שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
עד מתי ירין חסן
03-Mar-2015, 18:21
הודעה: #21
RE: עד מתי ירין חסן
(03-Mar-2015 17:18)amir כתב:  גם אם היינו משחקים אתמול עם 10 שחקנים בלי גבי זה היה נראה אותו דבר.

ברגע שרוני הכניס את סבע..הוא היה חייב לצוות אותו או את ערן באמצע..סבע בכנף לא הועיל בכלל,וערן התחבא מאחורי החלוצים....חבל...
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
03-Mar-2015, 22:28
הודעה: #22
יניב לביא , עשאהל בן שבת , עומרי בן הרוש , דגני , עדי נמני ,
הם שחקנים שהיו צעירים אצלנו ועשו שטויות , חלקם יכלו עוד להשאר אצלנו ולהצליח , ועוד הרבה יותר בזול.
עוד שלוש שנים , יכול להיות שנראה את ירין חסן , באיזו קבוצה אחרת , ונאמר פשש , איזה בלם.
ומה עם איתן טיבי , שברקוביץ רצה , ובסוף לא הגיע. בלם נבחרת היום.
03-Mar-2015, 22:59
הודעה: #23
(03-Mar-2015 22:28)zeevmon כתב:  יניב לביא , עשאהל בן שבת , עומרי בן הרוש , דגני , עדי נמני ,
הם שחקנים שהיו צעירים אצלנו ועשו שטויות , חלקם יכלו עוד להשאר אצלנו ולהצליח , ועוד הרבה יותר בזול.
עוד שלוש שנים , יכול להיות שנראה את ירין חסן , באיזו קבוצה אחרת , ונאמר פשש , איזה בלם.
ומה עם איתן טיבי , שברקוביץ רצה , ובסוף לא הגיע. בלם נבחרת היום.

פיליפצ'וק יכול לבלבל את המוח מהיום עד מחרתיים...
גם אם הוא אוהב את זה וגם אם הוא מתעקש להיות עיוור, אם יש משהו שהמועדון הזה עושה טוב זה בגידול שחקני הגנה...
בחלקים אחרים במגרש עוד יש משהו בדבריו...
03-Mar-2015, 23:46
הודעה: #24
איתן טיבי לא היה בלם כאשר היה במחלקת הנוער של מכבי נתניה, הוא היה כבר יותר מרגל וחצי לפני סיום הקריירה לפני שהוסב בק"ש להיות בלם ומשם זה היסטוריה.
כך או כך איתן טיבי ושיר צדק הם בחזקת "היוצא מן הכלל שאינו מעיד על הכלל" כי כל היתר הם בחזקת בינוני מינוס.
03-Mar-2015, 23:57
הודעה: #25
כל הכדורגל שלנו בינוני מינוס...
בקבוצות אחרות ראית שגדלו טוראם ודסאיי?
בינתיים עומרי בן הרוש בנבחרת...
וגם דגני עושה קריירה מכובדת במועדונים גדולים מאיתנו,
ובן שבת בלם על הכייפק, ועדי נמני גם מגן טוב בליגת העל...
אין לי מושג למה טיבי וצדק יוצאים מהכלל...
04-Mar-2015, 0:05
הודעה: #26
(03-Mar-2015 23:57)עידן444 כתב:  כל הכדורגל שלנו בינוני מינוס...

זו דעתך זאת לא עובדה.
עמרי בן הרוש טוב.
דגני זה בלוף.
בן שבת מהמר.
עדי נמני סביר.
04-Mar-2015, 0:11
הודעה: #27
עד מתי ירין חסן
אתמול בחצי הראשון חסן ולוי שיחקו מצוין. מספיק היה לראות את הריצה של שניהם לתוך הרשת בנסיון להרחיק את הכדור של בניון. בחצי השני זה פחות הצליח אבל בפעם המיליון לפני שקוטלים בעיקר את חסן - השער הראשון לא רואה שזו אשמתו , בשני כל ההגנה טעתה בגלל חידוש המשחק המהיר של חיפה. כשקבוצה מתגוננת ומתגוננת כל הזמן, בעיקר נגד שחקנים איכותיים בהתקפה, בסוף תבוא החצי טעות שתגרום לגול. ראיתי את פיקה מבצע את ההרחקה הלא טובה של חסן בגלל ריצה לאחור לא פעם ולא פעמיים ולא ראיתי שזרקו אותו עד היום.. יש פה היסחפות כוללת בעיקר של פיליפצ׳וק כנגד הבלמים . שניהם לא כוכבים גדולים אבל בהחלט לגיטימיים לליגה הזו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
04-Mar-2015, 1:03 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Mar-2015 על ידי 1:05 zeevmon.)
הודעה: #28
אנחנו עוד נתגעגע אליהם , הגנה , זה כל הקבוצה , לא רק הבלמים.
ואין מה לעשות אין כמו נסיון.
הבעיה שהם מתגלחים פה, ואח"כ פורחים במקום אחר.

מזמן לא גידלנו חלוץ , דווקא משהוא שאנחנו היינו מצטיינים בו בעבר.
החלוץ האחרון לדעתי היה לירון וילנר.
04-Mar-2015, 10:45 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Mar-2015 על ידי 10:47 פיליפצ'וק.)
הודעה: #29
(04-Mar-2015 0:11)טל.מ כתב:  אתמול בחצי הראשון חסן ולוי שיחקו מצוין. מספיק היה לראות את הריצה של שניהם לתוך הרשת בנסיון להרחיק את הכדור של בניון. בחצי השני זה פחות הצליח אבל בפעם המיליון לפני שקוטלים בעיקר את חסן - השער הראשון לא רואה שזו אשמתו , בשני כל ההגנה טעתה בגלל חידוש המשחק המהיר של חיפה. כשקבוצה מתגוננת ומתגוננת כל הזמן, בעיקר נגד שחקנים איכותיים בהתקפה, בסוף תבוא החצי טעות שתגרום לגול. ראיתי את פיקה מבצע את ההרחקה הלא טובה של חסן בגלל ריצה לאחור לא פעם ולא פעמיים ולא ראיתי שזרקו אותו עד היום.. יש פה היסחפות כוללת בעיקר של פיליפצ׳וק כנגד הבלמים . שניהם לא כוכבים גדולים אבל בהחלט לגיטימיים לליגה הזו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

במקום לקשקש במוח, אני מציע לך לעבור על כל שערי החובה ותראה כמה שערים רשומים על בלם העתיד, ירין חסן, העונה, אני ספרתי 6-7 שערי חובה.
האיש כבר 3 שנים בבוגרים, תעירו אותי מתי שהוא יחליט להתעורר ולממש את "הפוטנציאל".

(04-Mar-2015 1:03)zeevmon כתב:  אנחנו עוד נתגעגע אליהם , הגנה , זה כל הקבוצה , לא רק הבלמים.
ואין מה לעשות אין כמו נסיון.
הבעיה שהם מתגלחים פה, ואח"כ פורחים במקום אחר.

מזמן לא גידלנו חלוץ , דווקא משהוא שאנחנו היינו מצטיינים בו בעבר.
החלוץ האחרון לדעתי היה לירון וילנר.

לירון וילנר היה שחקן "טוב" בקנה מידה של מכבי נתניה.
ברגע שהוא יצא החוצה מהחממה התברר הבלוף.
04-Mar-2015, 11:05 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Mar-2015 על ידי 11:25 עידן444.)
הודעה: #30
(04-Mar-2015 0:05)פיליפצוק כתב:  
(03-Mar-2015 23:57)עידן444 כתב:  כל הכדורגל שלנו בינוני מינוס...

זו דעתך זאת לא עובדה.
עמרי בן הרוש טוב.
דגני זה בלוף.
בן שבת מהמר.
עדי נמני סביר.
כשתיתן לי מועדון אחר בארץ שיש לו הספק טוב יותר באספקה של שחקני הגנה לליגה נדבר... לדעתי ירין חסן יהפוך לריו פרדיננד יותר מהר מאשר אתה תצליח למצוא לי מועדון כזה...
ושוב, הכדורגל שלנו בינוני, השחקנים בינוניים, ואם הבינוניים שלנו מצליחים להשתלב יותר מבינוניים במקומות אחרים לפחות על זה תפרגן להם.
אני אגלה לך סוד- גם אלמוג כהן, שיר צדק, שירן ייני, טאלב טווטחה וישראל זגורי הם לא יותר מבינוניים... לפחות לא באופן הסטרי...

האמת שאני די בטוח שאמצא אמירות דומות שלך לגבי בן הרוש ואם הפורום היה קיים מספיק שנים מניח שגם על אסי דומב, רוני לוי ושי הולצמן, כמו האמירות היום על עידו לוי וירין חסן...

אגב, אני חייב להגיד לך שיש קווי דימיון מטורפים בין כמה מאוהדי מכבי חיפה שכותבים באייסוקר לבינך בקשר לדעה שלהם על מחלקת הנוער שלהם... הם חושבים עליה בדיוק, באופן די מדהים, את אותם דברים שאתה חושב על שלנו...
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים