אלי שגב בדרך לעזוב את הקבוצה
|
08-Sep-2014, 8:13
הודעה: #31
|
|||
|
|||
RE: אלי שגב בדרך לעזוב את הקבוצה
(08-Sep-2014 1:02)זאב רווח כתב: עידן אם יערכו שאלון בין כל הבעלים שהיו ועד היום חוץ מאיזיקוביץ' ואייל ברקו-ביץ' שנכנסו לענין בשביל הירוקים צודק. לי זה ברור לגמרי שלזה מטלה התכוון. מטלה זה מטלה, איש צבעוני שלפעמים מוצא דרכים קצת מוזרות להביע את מה שהוא רוצה. פעמים רבות צריך תרגום בגוף הסרט בשביל להבין מה הוא אומר. |
|||
08-Sep-2014, 12:49
הודעה: #32
|
|||
|
|||
מוטלה אמר לאותו נער ואני מצטט ״אתה תמות מסמים לפני שמכבי נתניה תרד ליגה״ ככה עונה ומתנהג נשיא כבוד וגדול שחקני מכבי נתניה
ממש איש צבעוני Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
08-Sep-2014, 12:53
הודעה: #33
|
|||
|
|||
(08-Sep-2014 12:49)זיו פלם כתב: מוטלה אמר לאותו נער ואני מצטט ״אתה תמות מסמים לפני שמכבי נתניה תרד ליגה״ ככה עונה ומתנהג נשיא כבוד וגדול שחקני מכבי נתניה לא מצדיק איש,לא הייתי שם ולא ספגתי מהאווירה,יצא לי להכיר את הנער/ילד לפני גמר הגביע(עזר לנו במכירות...),זה האנטי טזה למה שאתם חושבים כששומעים על סיטואציה כזו,ילד הכי ילד שבעולם,הכי אוהד של מכבי נתניה,מאלו שאנחנו שמחים שצובעים ת'יציע. |
|||
08-Sep-2014, 12:56
הודעה: #34
|
|||
|
|||
רק להזכיר שנתניה באותה עונה ירדה ליגה והנער עדיין בחיים ואפילו לא מעשן סיגריות
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
08-Sep-2014, 14:05
הודעה: #35
|
|||
|
|||
אייל מה הסיבה שאתה נגד מוטל'ה שפיגלר ? למה שלא תאמר דעתך בגלוי ? אני מעדיף את הגלוי והדוגרי על מקסיקו 70 וכל הרמיזות והקריצות !
תן סיבה אבל שתהיה עם רציונל לא משהו כמו די חלאס נמאס כמה אפשר אני ואני ואני |
|||
08-Sep-2014, 14:20
הודעה: #36
|
|||
|
|||
התבטאות אומללה, אבל אני עדיין חושב שמה שמוטלה התכוון זה בדיוק מה שזאב כתב. ואם מדובר במותק של ילד, אז זה מחזק את זה שמוטלה ניסה(בדרכו המעוותת) להעביר מסר כללי, ולא זיהה משהו ספציפי אצלו וחיפש לפגוע בו אישית
|
|||
08-Sep-2014, 14:21
הודעה: #37
|
|||
|
|||
מה שכתבתי זה מה שבדיוק היה כל השאר שמועות זדוניות מכוונות לרצח אופי
|
|||
08-Sep-2014, 14:41
הודעה: #38
|
|||
|
|||
(08-Sep-2014 14:21)זאב רווח כתב: מה שכתבתי זה מה שבדיוק היה כל השאר שמועות זדוניות מכוונות לרצח אופי איזה רצח ואיזה אופי...ישבת איתו פעם/שמעת אותו/הבנת מה הוא מחפש....ראית איזה הצלחות מקצועיות שלו ב30 שנים האחרונות שבגלל זה אתה מוכן להפוך אותו לאיש המקצוע הבכיר בקבוצה שלך? זאב,אני מעריץ את מוטלה כשחקן לא פחות מימך ואולי יותר,תספר לך הבת שלי איך הגבתי שמצאתי את שלשתינו במעלית אחת במשחק בפורטוגל.... אבל,היום לא מדובר בהערצה עיוורת,מדובר בעתציד המקצועי והניהולי של המועדון ולמוטלה בסיטואציה כזו יש רק מקום של כבוד. |
|||
08-Sep-2014, 14:50
הודעה: #39
|
|||
|
|||
אין קשר בין מה שאמרתי לכישורי הניהול של שפיגלר
מה שהוא אמר לילד זה מה שהיה מילה במילה כל השאר רצח אופי לגבי ניהול קבוצת כדורגל אני חולק על דעתך בוא ונגיד ומחר מתברר שמוטל'ה שפיגלר הוא הבעלים של מכבי נתניה הקבוצה איתו היתה זוכה להישגים כבר בעונתו השניה או השלישית הוא אדם ישר כן אמיתי אולי מדבר המון אבל הוא מוכשר מאין כמוהו בניהול קבוצת כדורגל |
|||
08-Sep-2014, 14:52
הודעה: #40
|
|||
|
|||
זאב מי אמר לך שלשפיגלר יש כישורי ניהול ? את מי ומה הוא ניהל עד היום ?
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים