שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע
05-Mar-2018, 1:35
הודעה: #21
RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע
(05-Mar-2018 1:07)Bilev כתב:  למה באתר ספורט5 פשכצקי מתייחס לזה כנצחון של נתניה בבוררות? כי טוברוק ביקשה 5.5 מיליון וקיבלה "רק" 1.3?

למה ? לא מאהבת מרדכי....
בעיקר כי היריבים ,מדיי וואן ,לא מסתירים את נטייתם לאיזיקוביץ בסיקור של הסיפור הזה.
בכל מקרה, ברור שהבורר המכובד בחודשים האחרונים קרא עיתונים , פתח אתרים וגם הציץ בכמה משחקים כי 1.3 מיליון לשחקן בן 23 עם שתי רצועות שלא שיחק שנה כדורגל זה לא סכום ריאלי , בטח במדינת הכדורגל שלנו.

אני בכל מקרה מאמין שהסכום הזה לא נפל כרעם ביום בהיר על המועדון. עם כל זה שציפינו למספר נמוך יותר עדיין לא מדובר בסכום שיפרק אותנו. לדעתי נערכו לעניין ודי ברור שמכירה של דיא תכסה את הסכום הנ״ל ותשאיר גם עודף אולי לעוד דיא קטן....

הייתי כמובן שמח אם דיא היה נשאר אבל ריאלית זה לא יכול לקרות (יותר בגללו ופחות בגללנו)
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אופיר34's post:
זאב רווח (0505-0303-2018201820182018)
05-Mar-2018, 2:04
הודעה: #22
דיע סבע שחקן מצוין אתפלא מאוד מאוד אם יצליח ללא ערן לוי .....
אם אני אייל סגל ויש קבוצה רצינית מחו"ל מבקש מקסימום כסף 10 מליון יורו בשביל ליגה ספרדית , איטלקית , טורקית זה כלום כסף .
אם דיע חושב שזה יטרפד לו יציאה אז אפשר להבטיח לו אחוזים מהמכירה .
לא להתפתות ולהכניס סעיף חזרה , אם סבע חוזר לישראל יש כסף מכך למכבי נתניה .

אל תשכחו שגם עלי מוחמד רוצה לצאת , כאן ישנה בעיה לגבי סעיף השחרור אבל גם 2 מליון זה ברכה .

באותה הזדמנות צריך כבר עכשיו לבקש מהצוות המקצועי לחפש לנו 4-5 שחקנים לעונה הבאה , 2 במקום דיע ומוחמד אם יצאו , ו 2-3 במקום קייטה ריביירו וקוגבניה אם יעזבו !!!

עונה הבאה מתקשה מאוד לשחזר עונה כזאת
05-Mar-2018, 13:37 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Mar-2018 על ידי 13:38 דוד חטב.)
הודעה: #23
מכבי נתניה חייבת לנסות לשנות את ההחלטה בהתאחדות שמועדון נוער ללא קבוצה מקצוענית רשאית להחזיק שחקני בוגרים...
זה לא הגיוני ואיזיקוביץ משתמש בקבוצה בליגה חמישית למטרה שנוגדת את עקרונות הכדורגל....
אם נצליח בזה נחסל את טוברוק סופית.
The following 2 users Like דוד חטב's post:
זאב רווח (0505-0303-2018201820182018), חזום חזום (0505-0303-2018201820182018)
05-Mar-2018, 15:05
הודעה: #24
חדרה יכולה להיות חממה מצויינת של שיתוף פעולה בין המועדונים
שחקני נוער שלנו יושאלו ביחד לחדרה כדי לקבל דקות משחק ולצבור ניסיון
כנראה לני וירושלמי יחזרו אלינו משם עונה הבאה
06-Mar-2018, 5:23
הודעה: #25
אלדד ירושלמי מצוין בחדרה
לני משחק בחדרה או ספסל ??
06-Mar-2018, 15:08
הודעה: #26
אין ממש חדש פה
https://sports.walla.co.il/item/3140447

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
06-Mar-2018, 15:46
הודעה: #27
מה שלא חדש זה חוסר הדיוק .. עפ הצהרת סגל, סבע ימכר, בשאיפה לחול. אני לא מאמין שהקבוצה תשים עליו 1.3 מ שקל ולא תחפש להחזיר את ההשקעה אלא רק להשאיר אותו כדי שישחק בנתניה. לכן לא מאמין בזה שסבע הוא חלק מהתוכניות לשנה הבאה. במידה ולא יהיו הצעות מספקות מחול אני מניח שהוא ימכר גם לקבוצות בארץ.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
06-Mar-2018, 15:56 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 06-Mar-2018 על ידי 15:57 אלדד.)
הודעה: #28
(06-Mar-2018 15:46)טל.מ כתב:  מה שלא חדש זה חוסר הדיוק .. עפ הצהרת סגל, סבע ימכר, בשאיפה לחול. אני לא מאמין שהקבוצה תשים עליו 1.3 מ שקל ולא תחפש להחזיר את ההשקעה אלא רק להשאיר אותו כדי שישחק בנתניה. לכן לא מאמין בזה שסבע הוא חלק מהתוכניות לשנה הבאה. במידה ולא יהיו הצעות מספקות מחול אני מניח שהוא ימכר גם לקבוצות בארץ.

זה חייב להיות בסוף העונה הנוכחית?
למה לא בסוף העונה הבאה שהוא עם רזומה של 30-40 שערים בליגת העל ובורג מרכזי בנבחרת, ולהרוויח פי כמה יותר מאשר הצעות בסוף העונה הזו?
06-Mar-2018, 16:16
הודעה: #29
(06-Mar-2018 15:56)אלדד כתב:  
(06-Mar-2018 15:46)טל.מ כתב:  מה שלא חדש זה חוסר הדיוק .. עפ הצהרת סגל, סבע ימכר, בשאיפה לחול. אני לא מאמין שהקבוצה תשים עליו 1.3 מ שקל ולא תחפש להחזיר את ההשקעה אלא רק להשאיר אותו כדי שישחק בנתניה. לכן לא מאמין בזה שסבע הוא חלק מהתוכניות לשנה הבאה. במידה ולא יהיו הצעות מספקות מחול אני מניח שהוא ימכר גם לקבוצות בארץ.

זה חייב להיות בסוף העונה הנוכחית?
למה לא בסוף העונה הבאה שהוא עם רזומה של 30-40 שערים בליגת העל ובורג מרכזי בנבחרת, ולהרוויח פי כמה יותר מאשר הצעות בסוף העונה הזו?

כי זה מה שאייל כתב בפייס ומה שהקבוצה משדרת בכל מדיה. ויש גם את הלהכות בברזל כשהוא חם כי לך תדע מה הוא יתן בשנה הבאה ויש כנראה גם את רצון השחקן.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
06-Mar-2018, 16:58
הודעה: #30

אז אתה לא מאמין....
הרבה דברים לא האמנת שיקרו ובסוף הם קרו.
סבע יכול היה לעזוב לא פעם ולא פעמיים בשנתיים האחרונות . גם הוא וגם המועדון הבינו שעדיף לשני הצדדים שהוא ישאר פה.
אז למרות שאף אחד לא יודה בזה אני מאמין שהסכום שנפסק לא הפיל אף אחד מהכיסא. בסופו של דבר היה די צפוי שהבורר לא יצליח להתעלם ולנתק את עצמו לגמרי מהמציאות הנוכחית.
אני די בטוח שנערכו כלכלית לפסיקה של הבורר והכסף יועבר עד לדד ליין שנקבע.

להגיד שבמאה אחוז שהוא לא ישחק בקבוצה אחרת בארץ אי אפשר להגיד, אבל הרצון של המועדון וגם של השחקן הוא חו"ל, והפעם בניגוד לעבר אני די מאמין שגם מתכוונים לזה....
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים