שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הפועל רעננה - מכבי נתניה
12-Apr-2015, 9:34
הודעה: #21
RE: הפועל רעננה - מכבי נתניה
טוב נכנעתי אתם צודקים שיישאר...
שיהיה אחל׳ה שבוע נחיה ונראה לאן הדברים יובילו אין לי סבלנות להתווכח ...
אתם צודקים....
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
12-Apr-2015, 10:22
הודעה: #22
אני מוכן לשמוע את הדעות נגד. למה אתה חושב שהוא צריך ללכת ? אבל משהו מנומק בבקשה (לא תשובה כמו כל ארגון צריך ריענון ...), ובעיקר איך אתה יכול להגיד את זה בלב שקט כשגם אתה יודע שבלעדיו היינו מתפרקים עכשיו, ואל תמכור לי שמישהו כבר היה עושה את העבודה. שנינו יודעים שאין שום מישהו באגודה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
12-Apr-2015, 10:45
הודעה: #23
אם יבוא רוכש עם יכולת ויחליט לוותר על שרותיו אז סבבה בינתיים עם כל הביקורת אין מישהו אחר.

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
12-Apr-2015, 10:51 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Apr-2015 על ידי 10:54 פיליפצ'וק.)
הודעה: #24
(12-Apr-2015 10:45)amir כתב:  אם יבוא רוכש עם יכולת ויחליט לוותר על שרותיו אז סבבה בינתיים עם כל הביקורת אין מישהו אחר.

אף אחד כולל אף אחד, לא יוותר על שירותי גיוס הכספים שלו.
כל המתנגדים לקובי, לא עשו אינץ' מבחינה פיננסית בשביל המועדון כמו שהוא עשה.
12-Apr-2015, 11:01
הודעה: #25
אומרים שאם מפקד נותן כאפה לערבי בשטחים, החייל האחרון בשורה ירה בו...
על דרך משל זה, כל עוד באמת אין משהו לא חוקי שקובי עושה במועדון, או עניינים שקשורים לתואר מידות, אז יסלחו לי דוד חטב וצביקה בן יעקב ודומיהם עם כל השטויות שהם מקלידים כאן ובפייסבוק. בסופו של דבר זה מוביל ילדים להפגין מול משרדו של האיש ולעשות לו נזק לעסקיו.
על מה בדיוק מלינים? על זה שגיל פישל אימן במחלקת הנוער?
היתרונות עונים מעל ומעבר על החסרונות שהבנתי שחטב מציין (ואני באמת לא מבין עדיין מה הם). ולעניין התארים: היינו קרובים בעשור האחרון פעם אחת לתואר וזה בעונה של מתיאוס. דווקא מתוך המועדון אמרו לי פעם שהפסדנו את התואר אחרי שמתיאוס נעלם לאיזה שבוע לווגאס להתחתן (אני אישית חושב שהפסדנו את התואר כי שכטר ודדי נפצעו בנבחרת). בכל מקרה הפסדנו את התואר לאלישע לוי כי מתיאוס איבד עניין וכל המערכת איבדה כיוון. בראש ובראשונה כי ליאמר סגרו את הברז והוא הודיע שיעזוב. איך לזה בדיוק קשור קובי אני אשמח לדעת חטב, כי אני לא מצליח למצוא את הקשר.
הפעם לפני זה שממש התמודדנו על התואר (2 הסגנויות לבית"ר לא ממש נחשבות אצלי) היתה שיגאל מנחם בעט לקורה מול שמשון ת"א. האם גם לזה לקובי, כשוער, היתה השפעה?
12-Apr-2015, 11:05 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Apr-2015 על ידי 11:06 עידן444.)
הודעה: #26
אני לא מערער לרגע על קובי ותרומתו למכבי נתניה. אבל דבר אחד משגע אותי-
באמת כל הספונסרים מגיעים רק בזכות קובי? אם כן אני חייב להגיד שהמצב מדאיג מאוד.
אני די בטוח שזה לא המצב...
עם כל הכבוד לא קובי הוא זה שמפרסם אותם אלא מכבי נתניה.
האינטרס פה הוא הדדי.
אני לא אומר שרשת BBB פורחת ופותחת עוד ועוד סניפים בזכות מכבי נתניה אבל יש לפרסום בכדורגל משקל.
עובדתית כל האנשים שנכנסו לכדורגל ופעלו בהתאם ליכולות שלהם הגדילו את הונם בתקופה הזו ולא להפך, גם בזכות הפרסום שקיבלו- אם זה איזי, אם זה שחר, אם זה גולדהאר, הזכירו כאן את אשר אלון, עידו חג'ג' קיבל המון חשיפה ואולי אפילו כמה פרויקטים גדולים בזכות המעורבות בהפועל ת"א, ומניח שגם טביב שאומרים שאפילו הרוויח בכדורגל באופן ישיר ולא עקיף מפרסום...

להציג את הכדורגל כעסק מסוכן שאתה יכול להפסיד בו את התחתונים זה פשוט לא נכון.
הכל עניין של איך אתה מתנהל ולהיות ספונסר זו לא תרומה! יש בזה גם תגמול, אז מספיק לבלבל בביצים!
12-Apr-2015, 11:21 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Apr-2015 על ידי 11:24 פיליפצ'וק.)
הודעה: #27
אלא שטוענים שבכדורגל רק מפסידים צודקים חלקית כי הם מתייחסים רק למועדון הכדורגל נטו.
הם "שוכחים" את הרווח שיוצא לאותו משקיע בעסקיו הנלווים/הצדדיים שהרבה מזה, זה בזכות החיבור עם אותו מועדון הכדורגל וככל שהמועדון והחשיפה שלו יותר גדולים גם הרווח בהתאם.
חב' "מאיר" לדוגמא חבה למועדון כדורגל מכבי חיפה חלק לא מבוטל מהרווחים שלה בשני העשורים האחרונים.
The following 1 user Likes פיליפצ'וק's post:
עידן444 (1212-0404-2015201520152015)
12-Apr-2015, 11:23
הודעה: #28
ראשית גילוי נאות,קובי ואני חברים(חברות שצמחה במכבי נתניה) ולמרות,שצריך לבקר אני מבקר ומי כמוכם יודע.
שנית,קובי אשף בגיוס כספיים בימים טובים ושבעתיים בימים קשים,מכיר זאת היטב ממקור ראשון.
שלישית,אחד מצעדיו הראשונים של יאמר היה להרחיקו ומהר מאוד קרבו חזרה(אגב,גם שגב עשה את אותו דבר ולפחות בתקופת שגב אני יודע שקובי נהנה מאוד מהמרחק).
12-Apr-2015, 11:35 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-Apr-2015 על ידי 11:35 פיליפצ'וק.)
הודעה: #29
30 שנה בלי שום תואר ולכן הוא צריך ללכת טוענים מתנגדיו.
איך שקובי הולך הדאבל מובטח.
לפעמים אני שואל את עצמי, האם הטימטום הוא תכונה מולדת או נרכשת?
12-Apr-2015, 12:41
הודעה: #30
הכל קנאה צרות עין ואינטרסים. אנשים חושבים שאם הם יודעים לארגן אוטובוס אוהדים או לכתוב פוסטים בפייסבוק הם גם יכולים וצריכים להיות מעורבים בניהול עסק ובעיקר עסק משברי, משהו שברובו המוחלט גדול על מידותיהם בכמה אלפי פעמים.
במקום לשבח את האדם שמחזיק את המועדון הזה מעל המים נכנסים בו מעל כל במה וירטואלית כי פשוט אפשר.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים