לא אוהד ליברפול אבל חייב לשתף.
|
14-Apr-2014, 14:44
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: לא אוהד ליברפול אבל חייב לשתף.
הדם שלנו? תתבייש.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
14-Apr-2014, 14:54
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אני צריך להתבייש ? או שאתה בור או שאתה טיפש תחליט.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
14-Apr-2014, 15:19
הודעה: #13
|
|||
|
|||
אני גם וגם ואתה גאון הדור כנראה שהחמצת את הפואנטה בכל מקרה ערב חג ולא בא לי לריב שיהיה לך חג שמח.נפגש בשמחות.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
14-Apr-2014, 15:43
הודעה: #14
|
|||
|
|||
שיהיה לך חג שמח בהחלט. לא החמצתי את הפואנטה אמיר. אבל מפוסט שהתחיל בדמעות על 25 שנה להילסבורו הפוסט עבר למשהו בסגנון לכו אתם ההמונים לבארסה שלכם (ואין לי עניין מיוחד בברצלונה..) ותשאירו לנו את עיר החיפושיות . ואני לא הצלחתי להבין איזה זיכרון קצר יש לאנשים. כשבלונדון התפוצצו רכבות והיו עשרות הרוגים, לא שמעתי שום קבוצה ישראלית מנסה לנצל את המצב בתואנה של פחד מפיגועים. אבל לליברפול הגדולה הצביעות הזו לא הפריעה . ומה לעשות לפני שאני אוהד כדורגל אוהד נתניה או אוהד אום אל פאחם אני קודם כל אדם וישראלי ולא מוכן שירמסו אותי גם אם זאת ליברפול.
|||
14-Apr-2014, 16:17
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Apr-2014 על ידי 16:40 amir.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
אני התכוונתי לזה הקהל הכי טוב בעולם במשחק מיוחד יש יותר מרגש מזה?
http://www.israsport.co.il/%D7%A6%D7%9E%...%A0%D7%99/ Sent from my GT-N7100 using Tapatalk ועוד אחד הייתי חייב טל כנראה שאתה האחד. "אין אדם בעולם שלא בכה ביחד עם ליברפול. http://m.sport5.co.il/Pages/Article.aspx...eId=167213 Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
14-Apr-2014, 16:46
הודעה: #16
|
|||
|
|||
תשקורת. אל תאמין לאף אחד.
|||
14-Apr-2014, 16:54
הודעה: #17
|
|||
|
|||
איך בכלל אפשר לאהוד שתי קבוצות
רק קבוצה ואימא לא מחליפים שלא תגידו שלא... |
|||
14-Apr-2014, 17:59
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 14-Apr-2014 על ידי 18:01 yaron73.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
בשנים האחרונות הגעתי למסקנה שלמרות שלכל אחד מאיתנו יש קבוצה או קבוצות שהוא אוהד באירופה או בעולם , אהדה אמיתית יכולה להיות רק לקבוצה מהארץ.
תמיד היתה לי סימפטיה לארסנל באנגליה , ליובנטוס בתור ילד קטן ואחר-כך למילאן באיטליה , לדורטמונד בגרמניה ולפ.ס.וו בהולנד - זה לא עושה אותי אוהד אמיתי של הקבוצות האלה ואחרות. "כל החיים בלב את אלופה" |
|||
14-Apr-2014, 18:12
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(14-Apr-2014 17:59)yaron73 כתב: בשנים האחרונות הגעתי למסקנה שלמרות שלכל אחד מאיתנו יש קבוצה או קבוצות שהוא אוהד באירופה או בעולם , אהדה אמיתית יכולה להיות רק לקבוצה מהארץ. מבין לחלוטין על מה אתה מדבר, אוהד את מנצ'סטר יונייטד באנגליה,את הלייקרס בNBA,כל אלטרנטיבה למכבי ת"א בכדורסל(כשלהפועל ירושלים יש העדפה) ובעיקר אנדרדוגיות באירופה כשכרגע קל להתחבר לאתלטיקו גם בספרד וגם בגביע האלופות. אך שום אהדה/חיבה/סימפטיה לא שוות ערך לדבר האמתי בצהוב שחור(גם שהיה ירוק לבן וירוק צהוב וכחול לבן). |
|||
The following 1 user Likes אייל ס's post: yaron73 (1414-0404-2014201420142014) |
14-Apr-2014, 18:24
הודעה: #20
|
|||
|
|||
גם אני אוהד של הלייקרס מהימים של מג'יק שהוא הספורטאי האהוב עליי מכולם. השנה אני מקווה שאתלטיקו מדריד יקחו את האליפות בספרד. למרות שאני אוהד את ארסנל רציתי שוויגן ינצחו בחצי הגמר כי יש לי סימפטיה לאנדרדוג , במיוחד בעולם שהכסף בספורט לרוב מנצח.
אהדה אמיתית היא רק לקבוצה אחת בעולם - מכבי נתניה. "כל החיים בלב את אלופה" |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים