מהלך מבריק של בלדב את מאור
|
30-Mar-2015, 20:09
הודעה: #31
|
|||
|
|||
(30-Mar-2015 19:35)טל.מ כתב: נו אחרי כל כך הרבה טעויות שעשית בשנה האחרונה אל תחזור לי כיודע כל ומטיף. ואם נחזור לידיעות - תיקח בחשבון את ה כ ל . כי כמו שאתה היית נוהג אם מקום העבודה שלך היה חייב לך כספים בלי אופק שתראה אותם - כך גם הם. אם נראה לך שמישהו מפברק שקר מוחלט רק כדי שיהיה רייטינג אתה מאוד מאוד נאיבי ( את זה כבר ראינו בקיץ ..). כמו שכתבתי - אני בטוח שיש דברים בגו, ומספר שחקנים אכן פנו, ורעיון הפירוק עולה ומתגלגל במוחם של יותר מכמה אנשים , גם אם אתה אוהב לקרא וגם אם לא. אף אחד לא יכול להבטיח את הכסף שחייבים לעובדים ואף אחד אבל ממש אף אחד לא רוצה להכנס עם חוב עצום כזה. הפתרון שמתגלגל לא אחת הוא פירוק עם כל המשמעויות. אתה (כמו בקיץ ) יכול לטמון את ראשך בחול. אתה יכול להיות רגוע, השחקנים ובראשם ערן לוי יצאו בהכחשה לידיעה ואמרו כי ברגע שהחליטו לחזור להתאמן הם מרוכזים רק בכדודרגל ואין להם כוונה לפעול כנגד המועדון... נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk |
|||
30-Mar-2015, 22:35
הודעה: #32
|
|||
|
|||
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור
(30-Mar-2015 19:35)טל.מ כתב: נו אחרי כל כך הרבה טעויות שעשית בשנה האחרונה אל תחזור לי כיודע כל ומטיף. ואם נחזור לידיעות - תיקח בחשבון את ה כ ל . כי כמו שאתה היית נוהג אם מקום העבודה שלך היה חייב לך כספים בלי אופק שתראה אותם - כך גם הם. אם נראה לך שמישהו מפברק שקר מוחלט רק כדי שיהיה רייטינג אתה מאוד מאוד נאיבי ( את זה כבר ראינו בקיץ ..). כמו שכתבתי - אני בטוח שיש דברים בגו, ומספר שחקנים אכן פנו, ורעיון הפירוק עולה ומתגלגל במוחם של יותר מכמה אנשים , גם אם אתה אוהב לקרא וגם אם לא. אף אחד לא יכול להבטיח את הכסף שחייבים לעובדים ואף אחד אבל ממש אף אחד לא רוצה להכנס עם חוב עצום כזה. הפתרון שמתגלגל לא אחת הוא פירוק עם כל המשמעויות. אתה (כמו בקיץ ) יכול לטמון את ראשך בחול. נשארת צפוי כתמיד... בגישה, ביכולת הניבוי ובאופטימיות הבלתי נגמרת וכמובן הכל באיצתלה של "הלטמון את הראש בחול" המאוס שלך (יאללה, גוון קצת בסיסמאות ) . אני עשיתי טעויות בקיץ הא ?? אני יצאתי פיתה (בפעם המי יודע כמה...) והורדתי את הקבוצה ליגה במחזור שלישי ?? אני זלזלתי בסגל השחקנים ולא נתתי לו סיכוי עוד לפני שכדור אחד נבעט בעונה הזאת ?? אני גם היום מפרק את הקבוצה ולא סומך על קובי ורועי שמצליחים כבר חודשים להוציא מים מהסלע ?? ואני מבין שאתה חותר לאלי שגב ולכל מה שאמרתי עליו - אז בקצרה אני אגיד לך . בניגוד אליך, אני יודע להעריך כל אדם ששם כסף מהכיס שלו על הקבוצה שאני אוהב (ואלי שגב שם גם אם תתהפך על הראש עכשיו). הוא הוכיח עוד לפני שהפך לבעלים את רצינותו, הוא הציל אותך מפירוק לפני שנתיים, העלה אותך ליגה, וכן, השנה באותה מידה הוא הוכיח שהוא לא ראוי. לא כלכלית, לא ניהולית וגם לא מוסרית ולכן אסור שימשיך כבעלים של הקבוצה הזאת. פשוטו כמשמעו ואם אתה באמת חושב שבראש מעיינה של הגורו שלך הגברת "אופירע" עומד יושר מקצועי ועבודה עיתונאית אמיתית כנראה שאתה באמת מנותק מהציוויליזצייה. ועוד קורא לי תמים.... מה צריך עוד לקרות כדי שתבין שכל קשר בין עבודה עיתונאית פרופר ואמינות המקצוע לבין אתר הבית שלך הוא מקרי בהחלט ?? וקצת לעניין - עפ"י ההתנהלות של השחקנים מהיום שבו העסק התחיל לדשדש ועד לרגע זה אני מסופק אם זאת תהיה הדרך שיבחרו בה. השחקנים השנה הוכיחו לאורך כל הדרך (ומגיע להם שאפו על זה) שהם יודעים לפעול בחכמה ולא מקפריזות בלתי נשלטות. כמו שאמרו כבר (ולא החברה שלך כמובן) כפי הנראה חוקית ממהלך כזה השחקנים לא יוכלו להרוויח יותר מידי. יהיו יותר מידי נושים שיקבלו עדיפות על פניהם. למה להם להכנס לסחלה הזה, במיוחד כאשר הם רואים את המאמץ שנעשה (ושמצליח עד עכשיו למרות הקושי) בגיוס כספים ותשלום המשכורות ? הם נתנו אמון עד עכשיו באנשים, הם מבינים שאי אפשר לייצר יש מאיין ולכן הם ימשיכו להתנהל מהראש ולא מהבטן, וטוב שכך ! |
|||
The following 2 users Like אופיר34's post: eliahu (0101-0404-2015201520152015), עידן444 (3030-0303-2015201520152015) |
31-Mar-2015, 10:31
הודעה: #33
|
|||
|
|||
אני לא חותר לכלום ואני מודה שגם לא קראתי את כל הנאום. כל מה שאני טוען מסתכם במשפט קצר - אתה לא מצליח כבר הרבה זמן לראות את המציאות כמו שהיא, ועדיין לא לומד מטעויותיך. אז תמשיך בשלך
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
31-Mar-2015, 12:48
הודעה: #34
|
|||
|
|||
(31-Mar-2015 10:31)טל.מ כתב: אני לא חותר לכלום ואני מודה שגם לא קראתי את כל הנאום. כל מה שאני טוען מסתכם במשפט קצר - אתה לא מצליח כבר הרבה זמן לראות את המציאות כמו שהיא, ועדיין לא לומד מטעויותיך. אז תמשיך בשלך ברור.... אתה לא חותר לשום. הכל אצלך תמים וטהור..... לגבי ראיית המציאות - לא אמרתי לרגע ששגב יהיה הבעלים האולטימטיבי. כן תמכתי בו בהתחלה כי מבחינתי הוא הוכיח רצינות בהרבה כסף שהכניס לפני היותו בעלים, וכן חשבתי שצריך לתת לו לעבוד עפ"י דרכו ולא עפ"י כל מיני עיתונאים בשקל ואינטרסנטים אחרים. ואני לא מתבייש להגיד היום שמעשיו והתנהלותו הוכיחו לי שהוא פשוט לא מתאים ולא ראוי לג'וב הזה. לא רוצה לתלות אותו ולא רוצה להעמיד כיתת יורים מולו. פשוט שישחרר ותודה ושלום.... ולגביך - לא מתכוון לפרוס בפניך שוב (בפעם ה 1000) את רשימת הנבואות שנשפכו פה על ידך בשנים האחרונות והתבררו כעוד מסע הפחדה שלא קשור לכלום (מזכיר לי איזה רה"מ דרך אגב...). אתה משחק אותה אחד שיודע לפרש מציאות ולחזות את העתיד אבל בפועל כל מה שאתה עושה כל פעם מחדש ,מלבד לזרוק לנו לינקים הזויים ומפחידים, זה הסקת מסקנות מהירה מבלי שיש לך ידע מינימלי בנעשה בשטח. וכן, לפעמים גם תרנגול עיוור מצליח למצוא גרגר.... |
|||
31-Mar-2015, 13:45
הודעה: #35
|
|||
|
|||
יאללה בסדר ... אני שומע את המשפט הזה לפעמים תרנגול וכו בערך 10 פעמים בעונה. כבר מצאתי שק גרגרים..
על שגב כבר אין מה להגיד.. ועל חוסר האמון שלך באנשים שהיו במערכת ואמרו לך המלך עירום ואתה השתוללת פה כנשוך נחש ? ועל מאמן חסר מושג שאתה הגנת פה בחרוף נפש , שהרוויח 700 אלף שקל בעונה כדי להגיע בסוף האימון לזרוק מילה לעוזר שלו ולעלות לשתות קפה ? ועל הכושר הגופני של קבוצה שלא גומרת 60 דק ומתה ...? ועל החיזוק ההזוי - גבי סרגי דודו אור ברוך , ועל השחרור ההזוי של טופי , ועל זה שסיימנו בסוף עם מגן שהוא בכלל בלם שעלה שנה קודם מהנוער של טוברוק ? ועל הפארסה של הרוש/לויטה ? ועל ההחתמות ההזויות של מאמן הנוער במשכורת של מאמן בוגרים לו ולעוזרו ? ועל מליון ואחד דברים .. ובסוף אני ממציא אני מנהל מסע הפחדה אני מעוות מציאות ובעיקר יש לי אג'נדה ..... בכנות הוויכוחים האדיוטיים איתך לא חסרו לי. העיקר הבריאות. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
31-Mar-2015, 14:53
הודעה: #36
|
|||
|
|||
אתה לא חייב להשתתף בוויכוח אם הוא נשמע לך אידיוטי בדיוק כמו שאני לא חייב לקרוא את המניפסטים שלך ולא להגיב. אתה מוזמן לא להגיב אם לא יאה לך.
ונתחיל מזה שאף אחד "מהמערכת" לא אמר לי שהמלך עירום, וזה שאתה מדבר עליו תמיד דאג להודות שאין לו שום קשר למערכת וכל מה שנאמר על ידו נאמר ללא שום ידע או מידע מוקדם. אז זה נחמד שאתה נשען על "מקורות יודעי דבר" אבל אני לא חייב לעשות את זה. וכמובן שכל שאר הדברים שכתבת נאמרים רק כי אתה מנסה עכשיו לתת פה קונטרה למילים שכתבתי ותו לא. אני ,אם לא שמת לב, ממחזור שלישי (אותו מחזור שהתחלת כהרגלך בקודש לדבר על ירידת ליגה) הפסקתי לכתוב בפורום הזה. לא כי לא היה לי מה להגיד כי פשוט החלטתי להפסיק לבזבז אנרגיות שליליות על אנשים שליליים כמוך ושכמותך. ואם כבר אתה שואל, אז כן, יוסי מזרחי הוא מאמן טוב שכשל העונה. הוא בעיקר כשל בחיבור שלו עם השחקנים ובבחירת הזרים (שלדעתי לא כאלה רעים אבל ללא ספק לא מספיק משדרגים). הוא נפל עם דודו שסביבו הכל נבנה השנה ושגה בבניית סגל גדול ומגושם שעל חלקו היה אפשר לוותר. רק תסביר לי מה הסנסציה הגדולה ?? עשרות ומאות מאמנים טובים ומפורסמים ממזרחי הצליחו במקום א ונכשלו במקום ב . קורה וימשיך לקרות לעוד הרבה מאמנים טובים. לגבי המגן או הבלם - המגן או הבלם הזה (שיוסי מזרחי הביא דרך אגב) היה אחד השחקנים הבולטים שלנו העונה (בעמדה הלא טבעית ששיחק בה). אבו עביד יהיה אחד השחקנים הבולטים בליגה שלנו בשנים הבאות (ואני מקווה שגם פה תדע לצוטט אותי). שחקן חזק, עם בטחון ושקט נפשי. מעניין שיכולת הניבוי שלך לא עובדת במקרים כאלה... הפארסה (עוד ביטוי תקשורתי מצוי) עם לויטה והרוש - מלבד הדרך והצורה בה דברים נעשו והפגיעה המיותרת בלויטה אין לי שום בעייה עם המהלך. מקצועית וכלכלית הוא היה במקום ואתה יכול להתלהם עד מחר בבוקר. בשורה התחתונה עם אותו סגל גרוע ומאמן אחר אנחנו נשארים בליגה כפי הנראה מה שאומר שכנראה הסגל לא כזה גרוע ושרוני לוי הצליח להשפיע על הקבוצה הרבה יותר מקודמו. ובדבר אחד אתה צודק - העיקר הבריאות. |
|||
31-Mar-2015, 15:40
הודעה: #37
|
|||
|
|||
זהו ככה אתה פותר את מזרחי ? שגה ? קראת בכלל מה כתבתי ? זו התנהלות של מאמן ששוגה ? שעושה טובה שהוא בא לאימונים , שהקבוצה שלו לא מצליחה לרוץ יותר מ60 דק ושהעוזר המהולל שלו מעביר אימונים ברמה של פעוטון ?
וככה אתה פותר את עצמך מכל מה שאמרת בקיץ ..? בחיים לא טעית הא ..? תלמד מאלימלך.. הוא אחרי שטען שיש לנו קבוצה נהדרת בעונת הירידה, טל בנין המקצוען מספר אחת בארץ, ועומר פרץ שחקן ליגה אירופית, לקח אחריות ועזב את הארץ.. מה אתה עשית ?? לחיות בהכחשה זה לא פיתרון. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
31-Mar-2015, 15:51
הודעה: #38
|
|||
|
|||
(31-Mar-2015 15:40)טל.מ כתב: זהו ככה אתה פותר את מזרחי ? שגה ? קראת בכלל מה כתבתי ? זו התנהלות של מאמן ששוגה ? שעושה טובה שהוא בא לאימונים , שהקבוצה שלו לא מצליחה לרוץ יותר מ60 דק ושהעוזר המהולל שלו מעביר אימונים ברמה של פעוטון ? טל, אם אלימלך עזב את הארץ בגלל שטעה אני לא רוצה לחשוב מה אתה צריך לעשות.... |
|||
31-Mar-2015, 16:03
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 31-Mar-2015 על ידי 16:40 אופיר34.)
הודעה: #39
|
|||
|
|||
מה אתה רוצה שאני אסכול אותו באבנים ?? יערוף לו את הראש ?? יכרות לו את האוזן וישלח למשפחה ??
אמרתי לך, בנה סגל מנופח שעל חלקו היה אפשר לוותר, לא הביא זרים מספיק טובים, עשה פאדיחה עם זר שעלה הרבה מאד כסף ובעיקר נפל בחיבור שלו עם השחקנים. לגבי עושה טובה שמגיע, ורמה של פעוטון זה כבר מתאים לרכילות של אופירע ,לא לביקורת מקצועית. בשורה התחתונה נכשל ! (מה שלא אומר ששנה הבאה הוא לא יכול להצליח בקבוצה אחרת). ובמה פשעתי בקיץ ?? בזה שביקשתי לתת לשגב כמה ימים של חסד ?? בזה שביקשתי לתת לאנשים לעבוד ולא לשים מקלות בין הרגליים ? בזה שלא הצהרתי שאנחנו יורדים ליגה עוד לפני שנבעטה בעיטה אחת ? לא הבנתי מה החכמה הגדולה בלבוא ולזרוק הצהרות באוויר בשלבים כל כך מוקדמים של טרום עונה. גם היום אני יכול לבוא ולהגיד ששנה הבאה אנחנו מועמדים מספר אחת לרדת ליגה. זה הופך אותי לאחד שמבין את המציאות ולא אחד שטומן את הראש בחול ?? מה לא יכול להווצר מצב שעוד חודש שגב לא בעלים ומישהו אחר נכנס במקומו ? למה כל היום צריך לשלוף מהמותן הצהרות אובדניות ומלחיצות ?? ואם זה עושה לך טוב , אז כן. טעיתי בהערכה שלי את שגב. ציפיתי למשהו אחר ומהר מאד הסתבר לי שממנו לא תבוא הישועה. זה עדיין לא אומר שצריך להרוג את הבן אדם. ועוד מילה על אלימלך, הלוואי שהיה לי את היכולת להתנתק מהכל כמוהו. חצי שנה זה המכסימום שאני מסוגל כנראה. לא מוכן להפקיר את השטח לך ולחבריך הפסימיים..... |
|||
31-Mar-2015, 16:23
הודעה: #40
|
|||
|
|||
(31-Mar-2015 15:51)אלון כתב:(31-Mar-2015 15:40)טל.מ כתב: זהו ככה אתה פותר את מזרחי ? שגה ? קראת בכלל מה כתבתי ? זו התנהלות של מאמן ששוגה ? שעושה טובה שהוא בא לאימונים , שהקבוצה שלו לא מצליחה לרוץ יותר מ60 דק ושהעוזר המהולל שלו מעביר אימונים ברמה של פעוטון ? קודם כל כולם טועים כל הזמן גם אני גם אתה וגם אופיר. השאלה מה גודל הטעות ... ביום שאני אעשה כאלה טעויות כמו אופיר ואלימלך אני מבטיח לך לא תשמע ממני. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים