שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אותי לימדו
28-Jun-2014, 13:32
הודעה: #21
אותי לימדו
איזה לחץ היה בינואר
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
28-Jun-2014, 13:37
הודעה: #22
RE: אותי לימדו
(28-Jun-2014 13:00)טל.מ כתב:  לצערי כל מה שאמרת אמרו כבר אחרים פה (כמו שאול למשל ) לפני חודשיים. אכשהו כשאחרים אומרים את זה הם נתפסים כגורמים שליליים שבאים לפגוע במערכת. כשאתה אומר את זה פתאום לאנשים יורד האסימון. תבוא יותר Wink

ממש לא.
אל תעשה הכללות. אתה ועוד אחד או שניים באמת נתפסים כגורמים שליליים כי אתם עושים את זה על בסיס קבוע לאורך שנים, ואם פעם או פעמיים פגעתם במקרה , הבטחון העצמי שלכם עולה לשמיים ואז אתם משוכנעים שהאמת שלכם היא הנכונה.
ותתפלא, לי לא יורד האסימון למרות הביקורת של אייל. אייל ,כבודו במקומו מונח. אחד הבודדים שלא רק מדבר אלא גם עשה לטובת הקבוצה (מזמנו ומכיסו) ועל זה מגיעה לו על ההערכה , אבל גם לאייל יש את הדרך שלו ואת האני מאמין שלו שהם שונים כנראה ממה שאלי שגב חושב. אני יודע שאייל לא מסכים עם חלק מהמהלכים המקצועיים והמנהליים שקורים בקבוצה אבל זה עדיין לא אומר שכל מה שאייל אומר הוא האמת לאמיתה. אייל, כמו שהוא כל הזמן אומר לא מעורב בניהול הקבוצה ולא מכיר את ההתנהלות לפרטי פרטים לכן מבחינתי הדברים שהוא אומר הם סוג של פרשנות. יכול להיות שבעתיד הם יתבררו כנכונים ויכול להיות שלא.
אם אני הייתי אייל לא הייתי אומר את מה שהוא אומר. לא בגלל שאסור להעביר ביקורת, אלא רק בגלל ההשלכות של ביקורת של אחד כמו אייל יכולה לעשות. הוא מצטייר (ואולי בצדק) כאדם מאד מקורב להרבה אנשים בהנהלה וכאחד שיודע מה שהוא אומר, ולכן הוא גורם להרבה אנשים להאמין שמה שהוא אומר הוא האמת (גם אם לא בטוח שהוא צודק בהכל).
לדעתי , אוהדים במצב הזה צריכים להתאחד סביב הקבוצה ולתת תמיכה לבעלים החדש שכבר הוכיח את רצינותו במעשים. אנחנו בסה"כ לא במצב כזה גרוע נכון להיום, נהפוכו, הקבוצה מתחזקת (בקצב שלה) וגם אם זה לא קורה כמו שכולנו מצפים עדיין לא צריך לדעתי לצאת בביקורות כאלה חדות בשלב הזה.
28-Jun-2014, 13:47
הודעה: #23
זו בקורת חדה? זו בקורת לייט!
לו היית חד כפי שאני רגיל להיות בחיי הייתי לדוגמא נשכב לפני הגלגלים של הג'יפ שמוטלה מקבל (ראשון לפני כולם) ולא מאפשר לו לצאת מהסוכנות להשכרת רכב.
בשקל הראשון קונים מים לילדים,בשני לחם,בשלישי ירקות,ברביעי עוף....את הקוויאר השחור רוכשים כשיש מיליונים בפלוס.
28-Jun-2014, 13:49
הודעה: #24
אותי לימדו
אופיר כאדם שמחזיק מעצמו אדם חושב (ואני מתכוון אליך) אני מציע לך לחשוב פעמיים אם אוהד שאוהד את הקבוצה כבר 44 שנים שהבית שלו מתנהל סביב גחמות (אם היית מכיר את המציאות היית משתמש בדיוק באותה מילה ..) מחלקת הנוער , שהולך וקונה מנויים וכרטיסים ומפסיד ימי עבודה ומבריז מישיבות וכו וכו הוא גורם שלילי. לפעמים האמת לא נעימה מה לעשות ואני אומנם רואה בעין ורבע אבל האהבה עדיין לא הפכה אותי לעיוור. במכבי נתניה לצערי הרב לא הרבה משתנה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
The following 1 user Likes טל.מ's post:
Shaul (2828-0606-2014201420142014)
28-Jun-2014, 13:55 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Jun-2014 על ידי 14:05 אופיר34.)
הודעה: #25
(28-Jun-2014 13:47)אייל ס כתב:  זו בקורת חדה? זו בקורת לייט!
לו היית חד כפי שאני רגיל להיות בחיי הייתי לדוגמא נשכב לפני הגלגלים של הג'יפ שמוטלה מקבל (ראשון לפני כולם) ולא מאפשר לו לצאת מהסוכנות להשכרת רכב.
בשקל הראשון קונים מים לילדים,בשני לחם,בשלישי ירקות,ברביעי עוף....את הקוויאר השחור רוכשים כשיש מיליונים בפלוס.

גם אני לא ממעריציו של שפיגלר. גם אני חושב שזקנתו מביישת את נעוריו, אבל אם שגב מוכן לשלם לו מכיסו הפרטי XXX דולרים אז מה אכפת לי . שיבושם לו. לא נראה לי שמה ששפיגלר מקבל הוא ההבדל בין קבוצה מעולה לקבוצה שתהיה לנו בפועל.
ברור לי האנטי שיש כלפי שפגילר (במיוחד שלך). הוא זכה בזה ביושר, אבל להפיל את כל הצרות על ההתעקשות של שגב עליו נראה לי מוגזם. ונגיד ששפיגלר לא היה בתמונה הכל היה מושלם ??

(28-Jun-2014 13:49)טל.מ כתב:  אופיר כאדם שמחזיק מעצמו אדם חושב (ואני מתכוון אליך) אני מציע לך לחשוב פעמיים אם אוהד שאוהד את הקבוצה כבר 44 שנים שהבית שלו מתנהל סביב גחמות (אם היית מכיר את המציאות היית משתמש בדיוק באותה מילה ..) מחלקת הנוער , שהולך וקונה מנויים וכרטיסים ומפסיד ימי עבודה ומבריז מישיבות וכו וכו הוא גורם שלילי. לפעמים האמת לא נעימה מה לעשות ואני אומנם רואה בעין ורבע אבל האהבה עדיין לא הפכה אותי לעיוור. במכבי נתניה לצערי הרב לא הרבה משתנה.

מעניין אותי אם זאת היתה התגובה שלך אם אייל היה אומר שהכל מתנהל פרפקט בקבוצה.
האמת הזאת היא האמת שלך, היא לא האמת של כולם. לכל בן אדם יש את המניעים שלו ואייל לא שונה מאחרים. אני מבטיח לך שאם אני אחפש אני אמצא עוד אנשים שאוהדים את הקבוצה 40 שנה וחושבים אחרת.
ברגעים האלה צריך לתת שקט לקבוצה . לא צריך לייצר סתם רעש מכלום. בינתיים לא קרה שום דבר יוצא דופן (ועכשיו אייל יגיד "בינתיים"...). נעשית עבודה, מוחתמים שחקנים, מגייסים ספונסרים, משדרגים את מחלקת הנוער וכן, יכול להיות שמקבלים גם החלטות שלא מתאימות לכולם. זה קורה בכל מקום. אף פעם לא יהיה קונצנזוס.
רוצים להחזיר את הקהל, להגדיל את כמות המנויים, לייצר באז. זה לא יכול לקרות שכל היום מחפשים רק את הרע והביקורות. במיוחד שאחד כמו אייל משתתף בחגיגה הזאת.
28-Jun-2014, 14:10 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Jun-2014 על ידי 14:16 אייל ס.)
הודעה: #26
אופיר,ציינתי את זה כדוגמא קטנה. ואכן לשגב מותר לעשות הכל בכספו ולקבוע את סדרי העדיפויות שלו,לכן עד לתקופה האחרונה החרשתי כלפי חוץ ועד לפני מספר חודשים צעקתי כלפי פנים ושם ניסיתי לשחוט את כל הפרות הקדושות ובפנים!!!!!
ולמרות שאלו זכויותיו,קשה לי עם הנאיביות של חלק מהיושבים שאתה מהעומדים בראשם,מכבי נתניה לא מתנהלת כמו עסק משומן ובטח ובטח לא כמו ביזנס מצליח שהביא את בעליו להישגים שמאפשרים לא להפריש מעשר לגחמות של כולנו.
אפשר להחריש/אפשר לשתוק/אפשר לטמון את הראש בחול,כפי שביקשת מימני לעשות בשיחותינו האחרונות ואפשר לבקר בעדינות את המהלכים ולקוות שהעושים במלאכה יבינו את שצריך להבין,לפני שיהיה מאוחר.

אופיר אתה דיקטטור לא קטן,השקעתי את ימי ולילותי ואת מיטב ומירב כספי על מנת שלא אחריש כשדברים נעשים בדרך שלא תוביל לשום מקום.
.אני מאופק,אני עינייני,אני עושה את זה רק כאן וזאת אחרי שאלי שגב יודע ממקור ראשון את דעתי על הכל ובלי צנזורה!!
28-Jun-2014, 14:21
הודעה: #27
אותי לימדו
איל חוץ ממוטלה שבמקרה שלו אני חושב שכולם פה היו שמחים עם הוא היה יושב ביציע המזרחי ולא היה מקורב לשגב ושזה של יוסי לוקח הרבה זמן לבחור שחקנים מה לא בסדר פה עוד ?? חסרים שלושה שחקנים שתהיה לנו קבוצה טובה ואפילו טובה מאוד אני גם אוהד את נתניה כבר 40 שנה ונראה שהפעם עובדים בשקט לאט בתקציב קטן אבל עובדים

Sent from my iPhone using Tapatalk
28-Jun-2014, 14:24
הודעה: #28
אייל, אתה לא עוד אחד מהאוהדים. כולנו יודעים את זה. למה שאתה אומר יש השפעה הרבה יותר גדולה מכל אחד אחר שאומר פה משהו (גם אם לא כל מה שאתה אומר הוא באמת המציאות).
אני לא נאיבי כמו שאתה חושב ולא טומן את הראש בחול. ברור לי שיש דברים שצריך לשפר ולתקן. במקומות גדולים וחשובים ממכבי נתניה יש קלקולים ותקלות.
לדעתי, יש דרכים אחרות לנסות ולהשפיע. כשאחד כמוך יוצא בפורום או בתקשורת נגד הבעלים זה רק דבר שיכול לגרום נזק ולכרות את הענף שעליו אנחנו יושבים.
זאת דעתי ואני רק מקווה שבסופו של דבר זה לא ישליך על האווירה מסביב לקבוצה. הכי חשוב שבסוף תהיה לנו קבוצה טובה ועונה מוצלחת.
28-Jun-2014, 14:26
הודעה: #29
אייל תחסוך הסברים.. לא משנה מה תגיד הם יחשבו שאתה אנטי ורואה שחורות
28-Jun-2014, 14:33
הודעה: #30
(28-Jun-2014 14:26)צהוב לעולמים כתב:  אייל תחסוך הסברים.. לא משנה מה תגיד הם יחשבו שאתה אנטי ורואה שחורות

הבנו אותך.
אני מעריך את אייל מאד ומגיע לו כל התשבוחות בעולם והא יודע את זה כי אמרתי לו את זה בפנים וגם פה בפורום. לא פעם ולא פעמיים.
ועדיין, זכותי לא להסכים אפילו עם אייל. כל מה שאמרתי שהסטטוס של אייל שונה משל כולנו ולכן לדעתי הוא צריך לשקול את מילותיו. זכותו להגיד מה שהוא רוצה, איך שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה. בטח לא אני יכול לקבוע לו מה להגיד.
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים