מהלך מבריק של בלדב את מאור
|
30-Mar-2015, 12:56
הודעה: #21
|
|||
|
|||
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור | |||
30-Mar-2015, 13:02
הודעה: #22
|
|||
|
|||
RE: מהלך מבריק של בלדב את מאור
מה איך ... טיפלת פעם בעשרות בעיות במקביל ותיעדפת אותן לחשוב מאוד חשוב פחות ואחכ ..? ככה זה כשמכבים שרפות. עובדתית אף ספק לא תבע את נתניה ושחקנים כן.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
30-Mar-2015, 13:12
הודעה: #23
|
|||
|
|||
(30-Mar-2015 13:02)טל.מ כתב: מה איך ... טיפלת פעם בעשרות בעיות במקביל ותיעדפת אותן לחשוב מאוד חשוב פחות ואחכ ..? ככה זה כשמכבים שרפות. עובדתית אף ספק לא תבע את נתניה ושחקנים כן. אין שום תעדוף. לשחקנים הנ"ל הגיע התשלום עד ספטמבר שנה שעברה (אם אני לא טועה). אותם שחקנים ביקשו לא פעם את המגיע להם עד שההנהלה התעלמה מהם ולכן פנו לעו"ד שפנה לערכאות המתאימות. אם כל אוהד מצוי יודע זאת אז גם ההנלה, כך שזה לא נפל "כרעם ביום בהיר".... |
|||
30-Mar-2015, 14:10
הודעה: #24
|
|||
|
|||
אמרתי - לא רעם כיום בהיר .. פשוט שמו על המדף של האחכ.. ואני משוכנע שאין לזה כסף כרגע. עכשיו צריכים לחפש את הנדבן הבא בתור.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
30-Mar-2015, 18:10
הודעה: #25
|
|||
|
|||
ואם נמשיך את וואן - מספר שחקנים פועלים מאחורי הקלעים לפירוק המועדון כדי לקבל את כספם .. אני מניח שיש דברים בגו.
|||
30-Mar-2015, 18:23
הודעה: #26
|
|||
|
|||
בפרוק המועדון במצבו הנוכחי,השחקנים יקבלו הרבה פחות(או שלא יקבלו) מאשר עסק חי.
לכונס אין נכסים למימוש מהיר וכל נכס שימכר,ימכר בנזיד עדשים כשהקדימות לרשויות ורק לאחר מכן לשחקנים וגם אז,הכסף שמגיע להם הוא עבור החודשים שעבדו בהם ולא עבור החודשים שנותרו וחוזים עתידיים. |
|||
30-Mar-2015, 18:42
הודעה: #27
|
|||
|
|||
מה אפשר לממש בנתניה ? שחקנים שאפשר למכור ואת מתחם האימונים ? יכול להיות שהידיעות האלה מצוצות מין האצבע אבל יש לי תחושה שמישהו מזין את השחקנים ומלבה את האש.
|||
30-Mar-2015, 19:00
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 30-Mar-2015 על ידי 19:20 אופיר34.)
הודעה: #28
|
|||
|
|||
(30-Mar-2015 18:42)טל.מ כתב: מה אפשר לממש בנתניה ? שחקנים שאפשר למכור ואת מתחם האימונים ? יכול להיות שהידיעות האלה מצוצות מין האצבע אבל יש לי תחושה שמישהו מזין את השחקנים ומלבה את האש. זה באמת היה חסר לי כמה חודשים.... אבל ממרום שנותיך לא הגיע הזמן שתדע להבדיל בין אתרים שכל תכליתם לייצר כותרת (גם אם המרחק בין הכותרת למציאות כמו מפה לב"ש) לבין כאלה שמתחת לכותרות שלהם יש איזשהו סוג מידע מבוסס (וגם זה בערבון מוגבל...) ?? ולפני שאתה זורק לי את הלינק של וואלה מציע לך לקרוא היטב את שתי הכתבות בשני האתרים ולהבין עד כמה הפערים ברמת הדיווח בין וואן לוואלה גדולים. |
|||
30-Mar-2015, 19:35
הודעה: #29
|
|||
|
|||
נו אחרי כל כך הרבה טעויות שעשית בשנה האחרונה אל תחזור לי כיודע כל ומטיף. ואם נחזור לידיעות - תיקח בחשבון את ה כ ל . כי כמו שאתה היית נוהג אם מקום העבודה שלך היה חייב לך כספים בלי אופק שתראה אותם - כך גם הם. אם נראה לך שמישהו מפברק שקר מוחלט רק כדי שיהיה רייטינג אתה מאוד מאוד נאיבי ( את זה כבר ראינו בקיץ ..). כמו שכתבתי - אני בטוח שיש דברים בגו, ומספר שחקנים אכן פנו, ורעיון הפירוק עולה ומתגלגל במוחם של יותר מכמה אנשים , גם אם אתה אוהב לקרא וגם אם לא. אף אחד לא יכול להבטיח את הכסף שחייבים לעובדים ואף אחד אבל ממש אף אחד לא רוצה להכנס עם חוב עצום כזה. הפתרון שמתגלגל לא אחת הוא פירוק עם כל המשמעויות. אתה (כמו בקיץ ) יכול לטמון את ראשך בחול.
ואם תקרא שוב את מה שכתבתי אמרתי שיש דברים בגו. ואני בטוח שלא טעיתי. לגבי יעילות המהלך - תהיה בטוח שהוא יועיל רק למי שירצה לקנות בזול. Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
30-Mar-2015, 20:06
הודעה: #30
|
|||
|
|||
תשתה מים קרים טל מ. תירגע ותפסיק לצרוך ידיעות מהאתר של הנפקנית הזו, יצאה עכשיו הכחשה רשמית מפי הקפטן בשם כל השחקנים.
|
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים