חיזוק בדרך?
|
22-Sep-2014, 16:59
הודעה: #31
|
|||
|
|||
RE: חיזוק בדרך?
(22-Sep-2014 16:29)ORENARIEL כתב: פיליפצ'וק כמה שאתה אפס ... תראה מה שכתבתי ביום ההחתמה של דודו בנתניה ותראה מה אתה ענית: אני במקום שגב מציע לך היום את תפקיד הסקאוטר של המועדון... |
|||
22-Sep-2014, 17:03
הודעה: #32
|
|||
|
|||
פיליפצ׳וק, יתכן ואין לי לך או לאחרים כאן ניסיון בניהול\אימון קבוצת כדורגל אבל אתה חייב להודות שהיו הקיץ הזה מחדלים ניהוליים ומקצועיים שזועקים לשמיים. אם זה בגלל ״קומבינות״ ו״אינטרסים״ זה חמור מאוד, ואם זה בגלל טעויות ניהוליות זה מדאיג מבחינת מי שמקבל החלטות במועדון הזה.
|
|||
22-Sep-2014, 17:12
הודעה: #33
|
|||
|
|||
(22-Sep-2014 17:03)עידן444 כתב: פיליפצ׳וק, יתכן ואין לי לך או לאחרים כאן ניסיון בניהול\אימון קבוצת כדורגל אבל אתה חייב להודות שהיו הקיץ הזה מחדלים ניהוליים ומקצועיים שזועקים לשמיים. אם זה בגלל ״קומבינות״ ו״אינטרסים״ זה חמור מאוד, ואם זה בגלל טעויות ניהוליות זה מדאיג מבחינת מי שמקבל החלטות במועדון הזה. מודה בהחלט ומעולם לא טענתי שלא. לגבי הטעויות המקצועיות כפי שכבר אמרתי קודם לכן, אני טוען למאמן את הקרדיט לתקן ולא מעלה אותו "לגרדום". לגבי הטעויות הניהוליות, אנחנו משלמים על חוסר הניסיון של אלי שגב בניהול קבוצת כדורגל, מה לעשות האיש לא עשה את זה עד לפני שנה והגאווה שלו גרמה לו לחשוב כנראה שזה יהיה לו קל. |
|||
22-Sep-2014, 17:14
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Sep-2014 על ידי 17:21 ORENARIEL.)
הודעה: #34
|
|||
|
|||
(22-Sep-2014 16:51)פיליפצוק כתב:(22-Sep-2014 16:29)ORENARIEL כתב: פיליפצ'וק כמה שאתה אפס ... תראה מה שכתבתי ביום ההחתמה של דודו בנתניה ותראה מה אתה ענית: אסור להתבטא בפורום? מה אתה משתיק ומנפנף דעות ושאלות של אחרים?? אפילו לא חשבת קצת ולא היה אכפת לך מהתוכן העיקר לנפנף.. וזה לא פעם ראשונה שאתה עושה את זה. כשהתבטאתי מקצועית אתה ישר כתבת: "תעודה פרו כבר יש לך?" אם אתה שחקן טוב איזה סיבה תהיה לך לא להראות את היכולות שלך ואת הכושר שלך? לבוא להבחן בישראל לא , אבל לבוא לחתום ולשחק בישראל כן? המאמן יכול להגיד לשחקן הגדול הזה שאני מאוד מאוד רוצה אותך מבחינה מקצועית אבל תבוא להבחן לראות שאתה כשיר ונמצא בכושר משחק סביר מבחינה רפואית.. אין שחקן שלא יסכים להגיע. אני מדבר על כושר משחק מה כל כך קשה בלבחון שחקן בלייב לראות באיזה כושר הוא נמצא? ברור שהוא עובר בדיקות רפואיות כלליות כמו בדיקת לחץ דם ושמיעה וראייה אבל בטוח שמועדון גדול אחר בארץ לא היה נופל ככה |
|||
22-Sep-2014, 17:21
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Sep-2014 על ידי 17:22 פיליפצ'וק.)
הודעה: #35
|
|||
|
|||
מיצ"ל הגיע להיבחן בחיפה לפני ההחתמה?
אידריסו נבחן בחיפה? פריצה נבחן במכבי ת"א? ראיוס נבחן בחיפה? פלט נבחן בב"ש? שחקנים עם רקורד מוכח בליגות "קצת" יותר בכירות ובקבוצות כבר יותר גדולות" לא באים להיבחן בישראל. אלו שחקנים בחזקת take it or leave it אתה יכול לבקש משחקנים בליגה הקונגולזית או הקווקזית או שחקנים נואשים ממש, לבוא ולהיבחן בישראל לפני החתמה. |
|||
22-Sep-2014, 17:28
הודעה: #36
|
|||
|
|||
אצלנו מבלבלים את המוח ושאר הקבצות עובדים לוגסי סגר בפ"ת עוד שם שזאב זרק נעלם
|
|||
22-Sep-2014, 17:31
הודעה: #37
|
|||
|
|||
RE: חיזוק בדרך? | |||
22-Sep-2014, 17:33
הודעה: #38
|
|||
|
|||
הכוונה לחתימה אם התניה לגבי כושר הגופני ובריאות השחקן של נגיד תקופה של שבוע הקבוצה יכולה להתחרט..
אם אידרסו היה מגיע לחיפה בלי כושר משחק של חצי שעה נראה לך שהחתימה היתה תקפה? לא קונים חתול בשק |
|||
22-Sep-2014, 17:35
הודעה: #39
|
|||
|
|||
(22-Sep-2014 17:33)ORENARIEL כתב: הכוונה לחתימה אם התניה לגבי כושר הגופני ובריאות השחקן של נגיד תקופה של שבוע הקבוצה יכולה להתחרט.. אז גם מיצ"ל של מכבי חיפה הוא חתול בשק. אתה כנראה חושב כמו אבי לוזון שליגת העל היא השישית בטיבה באירופה ושחקנים איכותיים עומדים בתור בשביל להגיע אליה. |
|||
22-Sep-2014, 17:36
הודעה: #40
|
|||
|
|||
Re: RE: חיזוק בדרך? | |||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים