עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ?
|
18-Feb-2015, 2:34
הודעה: #31
|
|||
|
|||
RE: עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ?
מצטער אם מישהו נפגע הכוונה היתה לומר " איפה הכבוד העצמי שלכם כאוהדים ? " די כמה אפשר שבן אדם יורק עליכם ואתם מוכנים לזעוק לצעוק עטר עטר ? כשירדנו ליגה קובי רצה שהוא ימשיך אבל הכסף כן הכסף של שחר ענין אותו יותר ...אין לכם כבוד ? אם הוא היה עוזב לחיפה ולא מערבב את כל שחקני נתניה ניחא , אבל עטר חיפש כל הזמן את הצלחתו של עטר מי שהפריע לו סולק מהדרך ...פשוט בהלם שיש שחושבים שהוא שווה להיות מאמן מכבי נתניה
|
|||
18-Feb-2015, 7:54
הודעה: #32
|
|||
|
|||
(18-Feb-2015 2:34)זאב רווח כתב: מצטער אם מישהו נפגע הכוונה היתה לומר " איפה הכבוד העצמי שלכם כאוהדים ? " די כמה אפשר שבן אדם יורק עליכם ואתם מוכנים לזעוק לצעוק עטר עטר ? כשירדנו ליגה קובי רצה שהוא ימשיך אבל הכסף כן הכסף של שחר ענין אותו יותר ...אין לכם כבוד ? אם הוא היה עוזב לחיפה ולא מערבב את כל שחקני נתניה ניחא , אבל עטר חיפש כל הזמן את הצלחתו של עטר מי שהפריע לו סולק מהדרך ...פשוט בהלם שיש שחושבים שהוא שווה להיות מאמן מכבי נתניה איך לנו הבנו שהפרוש המילולי של שרמוטות=איפה הכבוד העצמי שלכם כאוהדים בדיוק כמו שלא הבנתי איך אריאל הרוש לא הבין שההתנפלות עליו באוטובוס היתה במילים אחרות,אני אוהב אותך ורוצה שתחתום לכל החיים בנתניה. או של שרה נתניהו כשההזמינה ניקיון ב75000 ש"ח לחודש ,אני אלרגית לאקונומיקה ובגלל שאני חייבת כל היום לנקות לבשל ולאפות אין לי זמן ללכת לרופא מומחה. |
|||
The following 2 users Like אייל ס's post: Hagiqq (1818-0202-2015201520152015), shraga (1818-0202-2015201520152015) |
18-Feb-2015, 10:11
הודעה: #33
|
|||
|
|||
הבעיה שלי עם עטר היא אחת כל משחק מאני טיים אמיתי הפסדנו ...
הוא פשוט חאפר לא בוחן זרים, לא עושה עבודה טקטית ... לדעתי מאמן מיושן , עונה הבאה אם חלילה רוני לוי יחליט ללכת לקבוצה אחרת צריך מאמן שיודע לבנות קבוצה ,עטר לא ייראה 200 קלטות בשביל 3 זרים איכותיים. |
|||
18-Feb-2015, 10:33
הודעה: #34
|
|||
|
|||
(18-Feb-2015 10:11)דוד חטב כתב: הבעיה שלי עם עטר היא אחת כל משחק מאני טיים אמיתי הפסדנו ... את הבקורת הזאת על עטר (להבדיל מבקורת ה"הוא העדיף את הכסף של שחר" או "הוא גנב לנו שחקנים") אני מקבל. הוא חאפר. לכאורה. זאת אומרת שהוא מאמן ישראלי, לא? זה בערך כמו ההבדל בין כדורגל לבין כדורגל ישראלי. מאמן שמשקיע כדי למצוא זרים טובים - ויש בארץ כנראה כמה כאלה כמו גוטמן, ברק בכר, רוני לוי ורב"ש, ואולי עוד אחד או שניים - לבין אלה שמחפשים לעגל פינות במקרה הטוב או לגזור קופון במקרה הרע. לכאורה כמובן. אני בהחלט בעד מקצוען שמשקיע. השאלה אם נוכל להרשות לעצמנו אחד כזה בעונה הבאה? |
|||
18-Feb-2015, 10:42
הודעה: #35
|
|||
|
|||
לעטר יש חסרונות רבים ויתרונות לא מעטים לקבוצה כמו מכבי נתניה בעידן חוסר הבעלים,עטר הוא מהמאמנים היחידים בארץ שהצליח לגרום לחדר הלבשה שקט לחלוטין למרות כל הבעיות שהיו מסביב.
וליד מזרחי/הולצמן ובנין,עטר הוא היהלום שבכתר,רוני לוי זו רמה אחרת בכל הפרמטרים. |
|||
18-Feb-2015, 13:28
הודעה: #36
|
|||
|
|||
קובי דג'אני בהלם ממינוי טל בנין"
אלא ששיחת היום בחדר ההלבשה של האדומים, היא המפגש המחודש של בנין עם קובי דג'אני, איתו הסתכסך בצורה קשה מאד רק לפני שנתיים, בעונת הירידה של מכבי נתניה. "קובי היה בהלם טוטאלי כשמינו את טל בנין במקום ראובן, הוא לא ידע איפה לקבור את עצמו", אמרו חבריו של השחקן והוסיפו: "הוא בא לפה רק בגלל ראובן, הם מאד אוהבים ומעריכים אחד את השני ועכשיו קובי פוגש את הסיוט הגדול שלו". כזכור, בעונת הירידה של מכבי נתניה, בנין איבד לחלוטין את חדר ההלבשה כאשר דג'אני, יחד עם אחמד סבע, היו ביחסים עכורים במיוחד עם המאמן עד לשלב שפוטר מהמועדון ובנתניה טענו בזמנו שהשניים "השתוללו משמחה" כאשר נעשו חילופי המאמנים. אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
18-Feb-2015, 13:38
הודעה: #37
|
|||
|
|||
(18-Feb-2015 10:11)דוד חטב כתב: הבעיה שלי עם עטר היא אחת כל משחק מאני טיים אמיתי הפסדנו ... מעל שלושה עשורים המועדון הזה לא מנצח ב"מאני טיים" על מה אתה מדבר??? |
|||
19-Feb-2015, 1:50
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 19-Feb-2015 על ידי 1:51 דוד חטב.)
הודעה: #38
|
|||
|
|||
אייל לא הגיע הזמן לספר ממקור ראשון על מה היה באותה עונת ירידה ומה הביא את אותו סיפור עם דג׳אני...
פיליפצ׳וק ניצחנו במאני טיים לא מעט כל הדרך עונה שעברה בגביע היתה מאני טיים... |
|||
19-Feb-2015, 11:30
הודעה: #39
|
|||
|
|||
RE: עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ? | |||
The following 1 user Likes אלון's post: פיליפצ'וק (1919-0202-2015201520152015) |
19-Feb-2015, 13:52
הודעה: #40
|
|||
|
|||
RE: עטר פוטר מחיפה טל בנין ודג'אני שוב יחד ? | |||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 6 אורחים