מה אני מצפה מיוסי מזרחי ושי הולצמן איך נתניה צריכה לשחק
|
16-Jul-2014, 18:32
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: מה אני מצפה מיוסי מזרחי ושי הולצמן איך נתניה צריכה לשחק
אתם לא צריכים לרדת עליו, והכינוי שלו ממש מתאים לו.
פוסטים של שחקן סרטי בורקס שמתיימר להיות שחקן תאטרון איכותי. אפילו לגביע השוקו אני מתגעגע. העיקר שנתחיל לראות משחקים. |
|||
16-Jul-2014, 19:34
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אתה כותב מדעותך האישיות או אתה רק צינור של ההנהלה שרוצה להסביר למזרחי והולצמן איך היא מצפה שהקבוצה תשחק?
|
|||
16-Jul-2014, 22:58
הודעה: #13
|
|||
|
|||
סחלה אמרתי לא מבוקה אלא מנתניה כי זאת הרמה שלך
סך הכל באתי להרים את הרמה הירודה של הפורום אריאל טל.מ ואמיר אתם יכולים לא להיכנס לכל תגובה או עץ שאני כותב אבל אף אחד לא יסתום פה את הפה כי זה לא לפי המנגינה שאתם מנגנים . מכל הקשקושים שלכם אתם מדכאים כל מי שמעונין להיכנס לפורום הזה אתם יכולים ללכת לפנזין לקופסא או לקיבינימט לא יבכו עליכם כשתעזבו כאן או שתתוכחו לגופו של ענין או שלא תפריעו לאחרים עם ההגיגים המפגרים שלכם , אין לכם מה לומר אל תכתבו , ואין קשר לכל חבר פורום וותיק או חדש אין כאן זכויות יתר בגלל וותיקות |
|||
16-Jul-2014, 23:14
הודעה: #14
|
|||
|
|||
Re: RE: מה אני מצפה מיוסי מזרחי ושי הולצמן איך נתניה צריכה לשחק
(16-Jul-2014 22:58)זאב רווח כתב: סחלה אמרתי לא מבוקה אלא מנתניה כי זאת הרמה שלךלא שזה מזיז לי אבל לא הבנתי איך השם שלי נכנס לך למקלדת. אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
17-Jul-2014, 0:03
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(16-Jul-2014 22:58)זאב רווח כתב: סחלה אמרתי לא מבוקה אלא מנתניה כי זאת הרמה שלך באת להרים את הרמה הירודה של הפורום ... אתה בהתנדבות או מקבל שכר ? ומתי אתה הולך ? מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
17-Jul-2014, 4:08
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(17-Jul-2014 0:03)טל.מ כתב:(16-Jul-2014 22:58)זאב רווח כתב: סחלה אמרתי לא מבוקה אלא מנתניה כי זאת הרמה שלך ויפה שעה אחת קודם ותגיד למי ששלח אותך שאתה ההפך מבלעם, באת לברך ויצאת מקלל. אתה עושה שרות רע למי ששלח אותך מפגר אבל אופטימי |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים