שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
חן עזרא
15-Jan-2017, 18:06
הודעה: #11
RE: חן עזרא
לא שווה את ה200K , בשום צורה.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
15-Jan-2017, 18:26
הודעה: #12
(15-Jan-2017 18:06)טל.מ כתב:  לא שווה את ה200K , בשום צורה.
לעונה אחת בוודאי שלא לא שני הצדדים יצטרכו להתגמש והמפתח הוא חוזה ארוך טווח

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אין אחד אשר יבין את סוד האושר.
15-Jan-2017, 18:29
הודעה: #13
דבר עם הקורא א.ס ;-)

15-Jan-2017, 18:31
הודעה: #14
הוא קורא לא יודע מה קורא ח, ע

15-Jan-2017, 18:54
הודעה: #15
(15-Jan-2017 17:58)טל.מ כתב:  
(15-Jan-2017 16:18)אלדד כתב:  אחרי שזגורי חתם בבית"ר, יש מצב שעזרא יחתום בהפועל חיפה (או בני יהודה) קבוצה קטנה בלי קהל שלא מתאימה לו, לא יודע כמה כסף הם מוכנים להשקיע בו ומאיפה יש להם כל כך הרבה כסף, לדעתי חן הוא שחקן ישראלי בכיר וצעיר שכן שווה להשקיע בו (בדיוק כמו דיא) ויכול אולי במצב כלשהי להגיע לנתניה, כי לא נשארו הרבה ישראלים שכן שווה להשקיע בהם
נוצר חלון מיוחד לפני שהוא חותם חוזה ארוך טווח בקבוצה קטנה

במכבי ת"א הוא לא יחתום, גם לא במכבי חיפה, ולא בית"ר או הפועל ת"א
ואני לא רואה אותו חותם בב"ש עם כל הכוכבים שם, ואם בוזגלו התייבש שם על הספסל קל וחומר חן עזרא
הבחירה הכי טובה שנשארה לו היא מכבי נתניה

עזרא חותם איפה שמשלמים לו יותר. שחקן ללא זיקה לכלום, הרבה כישרון מעט מימוש. תכלס שחקן גמור. עוד אחד שניהול הקריירה שלו בגד בו.
לדעתי אפשר להפסיק להעלות פוסטים של תביאו את מוגרבי עזרא אבו עביד דגני וכו. בחיים צריך להתקדם גם הם ובעיקר בעיקר נתניה. אני מבין מועדון שנאלץ למכור כוכבים אני פחות מזדהה עם כאלה שמחפשים לברוח במקום להביא את עצמם ביחד עם מועדון האם שלהם לשיאים.
טל מ.
נגיד שהיית עובד לצורך העינין "דוד ובניו"
והיית מקבל הצעה גדולה יותר משמעותית מ "חדווה ובנותיה" לא היית עובר?
אין סמלים למעט סמל הדולר(למרות שאני אישית שומר אמונים למקום העבודה עד שמקבל בעיטה בתחת... ולמרות שקיבלתי הצעות מחברות אחרות).

אגב הקורא א.ס יודע שקונים מניות ב"שיא" ה ירידה. ולפי דעתי צריך לחכות לדקה ה90 ואז לקבל את הדיל המושלם.
אגב מתי הדקה ה90 של מועד ההעברות הזה?

Sent from my A0001 using Tapatalk
15-Jan-2017, 19:00
הודעה: #16
הקורא א.ס. שותק בעניין וטוב שכך.
15-Jan-2017, 19:38 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-Jan-2017 על ידי 19:49 אלדד.)
הודעה: #17

בוודאי שהוא לא שווה 200 ואף אחד לא ישלם לו סכום כזה , חן נמצא בירידה ביכולת והקריירה שלו נמצאת אולי בשיא השפל, שחקן לא יציב נותן גול פעם ב 6 משחקים, ובקבוצה גדולה בישראל הוא כנראה לא יהיה בקרוב , והוא מבין שהוא לא יתקרב לסכומים שהוא קיבל עד עכשיו , אלא אם כן תהיה הצעה רצינית מחו"ל
לדוגמא אפשר להציע לו את החוזה של ערן לוי + 10% לטווח ארוך , הצעה סבירה לשחקן ברמתו , אם הוא לא יהיה מעוניין שיילך יסיים את הקריירה שלו בהפועל חיפה עם ארבייטמן ויואב כץ , וכנראה שזה מה שיקרה בסופו של דבר
אני במקומו מתפשר בשכר ומגיע למקום כמו נתניה שהוא יכול להיות בו מלך ואהוב הקהל עם כל יתרונות שמסביב

אני מעדיף חיזוק קטן ואיכותי מאוד מאשר חיזוק רחב של 7-8 שחקנים חדשים טובים ככל שיהיו , במקרה של חן אתה יודע בדיוק מה אתה הולך לקבל עם כל החסרונות והמגבלות שלו , כך שאין הרבה סיכונים
15-Jan-2017, 20:07 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 15-Jan-2017 על ידי 20:14 טל.מ.)
הודעה: #18
חן עזרא
(15-Jan-2017 18:54)חזום חזום כתב:  
(15-Jan-2017 17:58)טל.מ כתב:  
(15-Jan-2017 16:18)אלדד כתב:  אחרי שזגורי חתם בבית"ר, יש מצב שעזרא יחתום בהפועל חיפה (או בני יהודה) קבוצה קטנה בלי קהל שלא מתאימה לו, לא יודע כמה כסף הם מוכנים להשקיע בו ומאיפה יש להם כל כך הרבה כסף, לדעתי חן הוא שחקן ישראלי בכיר וצעיר שכן שווה להשקיע בו (בדיוק כמו דיא) ויכול אולי במצב כלשהי להגיע לנתניה, כי לא נשארו הרבה ישראלים שכן שווה להשקיע בהם
נוצר חלון מיוחד לפני שהוא חותם חוזה ארוך טווח בקבוצה קטנה

במכבי ת"א הוא לא יחתום, גם לא במכבי חיפה, ולא בית"ר או הפועל ת"א
ואני לא רואה אותו חותם בב"ש עם כל הכוכבים שם, ואם בוזגלו התייבש שם על הספסל קל וחומר חן עזרא
הבחירה הכי טובה שנשארה לו היא מכבי נתניה

עזרא חותם איפה שמשלמים לו יותר. שחקן ללא זיקה לכלום, הרבה כישרון מעט מימוש. תכלס שחקן גמור. עוד אחד שניהול הקריירה שלו בגד בו.
לדעתי אפשר להפסיק להעלות פוסטים של תביאו את מוגרבי עזרא אבו עביד דגני וכו. בחיים צריך להתקדם גם הם ובעיקר בעיקר נתניה. אני מבין מועדון שנאלץ למכור כוכבים אני פחות מזדהה עם כאלה שמחפשים לברוח במקום להביא את עצמם ביחד עם מועדון האם שלהם לשיאים.
טל מ.
נגיד שהיית עובד לצורך העינין "דוד ובניו"
והיית מקבל הצעה גדולה יותר משמעותית מ "חדווה ובנותיה" לא היית עובר?
אין סמלים למעט סמל הדולר(למרות שאני אישית שומר אמונים למקום העבודה עד שמקבל בעיטה בתחת... ולמרות שקיבלתי הצעות מחברות אחרות).

אגב הקורא א.ס יודע שקונים מניות ב"שיא" ה ירידה. ולפי דעתי צריך לחכות לדקה ה90 ואז לקבל את הדיל המושלם.
אגב מתי הדקה ה90 של מועד ההעברות הזה?

Sent from my A0001 using Tapatalk

הקורא א.ס יכול להעיד שהשכר שהוצע לעזרא בנתניה היה גדול .. גדול מאוד ונתניה הוא יכול היה לצאת לחול אבל הוא בחר לעזוב לחיפה תוך התנהלות מבזה. שיבושם לו . למה אני צריך אותו ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

(15-Jan-2017 19:38)אלדד כתב:  

בוודאי שהוא לא שווה 200 ואף אחד לא ישלם לו סכום כזה , חן נמצא בירידה ביכולת והקריירה שלו נמצאת אולי בשיא השפל, שחקן לא יציב נותן גול פעם ב 6 משחקים, ובקבוצה גדולה בישראל הוא כנראה לא יהיה בקרוב , והוא מבין שהוא לא יתקרב לסכומים שהוא קיבל עד עכשיו , אלא אם כן תהיה הצעה רצינית מחו"ל
לדוגמא אפשר להציע לו את החוזה של ערן לוי + 10% לטווח ארוך , הצעה סבירה לשחקן ברמתו , אם הוא לא יהיה מעוניין שיילך יסיים את הקריירה שלו בהפועל חיפה עם ארבייטמן ויואב כץ , וכנראה שזה מה שיקרה בסופו של דבר
אני במקומו מתפשר בשכר ומגיע למקום כמו נתניה שהוא יכול להיות בו מלך ואהוב הקהל עם כל יתרונות שמסביב

אני מעדיף חיזוק קטן ואיכותי מאוד מאשר חיזוק רחב של 7-8 שחקנים חדשים טובים ככל שיהיו , במקרה של חן אתה יודע בדיוק מה אתה הולך לקבל עם כל החסרונות והמגבלות שלו , כך שאין הרבה סיכונים

לדעתי עזרא שרוף בעיני הקהל של נתניה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

15-Jan-2017, 20:23
הודעה: #19
הוא לא

15-Jan-2017, 20:23
הודעה: #20
אני בספק אם א.ס. מסוגל לסלוח לעזרא אחרי התרגיל המסריח שעשה לנו.
אישית, בתור אדם סלחן מטבעו, אשמח לראות את עזרא בקבוצה שלי ולא משנה מה תקציבה ומי בעליה.

לגבי הקהל, זה נכון שיש כעס גדול(גם לי) אבל לצורך העניין, ביום החתימה השחקן מוציא הודעה מרגשת, מתנצל מעומק ליבו ובו ברגע כל שונאיו הופכים לאוהביו הגדולים ביותר.

בכל מקרה, בלי קשר לעבר זה כנראה לא ריאלי בעיקר בגלל הכסף

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים