תודה רבה לבעלי הבית בנתניה על בניית קבוצה איכותית
|
10-Jun-2014, 23:15
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: תודה רבה לבעלי הבית בנתניה על בניית קבוצה איכותית
הכל טוב ויפה , אבל לנפנף את פינאס שהוא יחסית לא רע ואת ליפניה שגם יחסית לא רע לליגה שלנו בקלות כזו כאילו עומד מינמום יעקב שחר בבעלות הקבוצה ואחר כך לחפש בלם חודש וחצי ואפילו מגן ישראלי סוג ב' זה לא התנהלות נכונה
ביחס להשאר אני מקווה לטוב. מה שכן אנשים מקצועיים וטובים עומדים בראש הקבוצה נחזק את ידם. |
|||
10-Jun-2014, 23:22
הודעה: #12
|
|||
|
|||
תודה רבה לבעלי הבית בנתניה על בניית קבוצה איכותית
מסכים איתך לגבי טופי. לגבי ליפנייה - לא יודע. הוא ככה ככה . מצד אחד סוג של קיר קשה מאוד לעבור אותו מצד שני כל פעם שהכדור היה אצלו יכולת לראות שהוא מאוד מסורבל בתנועה . אני מסכים שעדיף היה להשתדרג. לך תדע אולי יש בלם אחר על הכוונת.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
11-Jun-2014, 0:39
הודעה: #13
|
|||
|
|||
מה הקשר מי ומה אני זה לא חשוב ולא מענין
אני רוצה לפרגן לבעלים גם אם עדיין לא כל השחקנים חתומים זה שהם החתימו שחקנים טובים כמו לויטה לטווח ארוך לערן לוי לא מגיע מילה טובה ? קיודה לא שחקן טוב ? דודו סראנסה לא השחקן הזר הכי נוצץ שהגיע לארץ ? זה ששנה שעברה אחרי שירדנו ליגה עידו לוי רצה לברוח והבעלים השאיר אותו ואת חסן ? הביא שחקנים אפורים לוחמים כמו ז'אן ורול לא נחשב ? זה שהחתים רק לפני חודש את תומר קשטן ואת מאמן השוערים למחלקת הנוער נוסובסקי , לא נחשב ? מה עד שלא יהיה לכם ההרכב של ריאל מדריד חתום לא תגידו מילה טובה ? לא תתנו שקט למערכת ? או שעדיף לכם ידיעות שהנה מחתימים את דייויד בקהאם ? יש לנו בעלים שכל כך רצינו המון זמן , אחד שישאר לנו המון זמן בקבוצה ( הצהיר על כך ) , אחד שלא בא לתפוס כותרות על חשבון הקבוצה , אחד שלא זורק כספים מטורפים עם קפריזות ואחרי אכזבה מפרק מוכר הכל , יש לנו בעלים שהחתים מאמן ל 3 שנים משמע שהוא מאמין גם במאמן ונותן לו כלים להצליח . מזרחי לא היה חותם בלי לקבל כלים משמע תקציב רכש שיאפשר לו להצליח . סוף כל סוף יש לנו קבוצה בריאה מתפקדת חיה משתקמת , אז עדיין לא זכינו בכלום אבל עכשיו אני מראה לכם את הדרך שזאת היא הדרך להצליח להחזיר את האימפריה . אתם רואים לא יותר רחוק מהאף ואילו אני מראה לכם את הדרך להצלחה ...אם הדרך הזאת תימשך בעוד פחות מ3 השנים של יוסי מזרחי כמאמן מכבי נתניה תהיה אלופת המדינה בלי קשר לתל אביביות חיפה או כל קבוצה אחרת במדינה , אני כבר רואה את זה עכשיו לכן אני כבר עכשיו מודה לבעלים ומדרבן אותו כמה שיותר מפרגן לו שימשיך ולא יתייאש מבכיינים כמוכם ... אני מקווה שיהיו לפחות 5000 מנויים שהבן אדם לא יתאכזב חלילה ויתקרר ..... |
|||
11-Jun-2014, 0:43
הודעה: #14
|
|||
|
|||
אפשר לפרגן על העונה שעברה ועל ההשקעה...
עם מי שיש כרגע אנחנו והפועל פ"ת יורדים ליגה בוודאות. |
|||
11-Jun-2014, 0:47
הודעה: #15
|
|||
|
|||
כבר עכשיו אתה הרבה הרבה יותר טוב ממכבי פ"ת , הפ"ת , הפועל תל אביב , סכנין , בית"ר ירושלים .... צחשבו חיובי יהיה חיובי תחשבו מנחוס תהיו בנאחס כל החיים ...
|
|||
11-Jun-2014, 1:03
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Jun-2014 על ידי 1:04 ORENARIEL.)
הודעה: #16
|
|||
|
|||
וואלה??
תן את ההרכב שיש לך עכשיו? |
|||
11-Jun-2014, 1:09
הודעה: #17
|