נפתח השוק
|
07-Jun-2014, 13:04
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Jun-2014 על ידי 13:13 amir.)
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: נפתח השוק
ממש לא .
אחד מהגדולים שהיו פה עדיין יכול לתרום .. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
07-Jun-2014, 13:16
הודעה: #12
|
|||
|
|||
גם אני לא מהמתלהבים.
שחקן טוב, מעל הממוצע הישראלי אבל ממש לא בליגה של הטובים באמת באירופה. מי שמשווה אותו לברקוביץ עושה עוול מאד גדול לאייל, עם כל הכבוד ,ברקוביץ לא רואה אותו ממטר (רק בתור כדורגלן כי בתור בן אדם יש לו הרבה מה ללמוד מבניון). בקיצור, אחלה שיטה לגייס עוד כמה מנויים, אבל מיקצועית זה מזמן כבר לא זה. |
|||
The following 1 user Likes אופיר34's post: אלון (0707-0606-2014201420142014) |
07-Jun-2014, 13:16
הודעה: #13
|
|||
|
|||
בשביל ליגת הפח פה הוא עדיין יהיה כוכב.
|
|||
07-Jun-2014, 13:27
הודעה: #14
|
|||
|
|||
מכבי חיפה הביאה את יוסי בניון בשכר עצום שכזה על מנת שיהיה השחקן שיוביל אותה. עם כל זה שהכדורגל הישראלי נחות ברמה הפיזית מכל הליגות בהן שיחק, כבר כמה שנים שהוא לא מצליח לשמור על עצמו מפני פציעות וגם בנבחרת ישראל מרגישים שהוא כבר לא יכול להוביל. הימור שלי: בסיבוב הראשון השופטים והיריבים יעשלו לו הרבה כבוד, אבל בסיבוב השני היריבים כבר יתחילו להכניס רגליים ואז יגלו שהוא רך. יפתיע אותי מאוד אם הוא יצליח להמציא את עצמו מחדש ולסחוף אחריו את מכבי חיפה.
[img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img] |
|||
07-Jun-2014, 14:11
הודעה: #15
|
|||
|
|||
נפתח השוק
(07-Jun-2014 13:16)אופיר34 כתב: גם אני לא מהמתלהבים. לפני שאתה גוזר את דינו של בניון מול ברקו - באיזה קבוצה גדולה שיחק ברקוביץ ? כמה שנים הוא בילה על הספסל ? מה היה הישג המקסימום שלו ? לדעתי הקריירה של בניון בחול היתה גדולה משמעותית משל ברקוביץ. זה שאופירה מפמפמת כל היום את גדולתו של האחד והיחיד לא באמת עושה אותו כזה. כדורגלן מצוין בלי ספק אבל לדעתי בניון היה טוב ממנו. מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
The following 1 user Likes טל.מ's post: shraga (0808-0606-2014201420142014) |
07-Jun-2014, 14:49
הודעה: #16
|
|||
|
|||
אני לא חושב שאפשר להשוות ביניהם. אייל ברקוביץ' היה מנהיג אמיתי על המגרש וקבוצות ידעו שאם הן הולכות עליו, הן חייבות לתת לו לנגן כינור ראשון והקבוצות הגדולות ביותר בעולם כנראה חשבו שהוא לא מספיק טוב לשם כך. את יוסי בניון כל הקבוצות צירפו בתור שחקן משלים ורק ברסינג סנטנדר ובווסטהם הוא הצליח להפוך ולהיות שחקן הרכב. קל יותר לצרף שחקן מהסוג הזה.
להבדיל, זה כמו שבתחילת העונה החולפת כולם דנו סביב השאלה האם זה נכון להפקיד את הקבוצה בידיים של ערן לוי וזה מה שהעסיק אותנו רוב הקיץ. אילו היינו המאמנים, סביר שלא כולנו היינו הולכים על מהלך שכזה. לעומת זאת, כמה מאיתנו היו מתלבטים האם לצרף שחקן ליגה לאומית טוב כמו רן רול שמבחינתו להגיע למועדון כמו מכבי נתניה זו קפיצת מדרגה שהוא לא חלם עליה? אותו עיקרון. [img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img] |
|||
07-Jun-2014, 14:56
הודעה: #17
|
|||
|
|||
נפתח השוק
לא בדיוק אותו עיקרון . נראה את ברקוביץ נכנס ל11 של ליברפול, משחק בליגת האלופות כובש שם שערים , עולה בהרכב בחצי הגמר ומבשל את השער של קבוצתו ? ברקוביץ לא היה מנהיג לא יהיה מנהיג. לא על המגרש ולא מחוצה לו. שחקן מוכשר בלי ספק עם הרבה כדורגל עם ראית משחק נהדרת אבל אל תעשה ממנו משהו שהוא מעולם לא היה. אני גם מניח מפאת גילך שלא בהכרח ראית אותו משחק או היית עד לשנותיו בחול. שחקן נהדר בלי ספק אבל במקומות קטנים. התקרית עם הארטסון הוכיחה כמה לא מנהיג ואפילו לא נספר ע״י חבריו.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
07-Jun-2014, 14:58
הודעה: #18
|
|||
|
|||
מה זה משנה למי יש יותר גדול, השאלה היא האם בניון יכול בשנה הבאה לתרום למכבי חיפה והתשובה היא חד משמעית.
לדעתי החזרה שלו לקבוצה בארץ תהיה יותר דומה לחזרה של ברדה מאשר לחזרה של ברקוביץ ורביבו. |
|||
07-Jun-2014, 15:06
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Jun-2014 על ידי 15:06 אבירמבו המכבי.)
הודעה: #19
|
|||
|
|||
לטעון שיוסי בניון היה שחקן הרכב בליברפול, שיחק בליגת האלופות וכבש שם שערים - זה מופרך. כן, הוא פתח מדי פעם בהרכב של ליברפול והוא גם הצליח להשתחל בין כולם בסנטיאגו ברנבאו, אבל לעיתים רחוקות מאוד וגם כשזה קרה, אז זה קרה רק בגלל אילוצים ועובדה שלא הייתה לכך האמשכיות. באף אחת מהקבוצות הגדולות באמת הוא לא היה יותר משחקן סגל. את זה אייל ברקוביץ' לעולם לא יכול היה לעשות, כי באופי שלו הוא חייב להיות כינור ראשון. זה כמו שהקריירה שלו מאיר טפירו בכדורסל הישראלי גדולה בעיניי עשרות מונים משל כל השחקנים שהצליחו לעקוץ עונה-שתיים במכבי תל אביב וראו מגרש במקרה הטוב 5-6 פעמים בעונה הסדירה.
[img]http://srv2.jpg.co.il/4/5241460cd3e91.jpg[/img] |
|||
07-Jun-2014, 15:11
הודעה: #20
|
|||
|
|||
נפתח השוק
להיות כינור שני ולפעמים ראשון בקבוצה של טובים ממך ולהלחם על כל דקה מול להיות ראש לשועלים ? לא יודע מה עדיף. אני באופן אישי הייתי מעדיף להיות בחלק הראשון.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים