שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
קשר 50/50 ?
30-Sep-2014, 11:18
הודעה: #11
RE: קשר 50/50 ?
(30-Sep-2014 11:08)אייל ס כתב:  
(30-Sep-2014 10:56)פיליפצוק כתב:  
(30-Sep-2014 9:57)אייל ס כתב:  מעניין שכל הזמן עוסקים בצלישר ובעידו וברומנים ומה לגבי ערן לוי?
כמה פעולות חיוביות עשה ב270 דקות,כמה איבודי כדור,כמה מסירות מדוייקות/לא מדוייקות,כמה תרם למשחק הקבוצתי,להגנתי,כמה ציפורים נרצחו בדם קר כתוצאה מהכאילו בעיטות למסגרת..וזה שחקן שכל הקבוצה בנויה עליו.

ועדיין הוא היחיד שיוצר מצבים לקאיודה ובן שושן (אלא אם אתה מצפה שהם ייצרו לעצמם, דבר שלא יקרה).
בלעדיו כרגע ולאור הסגל הקיים אפשר באמת לסגור את הבאסטה כי גם התקפה לא תהיה.
אני מסכים שהשנה היה צריך להיות שחקן יצירתי נוסף בקישור (זה היה אמור להיות סארנסה) ולא לבנות הכל על ערן לוי.
במבחן התוצאה(בכל פרמטר במגרש),הוא נכשל,גם כשסופרים את השניים/שלשה כדורים שלו במשחק ומורידים מהם את ה90 דקות ללא תנועה ואת התנועות ידיים והעצבים ואת הכדורים הלא מדוייקים ואת הבעיטות החופשיות והלא חופשיות ואת כל הפרמטרים שבוחנים במשחק.
לו בכל משחק הוא היה מתנהל כפי שהוא מתנהל אך בשורה התחתונה היה אחראי ל40 שערים/בישולים,הייתי מוכן להתחנן לפניו שימשיך בדרכו.
.אך אין לנו לא מזה ולא מזה ולא בטוח שהתועלת עולה על הנזק.

מסכים...גם אני רשמתי זאת בשבת..270 דקות ובעיטה אחת שלו לא היתה במסגרת..פנדל לא נחשב...הוא חייב לדייק ולהפסיק להיות שכונה....גם אני הייתי מעלה אותו מהספסל...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
30-Sep-2014, 11:36
הודעה: #12
קשר 50/50 ?
הכל נכון לגבי ערן לוי ואתם צודקים בכל מילה. מתחילת השנה הוא שכונתי להחריד ובכל זאת מזרחי לא חשב למצוא לו שותף רציני בקישור. אז ערן לוי כרגע שכונה אבל אם כל הכבוד לכולם - אין מי שיחליף אותו והכתובת היא המאמן.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
30-Sep-2014, 11:37
הודעה: #13
לא חושב שערן לוי הוא שחקן שיכול לעלות במכבי נתניה מהספסל(פיזית הוא יכול,למרות המאמץ הגופני),הציפיה שלי מיוסי מזרחי המאמן והניסיון לבחור באופציות הקשות ולא הקלות.
.כמו שמצפה שהחילופים יהיו יצירתיים ולא שבלוניים ודקות החילופים לא יהיו אותם דקות והשחקנים לא יהיו אותם שחקנים,כך מצפה שיבין ויפנים שעונת 14/15 התחילה,מכבי נתניה בליגת העל והקבוצות לא עושות במכנסיים בדרך לנתניה.
30-Sep-2014, 11:50
הודעה: #14
מכבי נתניה עם הסגל הנוכחי אין לה את הלוקסוס להשאיר שחקן כמו ערן לוי על הספסל, אל תהיו לי חכמולוגים.
לא רוצים את ערן לוי? בבקשה שאלי שגב/יוסי מאור יפתחו את הכיס ויביאו לפה תחליפים ראויים כל עוד זה הסגל הקיים, ערן לוי הוא פקטור משמעותי ביותר ועליו ייקום וייפול דבר בכל מה שקשור להתקפה.
The following 1 user Likes פיליפצ'וק's post:
Shaul (3030-0909-2014201420142014)
30-Sep-2014, 11:53
הודעה: #15
וזו עוד הוכחה איך הסגל נבנה גרוע. ..
30-Sep-2014, 11:54
הודעה: #16
המצב רע מאוד, אם יוסי מזרחי חושב כמו שאתה חושב.
30-Sep-2014, 12:00
הודעה: #17
(30-Sep-2014 11:50)פיליפצוק כתב:  מכבי נתניה עם הסגל הנוכחי אין לה את הלוקסוס להשאיר שחקן כמו ערן לוי על הספסל, אל תהיו לי חכמולוגים.
לא רוצים את ערן לוי? בבקשה שאלי שגב/יוסי מאור יפתחו את הכיס ויביאו לפה תחליפים ראויים כל עוד זה הסגל הקיים, ערן לוי הוא פקטור משמעותי ביותר ועליו ייקום וייפול דבר בכל מה שקשור להתקפה.

וזה הסיבה שנופל דבר ואין צורך לחכות למחזור העשירי וכמה "1 אפסיים" לטובתנו לא ירשימו אותי,לאורך זמן קבוצת כדורגל בליגת העל לא יכולה להיבנות סביב שחקן שמתנהל כפי שערן מתנהל העונה(ובחלקים לא מבוטלים בעונה שעברה) , למרות החלק המשמעותי שלו בעליה,הצוות המקצועי היה חייב להחליף דיסקט ולהשתמש בערן אחרת(דגש על להשתמש בערן).
30-Sep-2014, 12:01
הודעה: #18
(30-Sep-2014 9:57)אייל ס כתב:  מעניין שכל הזמן עוסקים בצלישר ובעידו וברומנים ומה לגבי ערן לוי?
כמה פעולות חיוביות עשה ב270 דקות,כמה איבודי כדור,כמה מסירות מדוייקות/לא מדוייקות,כמה תרם למשחק הקבוצתי,להגנתי,כמה ציפורים נרצחו בדם קר כתוצאה מהכאילו בעיטות למסגרת..וזה שחקן שכל הקבוצה בנויה עליו.

זה הויכוח הישן בסימולטור חי"ר בסוף האימון מתקבל הנתון כמה יריות ירית וכמה פגיעות היו לך (למי שלא יודע, סרט ריאלי לחלוטין על מסך ענק, יורים על המסך והדמויות נופלות או ממשיכות להסתער עליך)

האם לירות 150 יריות ולפגוע 20 עדיף על לירות 250 ולפגוע ב25 או להיפך?

מצידי שערן יהרוג 14 ציפורים במשחק בבעיטות לשמים ויכניס את ה-5 כדורים הגאוניים שמהם 2 מגיעים לרשת

מפגר אבל אופטימי
30-Sep-2014, 12:01 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Sep-2014 על ידי 12:03 פיליפצ'וק.)
הודעה: #19
השבוע בראיון ברדיו שאל יוני הללי את אלי שגב, האם מזרחי לא טעה בזה שהוא מבסס את כל משחק ההתקפה על ערן לוי?
התשובה שלו היתה שלא כך הם פני הדברים, תשובה תמוהה כי על פי מה שנראה בפועל ערן לוי הוא הפיבוט והברומטר לכל דבר ועניין שמחלק כדורים ויוצר מצבים לקנדה והרוש שמגיעים מהאגף, רול, בן שושן וקאיודה.
הבעיתיות בשיטה הזו היא שקל מאוד להתגונן נגדה ולראייה נגד ק"ש, בכל פעם שהכדור הגיע לערן לוי התלבשו עליו לפחות שני שחקנים ולקחו לו את הכדור, משמע אם משחקים אגרסיבי ומנטרלים את ערן לוי אוטומטית מנטרלים את משחק ההתקפה של מכבי נתניה

(30-Sep-2014 12:00)אייל ס כתב:  
(30-Sep-2014 11:50)פיליפצוק כתב:  מכבי נתניה עם הסגל הנוכחי אין לה את הלוקסוס להשאיר שחקן כמו ערן לוי על הספסל, אל תהיו לי חכמולוגים.

וזה הסיבה שנופל דבר ואין צורך לחכות למחזור העשירי וכמה "1 אפסיים" לטובתנו לא ירשימו אותי,לאורך זמן קבוצת כדורגל בליגת העל לא יכולה להיבנות סביב שחקן שמתנהל כפי שערן מתנהל העונה(ובחלקים לא מבוטלים בעונה שעברה) , למרות החלק המשמעותי שלו בעליה,הצוות המקצועי היה חייב להחליף דיסקט ולהשתמש בערן אחרת(דגש על להשתמש בערן).

אתה צריך איזה "גילי ורמוט" ליד ערן לוי וכל הבעיות נפתרות.
30-Sep-2014, 12:11
הודעה: #20
(30-Sep-2014 12:01)אריאל כתב:  

זה הויכוח הישן בסימולטור חי"ר בסוף האימון מתקבל הנתון כמה יריות ירית וכמה פגיעות היו לך (למי שלא יודע, סרט ריאלי לחלוטין על מסך ענק, יורים על המסך והדמויות נופלות או ממשיכות להסתער עליך)

האם לירות 150 יריות ולפגוע 20 עדיף על לירות 250 ולפגוע ב25 או להיפך?

מצידי שערן יהרוג 14 ציפורים במשחק בבעיטות לשמים ויכניס את ה-5 כדורים הגאוניים שמהם 2 מגיעים לרשת

לו 2/3 מגיעים לרשת,אתה צודק..ראה קובי בראיינט בימיו הטובים,ראה מה זה עשה ללייקרס בתקופה האחרונה.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים