הגיע זמן דין גל
|
19-Feb-2016, 16:03
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Feb-2016 על ידי 16:08 עידן444.)
הודעה: #31
|
|||
|
|||
הגיע זמן דין גל
סחתיין עליך מוטי חביב!!!
כל מילה יהלום!!! Sent from my iPhone using Tapatalk להגיד אין שם כלום זה הכי קל. כפי שאני אומר, היום כבר לא נותנים צאנסים. מביאים בינוניים מינוס מבחוץ על חשבון שחקני נבחרת צעירים. אני עומד על כך- בנתניה הנוכחית- קלמי סבן, אלמוג כהן ולירון וילנר בחיים לא היו מקבלים צאנס בדיוק כפי שעדי נימני, דודי תירם ואביב עזריה לא קיבלו. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
19-Feb-2016, 20:33
הודעה: #32
|
|||
|
|||
RE: הגיע זמן דין גל
(19-Feb-2016 15:23)דוד חטב כתב:(18-Feb-2016 16:00)עידן444 כתב:(18-Feb-2016 15:48)amir כתב:(18-Feb-2016 15:41)טל.מ כתב: צריך בודאות. בשנה הבאה אם קורצקי יקבל תקציב להעלות ליגה קשה לי לראות אותו סומך על דין גל , לצערי ( בהנחה שיצדיק את האשראי ). לגבי ברק לוי, השאלה האם ברור שהוא חוזר לכור מחצבתו בקיץ. אם הוא נשאר אזי המאבק צריך להיות לגיטימי בין שניהם. אם עוזב - יכול להתרגל לספסל.השאלה אם נתניה תרצה להשאיר אותו במסגרת התקציב המצומצם בליגה השניה. איך שהוא שיחק עד עכשיו לא יודע כמה קופצים יהיו עליו ולכן יוכל לחזור לספסל של מכבי ואז ליפשיץ יהיה פנוי והוא יוכל לחזור לפה להתמודד עם דין גל על ההרכב. סוף סוף עיתונאי ולא לקקן צמרת. |
|||
19-Feb-2016, 23:28
הודעה: #33
|
|||
|
|||
(19-Feb-2016 20:33)אייל ס כתב:(19-Feb-2016 15:23)דוד חטב כתב:(18-Feb-2016 16:00)עידן444 כתב:(18-Feb-2016 15:48)amir כתב:(18-Feb-2016 15:41)טל.מ כתב: צריך בודאות. בשנה הבאה אם קורצקי יקבל תקציב להעלות ליגה קשה לי לראות אותו סומך על דין גל , לצערי ( בהנחה שיצדיק את האשראי ). לגבי ברק לוי, השאלה האם ברור שהוא חוזר לכור מחצבתו בקיץ. אם הוא נשאר אזי המאבק צריך להיות לגיטימי בין שניהם. אם עוזב - יכול להתרגל לספסל.השאלה אם נתניה תרצה להשאיר אותו במסגרת התקציב המצומצם בליגה השניה. איך שהוא שיחק עד עכשיו לא יודע כמה קופצים יהיו עליו ולכן יוכל לחזור לספסל של מכבי ואז ליפשיץ יהיה פנוי והוא יוכל לחזור לפה להתמודד עם דין גל על ההרכב. לפני כמה חודשים פגשתי שחקן שסיים גיל נוער לפני שנה וזומן לתחילת אימונים שאלתי אותו למה שוחררת? התגובה שלו היתה עזוב למה שוחררתי ....למה הזמינו אותי אם לא נתנו לי אפילו רבע שעה במשחק אימון....אזלמה הזמינו אותי.... |
|||
20-Feb-2016, 3:20
הודעה: #34
|
|||
|
|||
עיתונאי עאלק....
למה ?? כי השתמש במנטרה הקבועה של "איפה שחקני הבית" ?? כי עוד פעם משחק לכם בנקודה הכואבת והרומנטית ?? כי עוד פעם מייצר אשליות כאילו שפספסנו פה משהו ?? לאדון מוטי חביב (ולעוד כמה מבני המחזור שלו) יש אולי סנטימנטים למכבי נתניה מפאת גילו ,אבל זה עדיין לא אומר שיש לו רבע מושג והבנה על הדור הצעיר שקיים היום במכבי נתניה. שלא יבלבל לי את המח עם שריקי, מסרוואה, ג'עברין ועוד כמה שמות סקסים אחרים שכל יחודם הוא הגיל שלהם, שלא יספר לי באיזה שחקנים מדובר ומה רמתם המיקצועית, שלא יבלבל לי את המח שאלה יכלו לגרום למכבי נתניה להראות אחרת . את הסיפורים האלה אפשר למכור לאוהדי הכורסא שלעולם לא ביקרו במגרש בשפירא ומעולם לא ראו את בחורינו המצוינים משחקים על הדשא. דין גל שוער עם פוטנציאל אבל שום קבוצה רצינית לא תהמר על שוער בן 20-21 שיהיה השוער הראשון שלה לאורך עונה שלמה. אז נכון שהיום כשמצבנו על הקאנטים וברק לוי נראה כמו הצרות שלי, צריך לתת לו את ההזדמנות אבל לבוא בטענות שהוא לא קיבל את האפודה בתחילת העונה זה לא רציני. אז מלבד אביב אברהם שלדעתי צריך לקבל את ההזדמנות ,כל השאר, עם כל הכבוד למוטי חביב, פשוט לא מתאימים (וכן, גם חלק מהחיזוק שהבאנו לא מתאים, אז מה ??) . וכן אדון חביב, לא כולם כולם לא מתאימים, רובם רובם לא מתאימים ולכן הם לא שם ! |
|||
20-Feb-2016, 8:28
הודעה: #35
|
|||
|
|||
מתאימים/לא מתאימים להיות שחקנים לגיטימים בליגת העל.
.בטוח שמתאימים יותר מאוסף האסופים שנאספו בחשכת הלייל רגע לפני סיום חלון העברות,בעלות לא ברורה כדי למלא גחמות של כאלו שמכבי נתניה ממש לא בראש מעיינהם. וכן הוא וותיק וכן הוא זוכר למכבי נתניה חסד נעורים וכן הוא מאוחרי המוהיקנים שלא קיבלו "מתן בסתר" כדי לשרת את אדונם וכן הוא מאחורני אלו שלא חוששים שאורך בגוש יעיף עיתונאי בחצי גרוש כי לא כתב את שנסגר בחדרי חדרים. |
|||
20-Feb-2016, 10:23
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Feb-2016 על ידי 10:33 עידן444.)
הודעה: #36
|
|||
|
|||
הגיע זמן דין גל
(20-Feb-2016 3:20)אופיר34 כתב: עיתונאי עאלק....בלי לשים לב הפכת להיות הבן אדם הכי מבוצר כאן. קראת כאן מילה אחת שהיא דעה מקצועית של מוטי חביב על השחקנים האלה? וכן, אני בטוח שהוא את חלקם לא ראה משחקים מעולם וזה לא רלוונטי לנקודה שהוא העלה. מה הוא בעצם אמר כאן? הוא מוכיח לך שמקבילים שלהם מהנבחרות, כאלה שהיו מחליפים שלהם, כאלה שנאבקו איתם על המקום בנבחרות, ואני אוסיף- כאלה שאפילו לא היו בנבחרות ולא בלטו בשום שלב בקריירה הצעירה שלהם- כבר מזמן קיבלו את הצאנס, חלק השתלבו יותר, חלק השתלבו פחות. כל ההבדל הוא שהם במועדונים כמו מכבי פ״ת, בני יהודה ואשדוד והמסכנים שלנו במועדון חסר דרך כמו מכבי נתניה. בנתניה זה מקרה הזוי שאף שחקן בית חוץ מירין חסן לא מקבל אפילו צאנס. דור פרץ לדעתך מתאים לרמה של מכבי ת״א? לדעתך אם הוא לא היה שחקן בית הוא היה רואה שם דשא? ברור שלא. אבל הוא שחקן שכן רואים בו פוטנציאל ומגדלים אותו. וזו מכבי ת״א שרצה לאליפות ובאירופה, כן? לא מועדון בלי שקל על התחת שאוסף שאריות. אצלנו אין בכלל את הראיה הזו... אין את האונה הזו במוח. איבדנו את זה אי שם לפני 3-4 שנים... כשהתחילו להגיע לכאן שחקנים כמו ארנון תמיר, אורי שטרית, ונילחמת בשיניים להביא את מורד אבו ענזה. אתה טוען שויקי כחלון לא לקח את הצאנס ואני עד עכשיו לא מבין מה אתה מצפה ממגן צעיר שעולה מהנוער לתפקיד הכי בעייתי בארץ... יש לנו שני מגינים ברמה מאוד נמוכה(משמעון הרוש אני מחזיק בינוני- אבל היכולת שלו העונה חלשה מאוד), אין לך גיבוי עבורם ואתה מעדיף לאלתר במקום לתת למגן טבעי מהנוער. אתה שמדבר כל הזמן על תאום ציפיות- למה אתה דורש מאחרים מה שאתה לא דורש מעצמך? מה אתה מצפה משחקן שעולה מהנוער? אם הוא לא עולה בשיא הביטחון ועובר שלושה שחקנים בין הרגליים בגביע הטוטו ושם גול כמו מוגרבי בטדי אז זהו? הוא לא שחקן? יש לך שוער נבחרת צעירה ואתה אפילו שוער שני פחדת לתת לו. ביזבזו כסף על עוד שוער(אפשר לחשוב שניר דורי זה אוספינה) במקום להחתים מגן גיבוי לשמעון הרוש או לפנות את הכסף הזה להביא שחקן יותר איכותי בהתקפה. פחדנות לשמה! שנספור כמה שחקנים ניסינו העונה בהתקפה ואפילו לא אחד שחקן בית!!! למה אבידור, סיסאיי, איציק כהן, מרגוליס, ועכשיו חלוץ רומני חדש יקבלו שוב ושוב ושוב הזדמנות בלי לתת כלום במשך עונה שלמה ואין שום נכונות בכלל לנסות שחקן נבחרת צעירה כמו נור ביסאן או מלך שערים מהנוער כמו ניר עזריה, ובוא נחשוב מי הבא בתור שיקבל כאן צאנס? אני מהמר על החלוץ שדחפו לנו שעריים(בטח גם שם נגלה שיש לאוסידון חברים...) כדי שלא יפריע להם לעלות ליגה(ועדיין חטפו מהם 2-0 אתמול גם בלי החלוץ האימתני). הקישור שלנו כזה נהדר שאביב אברהם לא רואה דקה? יש סיבה שההזדמנות היחידה שאותו מסארווה קיבל היתה אי שם בגביע הטוטו בכלל לא בתפקיד שלו והיום מפליצים בתור מגן ימני קשר שהגיע מהשאלה מבני יהודה? תגיד לי, זה הגיוני בעיניך? כשאתה מגיע לשפירא אתה מסתכל על הרמה הכללית? נראה לך ששלומי אזולאי, דור אלו וגידי קניוק היו מיד מציתים לך את הדימיון כשהם היו בני 17? מישהו כאן בכלל שמע עליהם לפני שנה וחצי? מישהו שמע על אבו עביד לפני שנה? אם הוא היה נמוך יותר וחזק פחות מישהו בכלל היה משתין לכיוון שלו? ככה שופטים שחקני כדורגל בגיל 17-18? אתה רואה איך שחקנים באנגליה נראים בגיל הזה לעומת איך הם נראים בגיל 21-22? ומילא היינו רואים איזה כוכבים גדולים מגיעים מבחוץ... מערן לוי היה לך ספק מה תקבל? יש ליפול ויש ליפול. מה שקרה העונה זה הימור אחד גדול שהתפוצץ לכולנו בפנים. שמעתי את עומר ורד מתראיין ושואלים אותו איך הוא מרגיש העונה בנתניה למרות המצב. מה הוא ענה? ״האמת שכן, טוב לי. סוף סוף אני גם משחק אחרי שנתיים שלא כל כך שיחקתי״. וזה לא שהוא שיחק במכבי חיפה או מכבי ת״א. כולה בבני יהודה שירדה ליגה והפועל חיפה שכמעט ירדה ליגה- וגם שם לא היה לו מקום. אז תגיד לי, כולם מטומטמים??? אז עומר ורד יחסית הציג יכולת טובה בטרום עונה. אבל גם עומר בוארון... אז לפי מה שופטים כאן? עומר בוארון החמיץ מצב וחצי נגד ק״ש, עלה לעוד חצי שעה במשחק הבזיוני נגד כ״ס באגף בכלל- וזהו... איפה הוא היום? לעומת זאת כמה הזדמנויות קיבל אבידור על הכלום שהוא נתן? כמה מתעקשים על מרגוליס? ועכשיו על איציק כהן? אתה לא רואה שיש כאן משהו מעוות? באמת רק אתה לא רואה שיש כאן משהו מעוות? ובפעם המיליון- אתה משום מה כל פעם משחק אותה אבי נעלבי שאני מפקפק בהבנת הנקרא שלך אבל זה בלתי נמנע כשאתה חוזר פעם אחר פעם על זה שהם לא היו משאירים אותנו בליגה כאילו מישהו כאן טוען שכן. אז בפעם המיליון- במקום לאסוף מכל הבא ליד- לשלב קבוצה על בסיס מקומי עם שחקני רכש שבאמת יכולים להשפיע(הרי ככה זה עבד כאן לאורך שנים וירדת ליגה פעמיים ב 50 שנה!) ולא הגיעו לכאן בגלל כסף(כסף שהיה אם בסגל הזה היו כמה במשכורת חייל במקום שחקנים ב- 40-70 אלף דולר שחנקו את התקציב ולא תרמו כלום!). השמות ידועים- חלק ספינים אבל חלק לא-אייבינדר, וחנן ממן, ואמוטו, ומשה אוחיון, ועוד ועוד שמות שסיפרו לנו שלא הגיעו כי היום בנתניה יש ״ניהול אחראי״. תקרא לי אוהד חרא- אבל אני כבר משחק שני ברצף היום לא אגיע. וגם בשבוע הבא לא. לא מסוגל יותר לראות איך הקבוצה והמועדון האלה נראים. המועדון הזה חייב ריסטרט. הוא מדכא. אפילו הפורום הזה מת כי אפילו זאב רווח התייאש ולא פירסם כמעט כלום כבר שבוע. כתבתי השבוע שאני בעד הקטנת הליגה ואפילו ל 10 שברור שאין לנו שם מקום. אני חושב שמי שקולט את הראש שלי מבין בדיוק למה. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
20-Feb-2016, 10:32
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 20-Feb-2016 על ידי 10:33 משה.ד.)
הודעה: #37
|
|||
|
|||
לא הבנתי 1. שוער צעיר ממכבי תל אביב כן מתאים/לגיטימי להיות שוער ראשון ושוער ל נתניה לא מתאים?
לא הבנתי 2. למה הביאו את בורלא. כמה מאלה שמוטי חביב הזכיר לפחות ברמתו? לא הבנתי 3. שלשה שחקני בית שלנו משחקים בהגנת הפועל רעננה. הטבלה לא משקרת ראה איפה הם ואיפה אנחנו. כמה שערים הם ספגו וכמה אנחנו. לא - אין להם מקום אצלנו כי הם יוצאי מחלקת הנוער הכושלת שלנו. המנטרה שלך לא עובדת אופיר. כך את כל יוצאי מחלקת הנוער "הכושלת" באשר הם עם חיזוק נכון נוסח טביב ויש לך אחלה קבוצה. אבל כשיש את אבי נמני הגדול שמערבב את כולם למען הגדלת כיסו ויש לך טמבלים מושחתים לכאורה נוסח מזרחי אז ככה נראית הקבוצה שלך סליחה על הכל צריך להיות קח |
|||
The following 3 users Like משה.ד's post: shraga (2020-0202-2016201620162016), אייל ס (2020-0202-2016201620162016), עידן444 (2020-0202-2016201620162016) |
20-Feb-2016, 12:59
הודעה: #38
|
|||
|
|||
עידן, אני יודע שזה קשה לך אבל או שתתייחס לדברים ותפסיק לחלק לי ציונים או שאל תגיב למה שאני כותב וזהו. מתבצר או לא מתבצר.... ה 20 אוהדים שכותבים פה לא משקפים כלום . אני מכיר לא מעט אוהדים שחושבים בדיוק כמוני ,איך זה ?? נשמע לך מוזר ?? אז תתפלא יש עוד כמה אוהדים למכבי נתניה מלבד חברי הפורום המכובד הזה.
ושמע, אני את דעתי על הנושא הזה כותב כבר הרבה מאד זמן ואני לא מתכוון לחזור עליהם. לצערי ,באווירה שקיימת מסביב אי אפשר להתווכח איתכם על כלום כי בסוף הכל מגיע לאוסידון, לרכילות, להכפשות ולכל שאר הגועל. שום דבר עינייני ומיקצועי נטו לא ניתן להגיד פה מבלי שתחשד בשיתוף פעולה, רחמנא לצלן, עם האויב הגדול והרשע.... הדיונים פה ובפייס בעיקר מזמן יצאו מנכל פרופרוציה הגיונית ולכן אני לפחות מתכוון להוריד הילוך. מבטיח שמהיום יהיה לכם הרבה פחות ויכוחים פה. כולם יסכימו עם כולם בדיוק כמו בכל חברה מתוקנת ומתקדמת.... |
|||
20-Feb-2016, 13:08
הודעה: #39
|
|||
|
|||
(20-Feb-2016 3:20)אופיר34 כתב: עיתונאי עאלק.... אופיר הפעם הגזמת ואם לא הייתי מכיר אותך מחוץ לפורום יש מצב שלא הייתי מגיב אף אחד פה לא אומר שמדובר בשחקני ליגת על לגיטימיים ....מה שכן מי שמעדיף את בורלא מגן על מסרוואה בעיני טיפש על גבול הפושע.... אנחנו מדברים על סיטואציה שירדנו כבר ודווקא אחד אופטימי כמוך...צריך מכל סיטואציה לראות את הטוב אז תן צ'אנס ל-3/4 שחקנים אולי תרוויח אחד עו שניים.... אבל כנראה שפה שמנהלים או מאמנים חשוב יותר לרצות את הסוכנים או מועדונים האחרים מאשר לרצות את שחקני מח' הנוער והאוהדים שאיבדו כל זהות.... |
|||
The following 1 user Likes דוד חטב's post: ransha (2020-0202-2016201620162016) |
20-Feb-2016, 13:09
הודעה: #40
|
|||
|
|||
הגיע זמן דין גל
תתייחס לגופם של דברים .. למה זה כל כך מסובך ? הוא העלה טענות מעניינות, אדרבה תציג את משנתך אף אחד לא מונע ממך .
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים