שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אותי לימדו
29-Jun-2014, 14:07
הודעה: #51
RE: אותי לימדו
ולמה אתה חושב שההצעה הנורמטיבית שלך תתקבל אם עד היום זה עוד לא קרה ?
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
29-Jun-2014, 14:11
הודעה: #52
אותי לימדו
ההצעה שלך אריאל נחמדה. האחוזים בין 60-90 זה חתיכת טווח .. Wink
ברמה העקרונית - לחשוב מה עושים זה יופי. נחשוב נכתוב נריב. ואז מה ? כלום . אנחנו לא קובעים שום דבר.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
29-Jun-2014, 14:35 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Jun-2014 על ידי 14:36 אריאל.)
הודעה: #53
(29-Jun-2014 14:11)טל.מ כתב:  ההצעה שלך אריאל נחמדה. האחוזים בין 60-90 זה חתיכת טווח .. Wink
ברמה העקרונית - לחשוב מה עושים זה יופי. נחשוב נכתוב נריב. ואז מה ? כלום . אנחנו לא קובעים שום דבר.

בכוונה הטווח היה מאד רחב, הוא בוודאות מעל חצי, כי זה האיש והוא נשוי לדרום אמריקאית... (יש כאלה שהטווח שלהם הוא בין פרומיל לשנים...) והוא לא יכול להיות 100, כי זה לא אני אמרתי.

אני יודע מה האחוז שאני נותן, הוא לא לפרסום.

לגבי מה נעשה?!
יש הרבה מה לעשות.
החל מלא לבוא וקלה בהפגנה מול בית הבעלים בקריאות בדם ואש את שגב נגרש. (סוג של חראקירי)

אבל הצעד הראשון, הוא להפסיק לבאס את התחת של כולם לפני שהעונה התחילה.

גם בגלל נבואות שמגשימות את עצמן ורק מהחרא שמפרסמים פה באינטרנט יכול להתחיל כדור שלג, גם בגלל שאנשים ממורמרים פוגעים לעמצם בבריאות
ראה:
http://www.shahal.co.il/%D7%94%D7%A7%D7%...%9C%D7%91/
וגם בגלל שבאמת מגיע קרדיט למי שהוביל שנה מצויינת שנה שעברה וקרדיט זה שנסתום קצת את הפה עם ביקורת, גם אם היא נכונה.

מפגר אבל אופטימי
The following 1 user Likes אריאל's post:
אלון (2929-0606-2014201420142014)
29-Jun-2014, 14:50
הודעה: #54
אותי לימדו
קראתי. נשבע לך אני לא אשה .

29-Jun-2014, 14:53
הודעה: #55
(29-Jun-2014 14:50)טל.מ כתב:  קראתי. נשבע לך אני לא אשה .

אמנם אישה וילדים אלה מחלות (יש רופא למחלות לב ריאה, יש רופא למחלות עור, יש רופא נשים ורופא ילדים, אין רופא "גברים")

אבל אני בטוח שבמקרה הספציפי הזה, זה טוב גם לאוהדי כדורגל (בעצם יש גם רופא ספורט...)

מפגר אבל אופטימי
29-Jun-2014, 16:44
הודעה: #56
מי לדעתכם מיותר במערכת ? לומר שהמנגנון מנופח בלי לומר איזה תפקידים מיותרים זה לא רציני
אני לא מדבר לגופם של אנשים אלא לגופם של תפקידים
29-Jun-2014, 17:15
הודעה: #57
היועץ המיוחד לענייני כדורגל
מנהל מחלקת הנוער או יושב ראש מחלקת הנוער - מישהו מהם מיותר אעפ שהבנתי שמנהל המחלקה עושה זאת בהתנדבות (ובטח שכרו הוא מאחוזים על עסקאות הספונסרים כימים ימימה).
וזה רק ממה שאני מכיר.

29-Jun-2014, 23:04
הודעה: #58
הבעיה שלנו ושל שגב היא ניהולית ולא מקצועית רובכם לא עושים את ההפרדה...
בנוסף ריבוי דיעות יוצר חבורות מספיק ששניים חושבים משהו ו-3 משהו אחר כבר יש כאלה שמחכים לכשלון ולהגיד אמרתי לך...
המערכת עוד מימי יאמר עסוקה יותר ברכילות ופחות בעשייה...ביום שיגידו לשגב את האמת ולא מה שהוא רוצה לשמוע נהיה מועדון בריא יותר...
מבנה ניהולי אופטימלי:
בעלים
מנכ"ל
מנהל קבוצה , מזכירה זהו...

מחלקת נוער מנכ"ל , מנהל אקדמיה, מזכירה
30-Jun-2014, 11:00
הודעה: #59
אני לא מסכים איתכם בכל מחלקה צריך גם מנהל שדואג לכל הלוגסטיקה הארגון היומיומי הדיווח השבועי והחודשי וגם צריך יו"ר שנמצא מעל הכל ומקבל את כל ההחלטות בגדול
עונה שעברה והעונה הזאת הכל מתוקתק כמו שעון שוויצרי , נכון שזה עולה יותר כסף של משכורות אבל אנשים עובדים , לא יפה והוגן לבקש שיעבדו בחינם !

לגבי קובי בלדב אתם פשוט לא מכירים כמה כסף הוא מכניס למועדון כסף שבלעדיו לא היה בכלל מגיע ! אז מה עדיף ?
היו פעם 2 חברים אחד קנאי והשני צר עין , שניהם הולכים בדרך פוגש אותם המלך , הם ישר משתחווים לו והוא אומר להם ככה : " שאחד מכם יבקש ממני משהו אבל שיידע שלחברו אתן פי 2 " .
התחילו שניהם לריב כל אחד מבקש מהשני לדבר אחרון על מנת לקבל פי 2 , בסוף צר העין ניצח את הקנאי ואומר לקנאי לדבר ראשון , הקנאי חושב ואז אומר למלך " אני מבקש שתעקור לי עין אחת על מנת שתוציא לחברי 2 עיניים " !!!

אני מאמין שכל " המקורבים" למינהם היו מתים לעבוד בקבוצת כדורגל גם "חינם" אבל אחרי תקופת מה היו גם רוצים שכר לעבודתם !
בקבוצת כדורגל יש צורך בהרבה " מסביב" כל עוד זה נקי ולמען ההצלחה !!!
30-Jun-2014, 11:08
הודעה: #60
אם כבר סיפורימפו...

במפעל אחד התברר שיש גנבים שבאים בלילה ולוקחים סחורה, החליטו להעסיק שומר.

אחרי כמה זמן, הבינו שצריך שמירה גם בחגים ושבתות וכשהמפעל הומה לא שמים לב מה קורה, ולכן צריך שמירה 24/7, אז לקחו 3 שומרים, אבל אז ראו שמפעם לפעם מישהו חולה או יוצא לחופשה או במילואים, אז לקחו שומר רביעי, אבל אז התחילו לריב מי שומר מתי ומי לא, אז לקחו מנהל ביטחון. מנהל הביטחון ביקש כמובן מזכירה, שתדפיס את תורנויות השמירה ותטלפן לוודא שהשומר יגיע בזמן.
מנהל הביטחון והמזכירה צריכים כמובן משרד לשבת בו, עם מזגן, מכונת צילום ופקס.

צריך גם פלאפונים, מכשירי קשר, רכב לסיורים והשתלמויות...

ההוצאות על הביטחון נהיו כבדות, אז לקחו יועץ שימליץ איפה לחסוך... והוא הציע לקצץ שומר אחד

מפגר אבל אופטימי
The following 1 user Likes אריאל's post:
אלון (3030-0606-2014201420142014)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים