מאמן נתניה ערך אסיפה קשה: "אהיה כמו שוטר. אתם עושים פה שכונה".
|
28-Sep-2015, 15:02
הודעה: #51
|
|||
|
|||
RE: מאמן נתניה ערך אסיפה קשה: "אהיה כמו שוטר. אתם עושים פה שכונה". | |||
28-Sep-2015, 15:05
הודעה: #52
|
|||
|
|||
RE: מאמן נתניה ערך אסיפה קשה: "אהיה כמו שוטר. אתם עושים פה שכונה".
(28-Sep-2015 15:02)אייל ס כתב:(28-Sep-2015 14:55)פיליפצוק כתב:(28-Sep-2015 14:47)mordii2 כתב: לפי הפרסום בספורט 1 השחקן הבעיתי שוחרר עכשיו השאלה מי השחקן הבעיתי דודי ? אני יודע, אבל גם השיחרור שלו היה תמוה ופתאומי ואני כמעט בטוח שגם הוא לא על רקע מקצועי. |
|||
28-Sep-2015, 15:13
הודעה: #53
|
|||
|
|||
מאמן נתניה ערך אסיפה קשה: "אהיה כמו שוטר. אתם עושים פה שכונה". | |||
28-Sep-2015, 15:16
הודעה: #54
|
|||
|
|||
מה היינו עושים בסוכה בלי הפורום ושלומי דורה.
אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
28-Sep-2015, 15:18
הודעה: #55
|
|||
|
|||
מאמן נתניה ערך אסיפה קשה: "אהיה כמו שוטר. אתם עושים פה שכונה". | |||
28-Sep-2015, 15:19
הודעה: #56
|
|||
|
|||
ההדבקה של ההדלפה לדודי,כל כך לא הוגנת וכל כך "אכזרית",בתחילת הדרך לא רציתי להתערב עד שטל מיוחס ביקש כאן בפורום והצעתי אותו לדורון,כשאשר אלון עשה "תרגיל מסריח",התערבתי פעם נוספת לסגור את הפינה.
וזהו! לא שוחחתי איתו מאז שכף רגלו דרכה במועדון ועד ששוחרר ב"בושת פנים". כשנודע לי על ארועי המחנה(ומהכי לא דודי שיש בקבוצה)עידכנתי את דורון,הוא ביקש שאשוחח עם דורה ואבדוק איתו,זו היתה טעות(לא אופיינית),שעלתה לדודי באפשרות להיות שחקן במכבי נתניה. בדיוק כמו סיפור הפרסום של אביה,לאביתר זה נודע(כניראה מהמקור שהודיע לי) רק לפני כמה ימים והוא ניסה לעודד אותי לעזור לו בפרסום וכמובן שמילה לא שמע מימני,אך בנתניה כמו בנתניה,קודם יורים אחרי זה מחפשים את המטרה... אני משוכנע שכמו שהם מסתדרים ניפלא בלי עזרתי בחודשיים האחרונים,הם יסתדרו גם בעתיד. |
|||
28-Sep-2015, 15:27
הודעה: #57
|
|||
|
|||
(28-Sep-2015 15:19)אייל ס כתב: ההדבקה של ההדלפה לדודי,כל כך לא הוגנת וכל כך "אכזרית",בתחילת הדרך לא רציתי להתערב עד שטל מיוחס ביקש כאן בפורום והצעתי אותו לדורון,כשאשר אלון עשה "תרגיל מסריח",התערבתי פעם נוספת לסגור את הפינה. למען הסר ספק, מדובר באשר אלון ולא אני, נכון...? נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
The following 1 user Likes אלון's post: אייל ס (2828-0909-2015201520152015) |
28-Sep-2015, 15:30
הודעה: #58
|
|||
|
|||
(28-Sep-2015 15:19)אייל ס כתב: ההדבקה של ההדלפה לדודי,כל כך לא הוגנת וכל כך "אכזרית",בתחילת הדרך לא רציתי להתערב עד שטל מיוחס ביקש כאן בפורום והצעתי אותו לדורון,כשאשר אלון עשה "תרגיל מסריח",התערבתי פעם נוספת לסגור את הפינה. אייל האם יש משהו במערכת ( שהוא לא שלומי דורה ) שלא אוהב שאתה הסתובבת במתקן ( אולי ספונסרים ) ? וסליחה על השאלה מראש Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
28-Sep-2015, 15:36
הודעה: #59
|
|||
|
|||
(28-Sep-2015 15:30)זיו פלם כתב:(28-Sep-2015 15:19)אייל ס כתב: ההדבקה של ההדלפה לדודי,כל כך לא הוגנת וכל כך "אכזרית",בתחילת הדרך לא רציתי להתערב עד שטל מיוחס ביקש כאן בפורום והצעתי אותו לדורון,כשאשר אלון עשה "תרגיל מסריח",התערבתי פעם נוספת לסגור את הפינה. זהו,שלא הסתובבתי במתקן(עזרתי בלי להיות שם,למעט ישיבות תקציב קונקרטיות)) אגב,שלומי מאוד מאוד נעזר בי,עד אחרי המחנה.ושאני אומר מאוד מאוד,זה מאוד מאוד מאוד ורק כדי שהאוויל שהוציא את ההודעה הדבילית יבין עד כמה אני גם היום לויאלי למערכת,כל עוד שלומי במועדון איש לא ידע איך הוא נעזר בי(כדי שלא תיהיה םגיעה נוספת במקצועיות שלו). |
|||
28-Sep-2015, 15:40
הודעה: #60
|
|||
|
|||
אז תסביר לי מי לא אוהב אותך ואת זה שאתה מעורב
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים