הגיע זמן דין גל
|
20-Feb-2016, 13:55
הודעה: #41
|
|||
|
|||
RE: הגיע זמן דין גל
(20-Feb-2016 3:20)אופיר34 כתב: דין גל שוער עם פוטנציאל אבל שום קבוצה רצינית לא תהמר על שוער בן 20-21 שיהיה השוער הראשון שלה לאורך עונה שלמה.טיבו קורטואה השוער הראשון של אתלטיקו מגיל 19 וחצי. זמן לא רב אחר כך הפך גם לשוער הצעיר אי פעם של נבחרת בלגיה. דויד דה חאה חתם במנצ'סטר יונייטד בגיל 21. איקר קסיאס מגיל 19 הוא שוערה הראשון של הנבחרת הבוגרת של ספרד. שיחק לראשונה בשער של ריאל מדריד בגיל 17 והפך לשוער הראשון בגיל 18. ויקטור ואלדס הפך לשוער הראשון של ברצלונה בגיל 21. בארץ? פרדראג ראיקוביץ', השוער הצעיר בן ה-19 של הכוכב האדום בלגראד הוחתם במכבי תל אביב ששיחררה שוער ותיק וסמכה על שוער בן 19. משה מרכוס הפך לשוער ראשון במכבי ת"א לפני גיל ,20 בוני גינצבורג עשה זאת לפני גיל ,!16 אבי רן ז"ל לקח אליפות בגיל ,21 יום-טוב טליאס לקח אליפות בגיל .19 להמשיך? |
|||
20-Feb-2016, 14:09
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Feb-2016 על ידי 14:26 עידן444.)
הודעה: #42
|
|||
|
|||
הגיע זמן דין גל
(20-Feb-2016 12:59)אופיר34 כתב: עידן, אני יודע שזה קשה לך אבל או שתתייחס לדברים ותפסיק לחלק לי ציונים או שאל תגיב למה שאני כותב וזהו. מתבצר או לא מתבצר.... ה 20 אוהדים שכותבים פה לא משקפים כלום . אני מכיר לא מעט אוהדים שחושבים בדיוק כמוני ,איך זה ?? נשמע לך מוזר ?? אז תתפלא יש עוד כמה אוהדים למכבי נתניה מלבד חברי הפורום המכובד הזה. תתפלא, אני יושב עם אנשים שחושבים בדיוק כמוך. חושבים בדיוק כמוך על המחאה הזו וטוענים לגבי שחקני הבית את אותן טענות- שהם לא מספיק טובים, שלעידו לוי יש רגליים עקומות והוא רץ כמו ברווז, וכששחקני בית כושלים הם הראשונים שיקפצו- ״הינה, שחקני בית רציתם!״. תשאל את דוד חטב מי זה אושר ששון(ואושר זה בשבילי מישהו שנע בין אח, לחבר, לאבא שני) ולכמה שחקני בית הוא עשה כאן את המוות... אני מסביר להם בדיוק את מה שאני מסביר לך ותתפלא- הם מתחילים להבין. כי את הביזיון הזה באמת צריך להיות עיוור כדי לא לראות. לראות את החבורה העלובה הזו ולהמשיך לטעון שהם טובים יותר מכל מה שיש בבית מלבד אביב אברהם זה פשוט לא רציני. ואני מוכן לעבור איתך קבוצה קבוצה לאורך כל ה- 25 שנה שאני אוהד- ותראה שמות של עשרות שחקנים שקיבלו כאן צאנס, חלקם מצאו עצמם אחר כל בליגה א׳ ומטה, חלקם בנבחרות ישראל, במכבי חיפה, במכבי ת״א ובהפועל ת״א- לקחו תארים ומכבי נתניה מעולם- אבל מעולם לא נראתה עלוב כמו החבורה שמתרוצצת לה היום עם הסמל שלנו! ולא עוד! אם המועדון הזה ממשיך להעדיף שניר דורי על דין גל, בורלא על מסרוואה או אביב אברהם, עומר ורד על ויקי כחלון, חיימוביץ ואביב חדד על עידו לוי ודודי תירם, מוצא מקום לאוסף של שחקנים שאם תחבר את כל השערים שלהם יחד 3 שנים אחורה לא מגיעים למספר דו סיפרתי בלי לתת אפילו דקה לשחקן בית התקפי כבר שנים- זה מועדון שאיבד את דרכו! מועדון שמגעיל אותי! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
20-Feb-2016, 14:13
הודעה: #43
|
|||
|
|||
הגיע זמן דין גל
עידן אני נאלץ להסכים איתך .. יותר גרוע ממה שיש לנו על הדשא לא יכול להיות, ועדיין אביב לא מקבל דק ועדיין מרגוליס הופך להיות מגן ימני ולא מעלים אף אחד מהנוער. אין לי הסברים , חוץ מאשר מועדון שאיבד כל זהות .
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
20-Feb-2016, 16:48
הודעה: #44
|
|||
|
|||
שרגא, הבאת לי פה רשימה של שוערי עילית גם בארץ וגם בחו"ל. שוערים שאפילו בגילם הצעיר הטביעו את חותמם באליפויות עולם לנבחרות צעירות ובתחרוית במסגרות רציניות באירופה. אלה חריגים שלא מעידים על הכלל. אני יכול לתת לך את הדוגמה של מכבי שגם עם ברק לוי עצמו וגם אוחיון היום מעדיפה שוערים אחרים. רב הקבוצות לא נותנות את הבמה לשוערים כל כך חסרי נסיון אלא אם באמת מדובר בעילוי.
טל, ממש נפלתי מהכיסא שאתה מסכים עם עידן... עידן, חוזר ואומר לך בפעם המיליון - אנחנו לא צריכים ליפול לא עם החיזוק שאנחנו מביאים ובאותה מידה לא לשתף שחקנים לא ראויים רק בגלל התווית שלהם. ובמסגרת התחרות של נתניה הכי גרועה אני ראיתי נתניה יותר גרועה ב 96 קבוצה שהייתה על סף ליגה שלישית... ואת האמת לי זה לא משנה. אני אוהד את המועדון גם בימיו הקשים בן אם למנהלו קוראים אוסידון, אלון, שגב או יאמר. הייתי לפניהם ואהיה אחריהם. נפגש באיצטדיון! Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
20-Feb-2016, 17:03
הודעה: #45
|
|||
|
|||
הגיע זמן דין גל
(20-Feb-2016 16:48)אופיר34 כתב: שרגא, הבאת לי פה רשימה של שוערי עילית גם בארץ וגם בחו"ל. שוערים שאפילו בגילם הצעיר הטביעו את חותמם באליפויות עולם לנבחרות צעירות ובתחרוית במסגרות רציניות באירופה. אלה חריגים שלא מעידים על הכלל. אני יכול לתת לך את הדוגמה של מכבי שגם עם ברק לוי עצמו וגם אוחיון היום מעדיפה שוערים אחרים. רב הקבוצות לא נותנות את הבמה לשוערים כל כך חסרי נסיון אלא אם באמת מדובר בעילוי. איך אתה קובע שהם לא ראויים? מה האינדיקציה? איך יכול להיות שדור אלו שאפילו לא היה שחקן הרכב בנוער של מכבי פ״ת יותר ראוי משחקני נבחרת בנתניה? באמת מנסה להבין מה האינדיקציה. שי הולצמן לדעתך היה מקבל צאנס בנתניה הנוכחית? אני בטוח שלא. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
20-Feb-2016, 17:31
הודעה: #46
|
|||
|
|||
הגיע זמן דין גל
(20-Feb-2016 16:48)אופיר34 כתב: שרגא, הבאת לי פה רשימה של שוערי עילית גם בארץ וגם בחו"ל. שוערים שאפילו בגילם הצעיר הטביעו את חותמם באליפויות עולם לנבחרות צעירות ובתחרוית במסגרות רציניות באירופה. אלה חריגים שלא מעידים על הכלל. אני יכול לתת לך את הדוגמה של מכבי שגם עם ברק לוי עצמו וגם אוחיון היום מעדיפה שוערים אחרים. רב הקבוצות לא נותנות את הבמה לשוערים כל כך חסרי נסיון אלא אם באמת מדובר בעילוי. אני בדרך לא מסכים איתו בנושא הצעירים של המועדון, תתפלא. אלא מה ..? כשקולטים מי מגיע לכאן מקבוצות אחרות מבינים שמסתלבטים על חשבוננו. אתה רשאי להמשיך להתבצר ולחשוב שההחלטות שנלקחות בנתניה הם מקצועיות טהורות ונטולות אינטרסים. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
20-Feb-2016, 18:33
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Feb-2016 על ידי 18:34 אופיר34.)
הודעה: #47
|
|||
|
|||
תסלחו לי אבל אם מאמן אחד או שניים היו נותנים עדיפות לרכש מבחוץ אז ניחא אבל לא יכול להיות שכל מאמן שמגיע לפה מגיע למסקנה שעדיף לו רכש מבחוץ על התוצרת המקומית. לא מבין, למאמן אין אינטרס להצליח? לכולם יש משהו נגד שחקני הבית? כולם לא מבינים כדורגל?
אולי תפנימו שמקצועית זה פשוט לא מתאים?? Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
20-Feb-2016, 18:42
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Feb-2016 על ידי 18:43 עידן444.)
הודעה: #48
|
|||
|
|||
הגיע זמן דין גל
שמעון הרוש מתאים.
על כל המאמנים זה לא אומר כלום מעבר לזה שהם פחי אשפה שהגיעו למועדון פח אשפה. נראה את שלומי דורה מביא את חבורת הזבל הזו אצל איזי. או את יוסי מזרחי עושה בבני יהודה מה שהוא עשה כאן בעונה שעברה. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
20-Feb-2016, 18:47
הודעה: #49
|
|||
|
|||
או שאתה תפנים שאין לך מושג
|
|||
20-Feb-2016, 19:04
הודעה: #50
|
|||
|
|||
(20-Feb-2016 16:48)אופיר34 כתב: שרגא, הבאת לי פה רשימה של שוערי עילית גם בארץ וגם בחו"ל. שוערים שאפילו בגילם הצעיר הטביעו את חותמם באליפויות עולם לנבחרות צעירות ובתחרוית במסגרות רציניות באירופה. אלה חריגים שלא מעידים על הכלל. ברור שנתתי לך רשימה של שוערי עילית. אם אלה לא היו שוערי עילית היית אומר "מה זה? סתם שוערים. הם לא טובים". אז קיבלת שוערי עילית. אבל לא. זה לא מספיק לך. הייתי יכול לתת לך רשימה של 100 שוערים שקיבלו את הבמה בגיל 19, 20, 21. או 1000 כאלה, והיו טובים. אבל אני אוותר כי יש לי חיים. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים