שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אותי לימדו
29-Jun-2014, 0:22
הודעה: #41
אותי לימדו
בתור יו״ר הנאיבים אשמח לשמוע למה ציפיתי ומה בפועל קורה....

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
29-Jun-2014, 0:44
הודעה: #42
RE: אותי לימדו
(29-Jun-2014 0:08)אייל ס כתב:  
(28-Jun-2014 23:20)אלון כתב:  איל,היה איזשהו משהו מיוחד שגרם לך לפתוח את הפוסט דווקא היום ובצורה שפתחת אותו...?

הנאיביות של חלק מהכותבים בפועל.

צודק כל מילה , כבר לפני חודש וחצי ראינו שהדברים לא מתנהלים כמו שצריך, ועל שפיגלר כל מילה מיותרת, בסופו של יום הלוואי ודברים יסתדרו טוב יותר ונראה קבוצה טובה.
29-Jun-2014, 0:51
הודעה: #43
תענה לו אייל אל תתבייש. וכן אתה נאיבי Smile
29-Jun-2014, 0:53
הודעה: #44
אותי לימדו
מה ראית אתה מוכן להסביר לנו ??
מאז שהפחדת אותנו שאין כסף וגורלנו עומד להיות רע ומר הקבוצה החתימה 6 שחקנים , חלקם עם רזומה בהחלט מכובד. וברור לכולם שלפחות עוד שני שחקנים יגיעו. אז על מה אתה מדבר אפשר להבין ?
לא מבין את הקטע הזה שלא מסוגלים לתת פה צ׳אנס לשום מהלך.
אולי באמת כדאי ששגב יחזיר את המפתחות לבלדב ולב ואז נראה מה יגידו כל החכמים הגדולים

Sent from my iPhone using Tapatalk
The following 1 user Likes אופיר34's post:
אלון (2929-0606-2014201420142014)
29-Jun-2014, 1:59
הודעה: #45
(29-Jun-2014 0:51)צהוב לעולמים כתב:  תענה לו אייל אל תתבייש. וכן אתה נאיבי Smile

הוא אולי נאיבי אבל לך אין מושג!
אני לא יודע בן כמה אתה אבל התגובות שלך הם של ילד שמרגיש שאם לא שפכו כסף על דודו ביטון או על נאווקמה אז הקבוצה מועמדת לירידה ודאית.
29-Jun-2014, 2:38 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Jun-2014 על ידי 2:45 צהוב לעולמים.)
הודעה: #46
פיליפ תחשוב מה שאתה רוצה שיהיה לך לבריאות...

אני אומר את דעתי לא נעים לך אתה לא חייב להגיב
29-Jun-2014, 3:08 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Jun-2014 על ידי 3:10 eliahu.)
הודעה: #47
אייל, עדיין התייחסותך הראשונית סתומה ונסתרת.
לא ברור משל האבטיח. כמו גם מה הביא אותך לפתוח את הפוסט.
אני כמו רבים בפורום מוקיר מאוד את תרומתך ופועלך למען המועדון ובעיקר בימיו הקשים.
לא נראה שהמועדון נמצא כעת במקום רע כפי שהיה לפני זמן לא רב.
האם היה מקרה שהרתיח אותך מטעם אדם במועדון?
אני מאוד מקווה שאינך מושפע מהיסטורית היחסים שלך עם מוטלה.
במילים אחרות שאין השפעה של שנאת מרדכי.

Sent from my GT-I8190T using Tapatalk

ועוד משהו יש כאן עליהום גדול על חוסר הצניעות של מוטל'ה ואולי בצדק. אך פוגם העניין שמתעלמים מהזכויות הרבות שלו בהבאתו של שגב ורכישת המועדון.

Sent from my GT-I8190T using Tapatalk
29-Jun-2014, 7:01
הודעה: #48
אליהו בוקר טוב,אין היסטורית יחסים שלילית ביני ובין מוטלה/לב/דניאל/בלדב/שגב/מאור,מעבר לכך לו היה תלוי הדבר בחלק לא מבוטל מאלו שהזכרתי סביר להניח שהייתי עדיין בפוזיציה הקודמת(שהיתה מאוד נוחה למרבית האנשים).
אני מונע מאהבת מכבי נתניה,נקודה.
לכן,הייתי שם כשהזדקקו לי ונעלמתי כעוף החול המיטולוגי ברגע שהבנתי שמקומי לא נחוץ.

לגבי הפוסט ולגבי הערות אחרות שמעיר מפעם לפעם,מה לעשות....לעיתים שלא מסוגל להבליג והנאמר כאן והמתנהל שם מוציא אותי משלוותי,מרשה לעצמי(בדרכי),להעיר הערותי.

ואכן זה אבטיח ולא שום פרי אחר,שהיינו מאוד רוצים שיהיה.
29-Jun-2014, 10:37
הודעה: #49
(29-Jun-2014 7:01)אייל ס כתב:  אליהו בוקר טוב,אין היסטורית יחסים שלילית ביני ובין מוטלה/לב/דניאל/בלדב/שגב/מאור,מעבר לכך לו היה תלוי הדבר בחלק לא מבוטל מאלו שהזכרתי סביר להניח שהייתי עדיין בפוזיציה הקודמת(שהיתה מאוד נוחה למרבית האנשים).
אני מונע מאהבת מכבי נתניה,נקודה.
לכן,הייתי שם כשהזדקקו לי ונעלמתי כעוף החול המיטולוגי ברגע שהבנתי שמקומי לא נחוץ.

לגבי הפוסט ולגבי הערות אחרות שמעיר מפעם לפעם,מה לעשות....לעיתים שלא מסוגל להבליג והנאמר כאן והמתנהל שם מוציא אותי משלוותי,מרשה לעצמי(בדרכי),להעיר הערותי.

ואכן זה אבטיח ולא שום פרי אחר,שהיינו מאוד רוצים שיהיה.

מה רע באבטיח מתוק בימים חמים אלה... Huh
29-Jun-2014, 13:45 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Jun-2014 על ידי 13:46 אריאל.)
הודעה: #50
כמו תמיד, אין אמת אחת ואין מישהו (חוץ ממני כמובןSmile) שתמיד צודק בכל וכל מה שהוא אומר נכון (ולהיפך, גם נבלים טיפשים לפעמים צודקים).

יש הרבה אמת במה שאומר אייל והביקורת לטווח ארוך, שמערכת מסואבת ובזבזנית תביא לנו צרות, גם אם השנה יהיה בינגו בזרים ובישראלים ונעשה שנה נהדרת.

מצד שני, כשמשהו לא קורה בדיוק כמו שאייל רוצה או חושב שצריך להיות, אז לפעמים יש הרגשה שמבחינתו הכל רקוב ונועד לכישלון... והיות והוא מנהל מצליח בחייו הפרטיים, מי אני שאתווכח איתו.

אז אני לוקח את דבריו של אייל באחוז מסויים שנע בין 60% ל-90%, מצד שני אני רואה (אומנם באיטיות רבה ממה שציפינו) שבנו קבוצה שעל הנייר נראית יותר ממספקת (על הנייר, זרים מרשימים, ישראלים טובים +).

אז עכשיו נשאר לפרוע את הצ'ק שלנו האוהדים, שזה לתת קרדיט לצוות המקצועי, כלומר לבוא למגרש עם סבלנות, לעודד ולא לקלל, לפחות 10 משחקים, לראות את הטוב ולקוות שישתפר.

אם אחרי 10 משחקים, נראה שהדברים לא מתחברים ולא נראה שהם יכולים להשתפר, אז צריך לחשוב מה עושים

מפגר אבל אופטימי
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים