שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
משקיע שוקע?
22-Apr-2017, 14:46 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Apr-2017 על ידי 20:44 yaron73.)
הודעה: #11
RE: משקיע שוקע?
(22-Apr-2017 14:34)טל.מ כתב:  צריכים להיות ראליים . אם מכבי נתניה תמכור 2000 מינויים זה יהיה הישג נאה. זה לא בשמים . השאלה היא רק האם נצליח להגדיל את מעגל האוהדים שבאים למשחקים כי כלכלית עדיף למועדון למכור כרטיסים במחיר מלא מאשר מנויים מוזלים. אם אותם אנשים ימשיכו להגיע רק במקום כרטיסים יקנו מינוי זה לא יעזור לנו.

Sent from my iPad using Tapatalk

בליגת העל ההכנסות גדולות יותר ויש גם מכירת כרטיסים לקהל אורח. הבעיה העיקרית של קבוצה שעולה לליגת העל היא הצורך בשידרוג של הסגל.

"כל החיים בלב את אלופה"
צפה באתר של משתמש זה מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
22-Apr-2017, 14:52 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Apr-2017 על ידי 14:54 טל.מ.)
הודעה: #12
משקיע שוקע?
לא הבנתי מה אתה מנסה לומר .. ברור שזו הבעיה . ברור שחוזים של שחקנים יעלו יותר, ברור שהחלפת חלק מהסגל תהיה יקרה יותר. זו מהות העניין . אסור למכבי נתניה לחזור להיות קבוצת נדנדה ולתקוע יתד וזה לא הופך את הסיפור לפשוט. כמו שנאמר כאן ההכנסה הממוצעת ממשחק בלאומית לא מכסה אפילו את עלות הפעלת האצטדיון. לכן חובת ההוכחה היא על האוהדים. 3-4 אלפים איש בממוצע למשחק לא יעזרו לבעל הבית להשקיע .

לגבי הקהל האורח - בש חיפה ביתר ים ושתי התל אביביות במידה והפועל לא תרד. שאר המשחקים יביאו בין 100 ל200 צופים.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
22-Apr-2017, 14:54
הודעה: #13
(22-Apr-2017 14:52)טל.מ כתב:  לא הבנתי מה אתה מנסה לומר .. ברור שזו הבעיה . ברור שחוזים של שחקנים יעלו יותר, ברור שהחלפת חלק מהסגל תהיה יקרה יותר. זו מהות העניין . אסור למכבי נתניה לחזור להיות קבוצת נדנדה ולתקוע יתד וזה לא הופך את הסיפור לפשוט. כמו שנאמר כאן ההכנסה הממוצעת ממשחק בלאומית לא מכסה אפילו את עלות הפעלת האצטדיון. לכן חובת ההוכחה היא על האוהדים. 3-4 אלפים איש בממוצע למשחק לא יעזרו לבעל הבית להשקיע .

2000 מנויים זה לא שדרוג משמעותי.

"כל החיים בלב את אלופה"
צפה באתר של משתמש זה מצא את כל ההודעות של משתמש זה
22-Apr-2017, 14:57
הודעה: #14
משקיע שוקע?
נכון אבל זה ריאלי. אם בנוסף לזה נצליח להגדיל את קהל רוכשי הכרטיסים ל3000 לפחות לכל משחק ויהיו לפחות 5-6 אלפים נתנייתים ביציע כל שבת, אפשר יהיה לומר שהתקדמנו.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
22-Apr-2017, 15:59 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Apr-2017 על ידי 16:00 עידן444.)
הודעה: #15
משקיע שוקע?
(22-Apr-2017 13:54)yaron73 כתב:  
(22-Apr-2017 12:13)עידן444 כתב:  
(22-Apr-2017 11:20)yaron73 כתב:  ההתנהלות של העירייה בעונה שעברה במינוי אוסידון ואחר-כך סביב המשקיע האלמוני (אליהו אליהו) לימדה שיש לנו הרבה בעיות שמקורן בעירייה.

גם אני חשתי כך בנושא אליהו אליהו אבל קשה להגיד על מרים שהיא אחת שמתנערת מאחריות ובמקרה הזה זה בדיוק מה שהיא עשתה וקשה להתווכח.
בא אדם ורוצה לקנות קבוצה.
וקבוצה בחובות גדולים.
כל בדיקות הנאותות שהתבצעו היו בכיוון אחד- הקונה בודק את המועדון. ולא להפך. מי אמור היה לעשות את הבדיקה ההפוכה אם בכלל? המוכר- במידה ואיכפת לו מה יקרה עם העסק.
מי המוכר במקרה מכבי נתניה?
לא העיריה כמובן. הקבוצה לא בבעלות העיריה. הקבוצה היא פרטית מעל 25 שנה.
מה שהיה קורה זה שבהתאחדות לכדורגל היו אמורים לעלות על הבלוף ברגע העברת הבעלות.
כמובן שהיינו מפסידים המון זמן וכנראה שלא היתה לנו קבוצה העונה. בטח לא בבעלות אייל ובטח לא כזו שמועמדת לעלות ליגה.
העיריה היתה צריכה להראות יותר איכפתיות ולעשות בדיקה מינימלית אבל מי באמת חשב על מזימה שעד היום אני לא מבין מה היתה מטרתה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

* עונה שעברה העירייה היתה מעורבת בניהול המועדון באופן ישיר.
* אי אפשר לצאת בהצהרות לאחר שגב ומאור שלא יקרו יותר טעויות כאלה וכל רוכש פוטנציאלי יבדק ואז לנהל מו"מ ממושך עם 'הרוכש האלמוני' ולפזר הצהרות מרחיקות לכת בתקשורת.
* הבלוף עצמו היה מתגלה ורכישה לא היתה מתבצעת בשום מצב אבל הנזק היה גדול מאוד.
* כמו שהעירייה עזרה ועוזרת היא גם הרסה והחריבה (שילוב קטלניׂ).

הסעיף הראשון לדעתי לא נכון.
את ההצהרות גם אני לא הבנתי. אבל גם לא היה שום דבר רשמי. בעיקר עסקנים שבירברו ולא דווקא מצד העיריה.
מה שכן- היתה מאוד חסרה לי הכחשה לשמות שצצו- ובעיקר שם אחד- אם מטעם העיריה ואם מטעמו- לדעתי הכחשה היתה חייבת לבוא.
עובדה שבמקרה אפריים שורקה לקח לאיש רבע שעה להכחיש.

22-Apr-2017, 16:15
הודעה: #16
נוח מאוד לחבוט בעיריה...
אז נכון שכל נושא אסידון נולד בחטא,אך הכל התחיל ונגמר בכוונה להציל מועדון רגע לפני חדלות פרעון.
לו צריך לבחור בהנהלת עיריה שתתמוך במועדון,חותם על הנהלה ברשות מרים פיירברג.
מעולם לא היו לי עסקים בנתניה,מעולם לא קיבלתי דבר וחצי דבר שקשור בנתניה(למעט כתלמיד בנתניה),מעולם לא עזרתי או נעזרתי באיש שמקורב או חלק מהנהגת העיר.
גם היום אני לא היוזם בקשר עם הנהלת העיר ולמרות,אני בדעה שעירית נתניה(למרות לא מעט טעויות,גם בימים אלו),עושה הרבה יותר מהממוצע הארצי.
22-Apr-2017, 18:38
הודעה: #17
מי שבונה על עיריית נתניה בטווח המיידי וכל עוד נושא פיירברג לא נחתך לכאן או לכאן, כדאי שיבצע חישוב מסלול מחדש.
במקרה הזה נתניה כרגע לא שונה מאשקלון וכל עוד לא מודחת ראשת העיר הנוכחית באופן סופי, מתקיימות בחירות וממונה ראש עיר חדש (לא בהכרח שהחדש גם יתמוך בהעברת אותם תקציבים) אני לא חושב שמנכ"ל או ממלא מקום ימהר לשחרר כספים לקבוצה.
22-Apr-2017, 18:50
הודעה: #18
מועצת עירית נתניה קיבלה בערב פסח אישור להעברת כספים למכבי נתניה.
למיטב ידיעתי ההחלטה עברה ללא התנגדות(או התנגדות מינורית).
22-Apr-2017, 19:09
הודעה: #19
אין מצב שהפרמיטיב הזה שיטבון לא התנגד....
22-Apr-2017, 19:17 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 22-Apr-2017 על ידי 19:18 עידן444.)
הודעה: #20
משקיע שוקע?
(22-Apr-2017 19:09)אופיר34 כתב:  אין מצב שהפרמיטיב הזה שיטבון לא התנגד....

את מי הוא מעניין?
מי סופר אותו?

ואם הכסף אושר הוא צריך לעבור.
מה מונע ממנו לעבור?

שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter