov-2014, 11:14
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Nov-2014 על ידי 11:19 אייל ס.)
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: מאמינים לו? מורן שגב: "אני מבסוט שאבא עוזב, הוא פגוע מאוד מהרבה אנשים"
בואו נעשה סדר,לטובת תאום הציפיות ולמניעת אכזבות נוספות.
מורן בחור מקסים! ילד טוב חיפה שבראשית דרכו העיסקית(בשלב הקמת עסק בבעלותו),רחוק מעולם הכדורגל ובן נאמן ואוהב שעומד בסיטואציה לא נוחה. יוסי מאור לא מעורב בבנית תקציב 14/15 ולא מחוייב לו(אפילו לא בשקל) ולכן אין סיבה לצפות שיזרים כסף בשום נקודת זמן,כל עוד מבנה הבעלות משתנה. אגב,יוסי מאור הזרים לא מעט כספים כעזרה לאלי שגב(ואין צורך להכנס לפרוט יתר..). (20-Nov-2014 10:59)mordii2 כתב: אייל הכול נכון אבלללל הבן אדם נתן למכבי נתניה מילוני שקלים יכול להיות שטעה אבל כול בעל בית משחר עד טביב בהתחלה עשו טעיות קשות ואפילו קשות מאוד אלי שגב נתן למכבי נתניה מיליוני שקלים ועל כך מגיעות לו תודות רבות מאוד(חצי ופחות מהצהרות הכתבה). אלי שגב חתום על תקציב העונה ומחוייב לו(נקודה). את דעתי על התקציב המנופח ועל ה"כאילו" הסכמים עם שחקנים כתבתי(כאן) בעבר לקול "שריקות הבוז" של חלק מחברי בפורום(שאני חושד בכשרים) ולכן אני מצפה מאלי שגב להשאיר שולחן נקי לבאים אחריו. |
|||
20-Nov-2014, 11:27
הודעה: #12
|
|||
|
|||
ומי יבוא אחריו אייל מספיק עם האשליות אין קופצים על מכבי נתניה אם היו מי שיעמוד אחריו למה הוא לא שם כסף להשאיר את לארי קיודה ?
אני בדעה שצריך להשאיר את אלי שגב לבקש ממנו שישאר אין בנתיים טוב ממנו ותקן אותי אם אני טועה |
|||
20-Nov-2014, 11:38
הודעה: #13
|
|||
|
|||
לא בעד צעקות וקללות אך מה שאלי שגב עשה זה מעשה שלא יעשה, מוסיף חטא על פשע בכך שלא מעדכן אף אחד ופשוט נעלם. יש לך בעיה בתזרים המזומנים? סבבה, בוא תכנס את עובדי המועדון, תעדכן מהם מטרותיך ומה המצב הפיננסי של המועדון , תמנה מי מטעמך לניהול המועדון ואז תצא לעסקיך באפריקה. לא ייתכן שיברח לאפריקה יאמר לבנו להתראין ולהגיד אין קליטה ויש לי כסף להחזיק 2 קבוצות ובו בזמן להגיד שצריך למכור את קאיודה ולא לשלם משכורות. מגוחך, פתטי ולא אמין.
|
|||
20-Nov-2014, 11:48
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(20-Nov-2014 11:27)זאב רווח כתב: ומי יבוא אחריו אייל מספיק עם האשליות אין קופצים על מכבי נתניה אם היו מי שיעמוד אחריו למה הוא לא שם כסף להשאיר את לארי קיודה ? לא יודע מי יבוא אחריו,יודע שלא קופצים על מכבי נתניה בפרט ועל מועדוני ספורט בכלל. .אך יודע שבביזנס כמו בביזנס פורעים כל צ'ק( התחייבות) שחותמים עליו. כשכתבתי שמכבי נתניה זקוקה לתקציב של 17/18 מיליון ,כיוונתי שלבעלים אין יכולת להחזיק מועדון של יותר מהסכומים האלו(ולא פירטתי כדי לא לפגוע בכשרים),כשבחר הבעלים להכריז על התקציב הרביעי בגודלו והעביר תקציב של 25 מיליון וניהל משא ומתן עם שחקן בשכר של 250 אלף יורו,ציפיתי מימנו כאוהד שיעמוד בהתחיבויותיו,כך אני מצפה גם היום. .מאחל לא(מכל הלב),בריאות טובה אריכות ימים וזכיה בפרוייקטים גדולים ורווחיים,אך הזכיה או האי זכיה הכותרת או האי כותרת הרחש או החוסר רחש,הפרגון או האי פירגון הם לא סיבה לא לעמוד בהתחייבויות(כך מקובל בין אנשי עסקים). |
|||
20-Nov-2014, 11:52
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(20-Nov-2014 11:48)אייל ס כתב:איל כול מי שיגיע חדש יבוא עם השטויות שלו ואז גם כול החרא שיש היום בקבוצה ידבק אליו כדאי לחתוך קופון .(20-Nov-2014 11:27)זאב רווח כתב: ומי יבוא אחריו אייל מספיק עם האשליות אין קופצים על מכבי נתניה אם היו מי שיעמוד אחריו למה הוא לא שם כסף להשאיר את לארי קיודה ? הלואי ואלי ישאר הוא כבר התגלח ולמד את כול היועצים והפרימוים שיש ואז באמת יכול להיות לנו קבוצה טובה ובריאה בסכומים ראלים לכדורגל הישראלי ולגבי החובות תן לו צאנס הוא איש כבוד וישלם הכול . |
|||
20-Nov-2014, 11:54
הודעה: #16
|
|||
|
|||
תגיד אלון אתה דפוק ?
הכל זה עיתונאים ושחקנים ממורמרים מוציאים הרי יש ערבויות בנקאיות ועובדה שכולם יקבלו משכורות אז יש בעיה של תזרים מזומנים מה בתקופת אשר אלון לא היה ? בתקופת תשובה לא היה ? בתקופת לנד "ל לא היה ? פה מדובר על כמה ימים שם לפעמים על חודשיים וחצי שנה והשחקנים ידעו שיקבלו את משכורתיהם מה יש שחקן רעב ? יש משפחה של שחקן רעבה ? הם מרוויחים עשרות אלפי שקלים מה שמהנדסים לא מרוויחים מספיק כבר עם הבכיינות !!! אתה יודע מה זה בכלל בעיות של כסף מזומן ? זה אומר שאתה מושקע עם הרבה כסף בעסקאות ועד שלא נגמר הפרויקט או שלבים בפרוייקט אתה לא מקבל כסף !! אתה יושב על עסקה של 80 מליון דולר ועד שלא תגמור נגיד רבע מהעבודה למשל יסודות ושלד בבניין לא תראה אגורה בנתיים אתה מביא חומר ברזל מלט פועלים הכל וכאן מזיינים את המוח בגלל מליון שקל אין סבלנות אין כבוד הכל תן תן ועכשיו ולך תזדיין ועאלק " וועד האוהדים " אני בן זונה אם זה לא אוהד בודד או אינטרסנט שאומר לעיתונאי בשם " וועד האוהדים " שיחשוף את עצמו ויקבל תביעה על לשון הרע והוצאת שם רע אם הוא גבר סחטיין אלון עשית אותי הבן של שגב |
|||
20-Nov-2014, 11:57
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Nov-2014 על ידי 12:00 עידן444.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
כולם טעו, וזה מותר. אבל לא השאירו את המועדון בצורה כזו של חוסר ידיעה ונעלמו. ואני שוב חוזר, אם לא היתה בעיה אמיתית(כפי שטוען בנו), בחיים לא היו ממהרים לחלט ערבויות, הליך שאם מתבצע מתבצע בסוף העונה ורק במקרים חריגים, מתבצע בשלב כזה.
הראיון של בנו מתמם, ואפילו אין לי זמן וכוח להיכנס ולהסביר כמה שטויות הוא אומר בראיון הזה. אסתפק בכמה שאלות- ממי בדיוק אלי שגב מאוכזב? אני רוצה לשמוע... מי אשם בבניית התקציב המנופח הזה? מי אשם שיוסי מאור רצה לבנות תקציב שפוי ואחראי ואלי שגב בחר לא להקשיב לו ולבנות תקציב מנופח שכזה אפילו במחיר של להמשיך לבד? באיזה קבוצה שהמצב הכלכלי בסדר(כמו שטוען הבן), וסיכוי סביר שתאבק העונה על מקומה בליגה לגיטימי למכור את השחקן הכי משמעותי שלה שאפילו איתו יכולה למצוא עצמה במאבקי תחתית? למה האדון חושב שנכון למכור כעת את לארי קאיודה? איש עסקים שלא נמצא במצוקה- בחיים לא היה מוכר מניה שהיא בתחילת העליה שלה וצפויה להמשיך לעלות ולהכפיל ולשלש את עצמה ואף יותר? הרי לכל בר דעת ברור שמכירת לארי קאיודה בינואר במיליון דולר(שגם את זה לא בטוח נקבל כי כולם מריחים את המצוקה וינצלו את זה בדיוק כפי שעשתה מכבי ת"א עם עומרי בן הרוש) זו טעות עסקית של ילד בגן(או איש עסקים שנמצא עם החבל על הצוואר...), בלי בכלל לדבר על המכה המקצועית שבדבר. |
|||
20-Nov-2014, 12:07
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(20-Nov-2014 11:38)אלון כתב: לא בעד צעקות וקללות אך מה שאלי שגב עשה זה מעשה שלא יעשה, מוסיף חטא על פשע בכך שלא מעדכן אף אחד ופשוט נעלם. יש לך בעיה בתזרים המזומנים? סבבה, בוא תכנס את עובדי המועדון, תעדכן מהם מטרותיך ומה המצב הפיננסי של המועדון , תמנה מי מטעמך לניהול המועדון ואז תצא לעסקיך באפריקה. לא ייתכן שיברח לאפריקה יאמר לבנו להתראין ולהגיד אין קליטה ויש לי כסף להחזיק 2 קבוצות ובו בזמן להגיד שצריך למכור את קאיודה ולא לשלם משכורות. מגוחך, פתטי ולא אמין.מענין למה אף אחד לא תוקף את שחר?? ידין כבר שלושה חודשים לא מקבל משכורת .טביב בעיקרון אף פעם לא משלם בזמן ושם הבקרה לא עשתה כלום אשר אלון היה אלוף העולם בלא לשלם . שלא נדבר על פרוספר אזאגי ועוד לא שאני מצדיק לא שכול צק שאתה נותן צריך להיות עם כיסוי אבל קורה שיש בעיה תנו לו צאנס לפתור את הכול . |
|||
20-Nov-2014, 12:41
הודעה: #19
|
|||
|
|||
אייל סגל אני לא יודע במה אתה עובד בעסקים שלך אבל אתה רוצה לומר שאין מצבים בעסקים שעד שאתה לא מסיים שלב בעבודה על פי חוזה אתה לא מקבל כסף ? נגיד שהזמנת אינסטלטור או חשמלאי לעבודה בבית שאתה בונה , אתה חותם חוזה ומבקש שתסיים את העבודה בשחור ( חומר בתוך הקיר ) עד תאריך פלוני ואז הוא יקבל 50% מהכסף
ואז כשיגמור את הלבן בתאריך אלמוני הוא יקבל את ה 50% הנותרים ונגיד שהוא סיים את החלק בשחור ולך לא היה כסף לתת ואמרת לו צ'ק לשבוע הבא או לחודש הבא זה מציאותי ? ונגיד שהוא לא סיים את העבודה בזמן כי יש לו את מכבי נתניה על הראש תתן לו בכל זאת צ'ק לפני שיסיים ? קל לדבר וללכלך בלי לדעת שום דבר התקציב השפוי שאתם מדברים עליו לא היה מאפשר לך תיאורטית להישאר בליגה החלפת כמעט כל השחקנים ושוב אני שואל מדברים שקיודה ימכר ב 400אלף יורו למה שהשותפים שרוצים להיכנס עם יוסי מאור וגם יוסי מאור בעצמו לא יתנו את הכסף הזה לאלי שגב וישאירו את לארי קיודה ? למה לא לענות על השאלה ? |
|||
20-Nov-2014, 12:45
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Nov-2014 על ידי 12:55 אייל ס.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
אפי היקר,גש תקרא את שאתה כתבת בשמך הספרותי,ממש כאן בפורום הזה בחודשים האחרונים ותחזור אלינו בצורה עקבית יותר.
אדם שיכול להחזיק שתי קבוצות בהליכה איטית וידיים קשורות מאחורי הגב ומאשר תקציב של 25 מיליון ש"ח, גומר את כספי הספונסרים לשנתיים הקרובות משאיר על השולחן התחייבויות לספקים חודשים רבים ומאחר בתשלום שכר והכל בגלל שלא קיבל פרוייקט/שניים או יותר..אז מה שווה התחייבות? |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים